Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Lahana yediğimde de rahatsız oluyorum ödemede anlam veremiyordum demek haşimatodan mış troitten olduğunu düşünmemiştim alerjiler için antihistamin kullanıyorum canım ama gözüm dudağım şişince mecburen kortizon alıyorum oda kilo yapıyor

Hmm, neyse sen yine bitirdin. Darısı bana.
Eti halletmeyi dusunmuyomda, dağıtması sıkıntılı olacak. Aynı bu moddayim.
Babamlar napıyordu

Geçmiş olsun canım,
Ben lahana yeyince bişey olmuyor, senede 1 seferde lahana suyu içiyorum. Kür bitmeye yakın sanki bogazimda tarif edemediğim biseyler hissediyorum

iymiş

Hmm, neyse sen yine bitirdin. Darısı bana.
Eti halletmeyi dusunmuyomda, dağıtması sıkıntılı olacak. Aynı bu moddayim.
Babamlar napıyordu
İyiler
Babam gil evde yoktu abim gil evdeydi
Biraz oturduk babam gilde geldi
Hala etle uğraşıyorlardı
Babam bi değişik gergin gibiydi

Yaptim senin gibi canm sabah eşimin is yerine kahvaltiya gittim.sonrada yürüyüş yarım saat.40 dk başka sporlardan da yaptım
tbr ederim habibecim eşini boşver sen kendini hangi kiloda begeniyorsan o kiloya düş 80 fazla bir kilo yaşın genç yaşlandıkça kiloda veremiyorsun unutma

Menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Bir tutam dereotu
10 tane topi peynir
Bir bardak şekersiz çay

Öğle
Bir kase sütlaç
Bir kase salata
Bir dilim peynirli börek
İki bardak şekersiz çay

Ara
10 tane çiğ badem

Akşam
Bir tabak ciğer sote (bir yemek kaşığı zeytinyağında bol sebzeli soteledim)
Bir tabak salata

Su 2 litre spor 40 dakika 3 mil leslie

gezegenfeza
Antepia27
aeben

saracım torid bezi tüm hormanların salgılandığı organ ve tüm metobizlimanı etkiliyor benim geç teşhs edildiğinden benim bütün vucut dengem bozulmuştu daha yeni yeni keşfediyorum neler yaşadığımı ürtiker yani alerji 1yıl çektim hatta 2 defa larinks ödemi geçirdim ölümden döndüm yani boğazım şişti nefes alamadım. fibromiyaljim var çok ağrılarım oluyor 2 defa mix ödem oldum şiştim troidit geçirdim mide problemerim var reflü gastrit vs en önemlisi depresyon durgun zeka daha ne sayayım okadar çokki dışardan bakınca sağlam gözüküyom çok şükür ilaç almaya başladıktan sonra vucudum kendini toparladı ama buda 7 8 yılımı aldı hala tam kendimde değilim. şimdi o gözün dudağın şişmiş ya sana tavsiyem gluteni az ye hemen inecek metobolik hastalıklar glutene hassaiyeti var. bunu kendimde deneme yanılma yoluyla ve nette haşimatolul hastaların neler yaşadığını okuyarak yazışarak buldum. yani yaşadığın herşeyin sorumlusu HAŞİMATO

Simdi katil :)) ben meyveyi kesmiyorum, herseyi kesenler var ama o benim icin zor
tabiki meyve yemelisin ölçüsü olduktan sonra verona bir legen meyve yemedikten sonra herşeyin vucudumuza faydası var faydası olmasa rabbim onları yaratmazdı diye düşünüyorum bence mısır şuruplarıyla yapılan tatlılar glukoz şurupları hazır gıdalar çok tehlikeli.

Aynen katiliyorum, ozellikle mor ve kirmizi meyvelerde antioksidanlar var ve cok faydali. Ama diger sekerlerin hicbir faydasi yok

Yaşadıkların için çok geçmiş olsun yazdıklarından çok faydalanıyorum çok teşekkür ederim canım ilaç kullanınca rahatladım diyosunya tiroit ilacımı kullanıyorsun şu L harfiylen başlayan

gene ne çok konuştum by öpüldünüz

Çok konuşmuyorsun benim çok hoşuma gidiyor menümede yorum yaparmısın

Sütlaç börek aynı gün fazla gibi geldi bana
Tam listene nezaman dönüyor sun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…