Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bunada nasıl puan veriyimki
Ortası yok. Bu hafta menülere puan vermeyim. Sadece saranın menüleri yaziyimda gözünüz puan görsün

Ben aslında hamileyken hasimato olmuşum bunu şimdi farkediyorum hamilelik hasimatosu çünkü bir şiştim 7.ayda kan değerlerim yükselmiyor ödemim gitmiyor 36 numara ayağın oldu 39 kan ilacı iciyom 10unun üstüne cikmiyor vs vs 10 12 sene sonra teşhis konuldu şimdi okudukça araştırdıkça yaşadıklarımın hepsinin hasimatoyla alakası olduğunu anladim.
Tabi erken farkedilseydi bukadar vücudumda hasarlar olmayacaktı bazen arkadaşlarım bile anlamiyor suda hasimato buda hasimato sen abartıyorsun diyolar ama insan yaşadığını kendi biliyor.

gezegenfeza bacım bittimi etler?
pestili varmış ver komşuya neyin pestili töbe töbe yede göreyim
Etler bitti de dağıttım bile. 15 pay dağıttım dolu dolu. Biraz kendimize kızarttım. Orta boy tencereyle gelecek misafirlere kavurma yaptim. Etin iyi yerlerinin hepsini dağıttım. E sim hepsini dağıt dedide, yağlı kötü yerleri dağıtmaya utandim, onları eve ayirdim

allah kabul etsin canım bende aynısını yaptım 3 4 parça et bıraktım dolaba hepsini dağıttım geri kalanı

Peki bu haşimatonun kesin tedavisi yokmu ya
hayır yok tam tedavisi ama ilk başlarda yakalarsan küçük dozlarda ilaçla bide kendine iyi bakarsan hayatını idame ettirirsin.
saracım troid ameliyatı oluyorsun triodini çıkarılıyor ya bundada vücüttaki antikorlar troid bezine saldırıyor ve o dokuyu yani troid dokusunu yok ediyor haşimatoda ameliyatlılar nasıl ömür boyu troid hormonu alıyor bizde ölene kadar alacağız.

Acaba benimki nasıl yasemin?
Bakınca dışardan belli oluyordu. Ameliyat oldum, çıkardılar. Bazen l tiroksin 75 likten 1 tablet, bazen 1 gün tam, bir gün 1,5 kullandım. 2 sene önce 23 günlük su orucu yapınca dr. Günlük yarim doza indirdi. Halada öyle kullanıyorum

Anladım canım başımda onca sorun varken bide bununla uğraşmak çok yorucu ve yıpratıcı oluyor bazen hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden nedensiz yere ağlamaklıyım bu günlerde az öncede eşimle tartıştım insanın kendisini anlamayan eşinin olması ne kadarda kötü......

Bayram günü derdi neymiş benim arkadaşımı üzüyormuş .
Canım mübarek gün baktın sinirini bozuyor, bulunduğu odayı terket. Bazen onlarda stres oluyor, O dönem sakinlesmesine zaman ver.

Gerçekten az olmuş
Ben menü yazmaya korkuyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…