Sütlaç börek aynı gün fazla gibi geldi bana
Tam listene nezaman dönüyor sun
Gülmekten öldurdun beniSabah su böreği haa, al sana su böreği
Öğlen su böreği haa, al sana su böreği
Dondurma yedin madem, bayram cikosuna ne gerek vardi.
Akşam sade kavurma yemiş, gel ordada su böreği yiyeydin.
Adım sayın az, sınır 6000, onuda saymiyom.
Bugün dikkat et bari
( bende su böreğini çok severim. Dün 3, 4 dilim yedim. Buda bana olsun)
teşekkür ederimYaşadıkların için çok geçmiş olsun yazdıklarından çok faydalanıyorum çok teşekkür ederim canım ilaç kullanınca rahatladım diyosunya tiroit ilacımı kullanıyorsun şu L harfiylen başlayan
Çok konuşmuyorsun benim çok hoşuma gidiyor menümede yorum yaparmısın
cuma kilo bildireceğiz en son karar oydu arkadaşım.....İyi akşamlar herkese.moni kaptanım bu cuma bildirim yapmıyoruz değil mi?
Valla bacim bugunde o kadar az yedim ki bu seferde az yedin diye kizacaksin.Bayramda duzenimiz tamamen bozuldu.
allah kabul etsin canım evet az yemişssin allah yardımcın olsun kolay gelsin cnmValla bacim bugunde o kadar az yedim ki bu seferde az yedin diye kizacaksin.Bayramda duzenimiz tamamen bozuldu.
Sabah : Yarim dilim ekmek
Peynir 2 tane zeytin domates biber
Ogle : 2 kasik kavurma
Aksam : 1 dilim karpuz
Su 2 lt Sporu ilerleyen saatlerde yazayim.Cunku hem sehir disindan hem de bayram misafirlerim var.Evde resmen kosuyorum yurumek yok.Bi de etleri bugun hallettik,bayagi bi yurumusumdur.
teşekkür ederimumarım sizleri sıkmıyorum o L bana taşikardi yaptığı için E ile başlayan başka bir ilaç kullanıyom ama ikiside aynı 100 mg haftada bide 150alıyorum.
menüne yorum yapayım sabah ve akşam gayet güzel börek sana tavsiyem sabah ye , sindirmesi eritmesi kolay olur tabi ölçülü yarım tepsi yemiyoz ben diyet yaparken 1 dilim yediğim olmuştu ama sabah . aslında hamurişini kessem ekmek yemesem daha sağlıklı olacam ama insanoğlu nefsini köreltemiyor genede kendimle gurur duyuyorum çoğu şeyden vazgeçtim.
Valla bacim bugunde o kadar az yedim ki bu seferde az yedin diye kizacaksin.Bayramda duzenimiz tamamen bozuldu.
Sabah : Yarim dilim ekmek
Peynir 2 tane zeytin domates biber
Ogle : 2 kasik kavurma
Aksam : 1 dilim karpuz
Su 2 lt Sporu ilerleyen saatlerde yazayim.Cunku hem sehir disindan hem de bayram misafirlerim var.Evde resmen kosuyorum yurumek yok.Bi de etleri bugun hallettik,bayagi bi yurumusumdur.
Işler istediği gibi hızlı ilerlememiştir. Onlar sakinliğe alışık. Evde ses olunca daralmıştırİyiler
Babam gil evde yoktu abim gil evdeydi
Biraz oturduk babam gilde geldi
Hala etle uğraşıyorlardı
Babam bi değişik gergin gibiydi
saracım benim değerlerim heray değişebiliyor bazen 3 beş ay aynı doz kullanıyom tabi ben hastanenin içinde olduğum için en geç 1 1.5 ay da baktırıyorum tsh ben daha çok kendi vucudumu dinliyom farkediyom yetip yetmediğini ilacı artık bu işin bu hastalığın uzmanı oldum nerdeyseBende sürekli yemiyorum canım diyet süresince de iki aydır hiç yemedim bide börek yazdığıma bakma Karadenizin meşhur kızartma tavasında yaptığı yufka kızartması varya 6 tane yufkadan yapılıyor arasına peynir konuyor onun ince bir dilimini yedim yağıda çok çok az oluyor
Yasemincim endokrin doktoru baba bahsettiğim ilacın 125 mg kullandırdı bir ay boyunca sonraki tahlilde TSH değerim çok fazla düşünce 0.25 gibi acaba ilaç fazlamı geldi diye düşünüyorum dedi böyle deyince benim güvenim sarsıldı sonrada bana iki gün 100 beş gün 125 mg kullan ilacı dedi ama ben eskiden olduğu gibi 100 mg kullanmaya devam ediyorum yanlışmı yapıyorum bilmiyorum üç ay sonrasına kontrolüm var bakalım sonuç ne olacak
saracım benim değerlerim heray değişebiliyor bazen 3 beş ay aynı doz kullanıyom tabi ben hastanenin içinde olduğum için en geç 1 1.5 ay da baktırıyorum tsh ben daha çok kendi vucudumu dinliyom farkediyom yetip yetmediğini ilacı artık bu işin bu hastalığın uzmanı oldum nerdeysetabi doktor eşliğinde dozu ayrlıyorum . yani doktoruna güven ne dediyse hangi dozda dediyse o miktarda kullan.
bana en yakın endokrin uzmanı rizede ve asisitanlar bakıyor diye kızdığımdan gitmiyom ben onlardan daha iyi takip ediyom kendimi daha önce doçent vardı ona gidiyordum şimdi ulaşamıyorum özeldede trabzona gitmem lazım. işten izin al birgün 2gün hatta şimdi senelik iznimizden kesiyolar bende gitmiyom.
Yazıık, senin gibi naif bir kadınıda bozdukyane iyi etmişimYAŞASIN KÖTÜLÜK
Diyetisyende serbest olabilirsin ama bizde deyil. Şahsi fikrim aslında çok yememissin.Menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Bir tutam dereotu
10 tane topi peynir
Bir bardak şekersiz çay
Öğle
Bir kase sütlaç
Bir kase salata
Bir dilim peynirli börek
İki bardak şekersiz çay
Ara
10 tane çiğ badem
Akşam
Bir tabak ciğer sote (bir yemek kaşığı zeytinyağında bol sebzeli soteledim)
Bir tabak salata
Su 2 litre spor 40 dakika 3 mil leslie
gezegenfeza
@Antepia27
@aeben
Olmaz, 2 paket pestilim kaldı. Onlar bitsin başlarımSimdi katil :)) ben meyveyi kesmiyorum, herseyi kesenler var ama o benim icin zor
Yazıık, senin gibi naif bir kadınıda bozdukya
O, L ile başlayan hapın 75 mg olanından her sabah yarim doz içiyorumYaşadıkların için çok geçmiş olsun yazdıklarından çok faydalanıyorum çok teşekkür ederim canım ilaç kullanınca rahatladım diyosunya tiroit ilacımı kullanıyorsun şu L harfiylen başlayan
Çok konuşmuyorsun benim çok hoşuma gidiyor menümede yorum yaparmısın
Beni sevmeyen ölsünGülmekten öldurdun beniBen guluyorum esim bana bakip duruyo hayirdir yaa ne oldu.Neye guluyosun diyo.Valla cok alem cok muzursun.Seni gercekten seviyorum kiss.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?