- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Cuma gunu bildirim yapicaksak yandimcuma kilo bildireceğiz en son karar oydu arkadaşım.....
Peşin peşin kafanı kırıyım o zamanGerçekten az olmuş
Ben menü yazmaya korkuyorum mesela
Dunku menumu bugun dengeledim canim.Ama gercekten hic istahim yoktu.Bence menu yazmaya korkan sadece sen degilsin.Hic uzulme cnm.Ama cuma gunu bildirimde dokulecegiz galibaGerçekten az olmuş
Ben menü yazmaya korkuyorum mesela
çok geçmiş olsun bacım sen ameliyat olmuşsun seninle bizim durumumuz biraz farklı sizde ilaç dozu çok deşimiyor aama benim 25le başladım 150 kadar çıktım 100 düştümAcaba benimki nasıl yasemin?
Bakınca dışardan belli oluyordu. Ameliyat oldum, çıkardılar. Bazen l tiroksin 75 likten 1 tablet, bazen 1 gün tam, bir gün 1,5 kullandım. 2 sene önce 23 günlük su orucu yapınca dr. Günlük yarim doza indirdi. Halada öyle kullanıyorum
Fezacim sporum 7201 adim cnm.Cok haklisin ortasi yok.Ya hep ya hic gibi oldu.Ama gercekten hic istahim yoktu.Yorgunluktan herhalde.Daha yeni yatabildim.Bunada nasıl puan veriyimki
Ortası yok. Bu hafta menülere puan vermeyim. Sadece saranın menüleri yaziyimda gözünüz puan görsün
saracım hiç üzülme yanlız değilsin ben hergün herşeye ağlıyordum agrasiftim saçlarım öbek öbek kemeterapi hastaları gibi döküldü sürekli depresyon hali çok doktora gittim antidepresan verdiler daha hastalığımın teşhisi konulmamış eşimle sürekli çatışma hali .... bunlar zaman içinde hormon seviyen düzldikçe azalacak merak etmeAnladım canım başımda onca sorun varken bide bununla uğraşmak çok yorucu ve yıpratıcı oluyor bazen hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden nedensiz yere ağlamaklıyım bu günlerde az öncede eşimle tartıştım insanın kendisini anlamayan eşinin olması ne kadarda kötü......
Bayram günü derdi neymiş benim arkadaşımı üzüyormuş.
Canım mübarek gün baktın sinirini bozuyor, bulunduğu odayı terket. Bazen onlarda stres oluyor, O dönem sakinlesmesine zaman ver.
saracım hiç üzülme yanlız değilsin ben hergün herşeye ağlıyordum agrasiftim saçlarım öbek öbek kemeterapi hastaları gibi döküldü sürekli depresyon hali çok doktora gittim antidepresan verdiler daha hastalığımın teşhisi konulmamış eşimle sürekli çatışma hali .... bunlar zaman içinde hormon seviyen düzldikçe azalacak merak etme
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
bugun gezmeye uzungole gidiyoruz inşallah havamiz iyi olur ..
diyett arkadaslarim dikkat ediyorum elinfen geldigince sizde emeklerini koruyun inşallah
İnşallah canım ama bendeki sorunun tek sebebi haşimato değil eşimin çok fazla aileci oluşu
günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar ......
saracım bütün erkekler heleki karadeniz erkekleri önce ailesi geliyor eşi çoçuğu 3.4. planda sanmaki birtek benim eşim öyle ... tek sebep haşimato değil diyorsun ya aslında bu duruma tahamülsüüzlüğün diğer insanlardan birazdaha fazla oluyor.üzülme üzülmek hastalığını tetikliyor canınmı sıkıldı dışarı yürüyüşe git kendini mutlu edecek şeyler yap canım benim.İnşallah canım ama bendeki sorunun tek sebebi haşimato değil eşimin çok fazla aileci oluşu
Evet o. Ben nette gezinirken tesadüfen buldum, kesin yapmam lazim dedim. Ama ameliyat olmuştum. Sadece kilo vermekti amacım, bide bakalim ne gibi bi değişiklik olacak dedim. Kendi kafama göre başladım, kimsenin haberi yoktu. 4 gün yaptim, şiddetli belim ağrıyınca bıraktım, korktum, heralde böbreklere zarar verdim dedim. Meğerse bel ağrısı yaşarsan kireçlemeye iyi geliyormuşçok geçmiş olsun bacım sen ameliyat olmuşsun seninle bizim durumumuz biraz farklı sizde ilaç dozu çok deşimiyor aama benim 25le başladım 150 kadar çıktım 100 düştümama şu su orucunu nasıl yaptın aslında duymuştum hatta bi r arada araştırmıştım ama cesaretim olmadı demekki faydası oluyomuş A.S GERÇEK TIP demi su oruçları yeniden bir okuma planı yapayım ona.
Anam bide bayramlarda ben yorulsam anacım. Valla tadını çıkarın. 5 sene kv. Kp. Birlikte oturduk. Aslında daha kalabalık oturduk, neyse. Sonra kp vefat ettiFezacim sporum 7201 adim cnm.Cok haklisin ortasi yok.Ya hep ya hic gibi oldu.Ama gercekten hic istahim yoktu.Yorgunluktan herhalde.Daha yeni yatabildim.
Eşimin yeğenlerini filan bende severim, çokda değer veririm ama bazı davranışları benide sinir ederdi. Şimdi ben ondan daha düşkünüm. Allah var hepside yenge diye pesimde dolanır.Derdi beni sinir etmek fazla ailesine düşkün sadece anasına bacılarına değil yeğenine yeğeninin çocuğuna buda beni deli ediyor artık dayanamıyorum.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?