Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sütlaç börek aynı gün fazla gibi geldi bana
Tam listene nezaman dönüyor sun

Doğrudur canım banada fazla geldi ama bir defaya mahsus yedim bi daha uzun bir zaman börek sütlaç gibi şeyler yemiyecem diyetisyenim bayramda serbestdin deyince hergün sevdiğim şeylerden az az yiyeyim dedim bayram bitmeden bir tanede biber dolması yiyecem bayram sonrası listeme dönecem

Sen niye menü vermiyorsun kuzum bugün ne yedin mesela

Gülmekten öldurdun beni Ben guluyorum esim bana bakip duruyo hayirdir yaa ne oldu.Neye guluyosun diyo.Valla cok alem cok muzursun.Seni gercekten seviyorum kiss.

teşekkür ederim umarım sizleri sıkmıyorum o L bana taşikardi yaptığı için E ile başlayan başka bir ilaç kullanıyom ama ikiside aynı 100 mg haftada bide 150alıyorum.
menüne yorum yapayım sabah ve akşam gayet güzel börek sana tavsiyem sabah ye , sindirmesi eritmesi kolay olur tabi ölçülü yarım tepsi yemiyoz ben diyet yaparken 1 dilim yediğim olmuştu ama sabah . aslında hamurişini kessem ekmek yemesem daha sağlıklı olacam ama insanoğlu nefsini köreltemiyor genede kendimle gurur duyuyorum çoğu şeyden vazgeçtim.

Aylin42Konya kız bacım sen sırala bakim bugün kaç dilim su böreği mantı tatlı yidin çabık
Valla bacim bugunde o kadar az yedim ki bu seferde az yedin diye kizacaksin.Bayramda duzenimiz tamamen bozuldu.

Sabah : Yarim dilim ekmek
Peynir 2 tane zeytin domates biber

Ogle : 2 kasik kavurma

Aksam : 1 dilim karpuz

Su 2 lt Sporu ilerleyen saatlerde yazayim.Cunku hem sehir disindan hem de bayram misafirlerim var.Evde resmen kosuyorum yurumek yok.Bi de etleri bugun hallettik,bayagi bi yurumusumdur.

allah kabul etsin canım evet az yemişssin allah yardımcın olsun kolay gelsin cnm

Bende sürekli yemiyorum canım diyet süresince de iki aydır hiç yemedim bide börek yazdığıma bakma Karadenizin meşhur kızartma tavasında yaptığı yufka kızartması varya 6 tane yufkadan yapılıyor arasına peynir konuyor onun ince bir dilimini yedim yağıda çok çok az oluyor

Yasemincim endokrin doktoru baba bahsettiğim ilacın 125 mg kullandırdı bir ay boyunca sonraki tahlilde TSH değerim çok fazla düşünce 0.25 gibi acaba ilaç fazlamı geldi diye düşünüyorum dedi böyle deyince benim güvenim sarsıldı sonrada bana iki gün 100 beş gün 125 mg kullan ilacı dedi ama ben eskiden olduğu gibi 100 mg kullanmaya devam ediyorum yanlışmı yapıyorum bilmiyorum üç ay sonrasına kontrolüm var bakalım sonuç ne olacak

Bugün çok az olmuş canım ama dün fazla yemiştin onu dengelemiştir

İyiler
Babam gil evde yoktu abim gil evdeydi
Biraz oturduk babam gilde geldi
Hala etle uğraşıyorlardı
Babam bi değişik gergin gibiydi
Işler istediği gibi hızlı ilerlememiştir. Onlar sakinliğe alışık. Evde ses olunca daralmıştır

saracım benim değerlerim heray değişebiliyor bazen 3 beş ay aynı doz kullanıyom tabi ben hastanenin içinde olduğum için en geç 1 1.5 ay da baktırıyorum tsh ben daha çok kendi vucudumu dinliyom farkediyom yetip yetmediğini ilacı artık bu işin bu hastalığın uzmanı oldum nerdeyse tabi doktor eşliğinde dozu ayrlıyorum . yani doktoruna güven ne dediyse hangi dozda dediyse o miktarda kullan.
bana en yakın endokrin uzmanı rizede ve asisitanlar bakıyor diye kızdığımdan gitmiyom ben onlardan daha iyi takip ediyom kendimi daha önce doçent vardı ona gidiyordum şimdi ulaşamıyorum özeldede trabzona gitmem lazım. işten izin al birgün 2gün hatta şimdi senelik iznimizden kesiyolar bende gitmiyom.

Benim doktorum özel hastanede endokrin profesörü olmazsa bayram sonrasında gidip tahlilleri tekrar edeyim üç ayın dolmasını beklemeyeyim..... Ben trioitin önemli olduğunu biliyordum ama bu kadar herşeyi etkilediğini bilmiyordum açıkçası benim TSH değerim normal arslıktaydı ancak tüp bebek tedavisinde 2.5 altında olmalı diye tiroit ilacı kullanmaya başladım bu doktorum haşimatoyu anlayıp teşhis koydu anti tpolara baktı onlarda çok yüksek çıkınca teşhisi koymuş oldu

Diyetisyende serbest olabilirsin ama bizde deyil. Şahsi fikrim aslında çok yememissin.
Ama burdaki yetkinle bakarak sütlaçtan ve börekten birer puan kırdım
8

O, L ile başlayan hapın 75 mg olanından her sabah yarim doz içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…