Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah su böreği haa, al sana su böreği

Öğlen su böreği haa, al sana su böreği

Dondurma yedin madem, bayram cikosuna ne gerek vardi.
Akşam sade kavurma yemiş, gel ordada su böreği yiyeydin.
Adım sayın az, sınır 6000, onuda saymiyom.
Bugün dikkat et bari
( bende su böreğini çok severim. Dün 3, 4 dilim yedim. Buda bana olsun)

Yüzmesinidemi sen yapıyon
Bizim burda kasap hemşehrimiz var, adama vekalet verip kestiriyorlar, kesim, yüzme onlara ait. 1 gün o et dinleniyor. Bugün pay sahipleri gidecek, yanlarında pay edilecek, alıp gelecekler, sonrası bana. Bide onlar olsaydı napardim.
Allahtan kellesini, sakadatlarini getirmiyorlar. Sadece kalp, böbrek, ciğer, dil küçük parça. Onlarida ayırıp eşimin yeğenine veriyorum

Alistim tabi canim cok sicakkanlisiniz :) yavas yavas daha da iyi taniriz birbirimizi. Muhabbetlerden tanimaya calisiyorum sizleri
Hoşgeldin canım

gezegenfeza abla dünkü menumu yazayım

Sabah :8 gibi 3 yumurta
3 zeytin
Domates

Öğle :12 gibi çok az et
1 yumurta
1 domates

Akşam : 3 sarma
Kavurma
Yulaflı bizim yaptığımız kurabiye

Su 1 lt anca
Spor yok 3 katı inip inip çıktım kurban kesildiği zaman
Kaynanamlarin eti halledip eve geldik kendi etmizi 12 ye kadar hallettim
Yatağa yatar yatmaz uyumuşum 6 da kalkmıştım bide o yorgunluğa dayanamadım tabi
Kurban bizim sirtimizdan geçti her yerim hamlamis

Yaş 40 ı geçti diye abla olmadık canım . Sen kendine bak

sende saat farkı bendede menopoz olunca gece uyku yok sevindim alışmana bu gün son demişssin şekere elvada diyorum süper sevindim böyle bir karara
Ben yanıma kimseyi bulamadım, yalnızda yapamadım. Kendilerini yaktıkları gibi benide yaktılar

Aferin
Senin menüyü beğendim.sizin etude orda yapıp gideydinizya. Bide evde uğraşmışsın.
O bıçağı nasıl tuttun, elin sıkıntı çıkarmadımı

sara_28 canim allah niyetinizi kabul etsin .
Him sara cim bende hasimato olduğum ve yan hastaliklarinin cogunu yasadigim icin odemi cok iyi bilirim evet bende tursu cok seviyorum arada ev tursusu olursa nefsimi koreltmek adina yiyorum ama kacgun odemle geziyom gerc i benim çoğu şey e karşı dikkat etmem gerekiyor bunuda kendim yaşayarak keşfettim mesela soya içeren hiçbişey yemem lahana karnibahar brokoli bunlar dokunur sende kendini dinle ve sana dokunan seyleri kendin bul dr lar hic onemsemiyor hatta cogu hastaya istedigini ye diyor ama oyle degil sen senin doktorun olacan .
Ayrıca alerjinde hasimatoda bağlı kimse söylemez ama antihistaminik le geçmiyor mu döküntülerin kortizon alıyorsun?

gezegenfeza tatlı yersin ha al sana

Yaptim senin gibi canm sabah eşimin is yerine kahvaltiya gittim.sonrada yürüyüş yarım saat.40 dk başka sporlardan da yaptım

Allah hepimizin kurbanını kabul etsin
Aferin
Senin menüyü beğendim.sizin etude orda yapıp gideydinizya. Bide evde uğraşmışsın.
O bıçağı nasıl tuttun, elin sıkıntı çıkarmadımı
Begenecegini tahmin ettim
Orda etimi halletsem benim yemedigim attığım yerleri çekilecek etin içine kattirirlardi
Herşeye karışıyorlar
Evde kafama göre temizledim
Ellerim değilde kollarim çok sıkıntılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…