Bunada nasıl puan veriyimkiValla bacim bugunde o kadar az yedim ki bu seferde az yedin diye kizacaksin.Bayramda duzenimiz tamamen bozuldu.
Sabah : Yarim dilim ekmek
Peynir 2 tane zeytin domates biber
Ogle : 2 kasik kavurma
Aksam : 1 dilim karpuz
Su 2 lt Sporu ilerleyen saatlerde yazayim.Cunku hem sehir disindan hem de bayram misafirlerim var.Evde resmen kosuyorum yurumek yok.Bi de etleri bugun hallettik,bayagi bi yurumusumdur.
Valla vermem. Onlar ne zorluklarla geldiler biliyonmu. Zaten senede bir yiyim, bırakda bitiriyim
Ben aslında hamileyken hasimato olmuşum bunu şimdi farkediyorum hamilelik hasimatosu çünkü bir şiştim 7.ayda kan değerlerim yükselmiyor ödemim gitmiyor 36 numara ayağın oldu 39 kan ilacı iciyom 10unun üstüne cikmiyor vs vs 10 12 sene sonra teşhis konuldu şimdi okudukça araştırdıkça yaşadıklarımın hepsinin hasimatoyla alakası olduğunu anladim.Benim doktorum özel hastanede endokrin profesörü olmazsa bayram sonrasında gidip tahlilleri tekrar edeyim üç ayın dolmasını beklemeyeyim..... Ben trioitin önemli olduğunu biliyordum ama bu kadar herşeyi etkilediğini bilmiyordum açıkçası benim TSH değerim normal arslıktaydı ancak tüp bebek tedavisinde 2.5 altında olmalı diye tiroit ilacı kullanmaya başladım bu doktorum haşimatoyu anlayıp teşhis koydu anti tpolara baktı onlarda çok yüksek çıkınca teşhisi koymuş oldu
Etler bitti de dağıttım bile. 15 pay dağıttım dolu dolu. Biraz kendimize kızarttım. Orta boy tencereyle gelecek misafirlere kavurma yaptim. Etin iyi yerlerinin hepsini dağıttım. E sim hepsini dağıt dedide, yağlı kötü yerleri dağıtmaya utandim, onları eve ayirdim
Nolmaz nolamazValla vermem. Onlar ne zorluklarla geldiler biliyonmu. Zaten senede bir yiyim, bırakda bitiriyim
O olurNolmaz nolamazyeme bacim yeme pestilde neymiş kuru meyve yer gibi porsiyonlu ye barim hadi acıdım.
Bilmiyomki, dr kontrolünde bi sorsun. Onun vakti de azaldıAbla hayrişte hasimoto olabilirmi acaba
Aşırı derecede şiş ayakları
Hamilelikte herkes sisebilir ama onunki biraz fazla bildiğin balon
Ayak 36 dan 40a çıkmış
allah kabul etsin canım bende aynısını yaptım 3 4 parça et bıraktım dolaba hepsini dağıttım geri kalanıEtler bitti de dağıttım bile. 15 pay dağıttım dolu dolu. Biraz kendimize kızarttım. Orta boy tencereyle gelecek misafirlere kavurma yaptim. Etin iyi yerlerinin hepsini dağıttım. E sim hepsini dağıt dedide, yağlı kötü yerleri dağıtmaya utandim, onları eve ayirdim
Çok teşekkürlercuma kilo bildireceğiz en son karar oydu arkadaşım.....
Teşekkürler canım, seninde bayramın mübarek olsun.Sevgili ablalarım, arkadaşlarım ve 10.takımın tüüm güzelleri bayramınız mübarek olsunSağlıkla, huzurla nice bayramlarımız olsun
hayır yok tam tedavisi ama ilk başlarda yakalarsan küçük dozlarda ilaçla bide kendine iyi bakarsan hayatını idame ettirirsin.Peki bu haşimatonun kesin tedavisi yokmu ya
Acaba benimki nasıl yasemin?hayır yok tam tedavisi ama ilk başlarda yakalarsan küçük dozlarda ilaçla bide kendine iyi bakarsan hayatını idame ettirirsin.
saracım troid ameliyatı oluyorsun triodini çıkarılıyor ya bundada vücüttaki antikorlar troid bezine saldırıyor ve o dokuyu yani troid dokusunu yok ediyor haşimatoda ameliyatlılar nasıl ömür boyu troid hormonu alıyor bizde ölene kadar alacağız.
hayır yok tam tedavisi ama ilk başlarda yakalarsan küçük dozlarda ilaçla bide kendine iyi bakarsan hayatını idame ettirirsin.
saracım troid ameliyatı oluyorsun triodini çıkarılıyor ya bundada vücüttaki antikorlar troid bezine saldırıyor ve o dokuyu yani troid dokusunu yok ediyor haşimatoda ameliyatlılar nasıl ömür boyu troid hormonu alıyor bizde ölene kadar alacağız.
Bayram günü derdi neymiş benim arkadaşımı üzüyormuşAnladım canım başımda onca sorun varken bide bununla uğraşmak çok yorucu ve yıpratıcı oluyor bazen hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden nedensiz yere ağlamaklıyım bu günlerde az öncede eşimle tartıştım insanın kendisini anlamayan eşinin olması ne kadarda kötü......
Gerçekten az olmuşValla bacim bugunde o kadar az yedim ki bu seferde az yedin diye kizacaksin.Bayramda duzenimiz tamamen bozuldu.
Sabah : Yarim dilim ekmek
Peynir 2 tane zeytin domates biber
Ogle : 2 kasik kavurma
Aksam : 1 dilim karpuz
Su 2 lt Sporu ilerleyen saatlerde yazayim.Cunku hem sehir disindan hem de bayram misafirlerim var.Evde resmen kosuyorum yurumek yok.Bi de etleri bugun hallettik,bayagi bi yurumusumdur.
Sende az degilsin Yasemincim nerden bulursunuz bilmem
Sagol saracin yorumun icin.Icimi rahatlattin.O gunden beri vicdan azabi duyuyorum zaten.Bu arada cok istikrarli bir sekilde diyetisyeninin dediklerine uyman takdire sayan canimcim.MasallahBugün çok az olmuş canım ama dün fazla yemiştin onu dengelemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?