Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bacım teşekkür ederim dün akşam gene şöyle gözucuyla baktım orda nediyor biliyonmu bunu yapmak nasip işi herkese nasip olmuyormuş rabbime şükür sana nasip olmuş evet yeniden araştıracam ama burda yani tıp doktorlarına sorsam git kız derler ciddiye bile almazlar biliyom. bide o orucu tutarken evde olmak lazım halsizleşebiliyorsun benim halsiz kalmam çalışırken zor kitabı sipariş etmiştim aldımda ama arkadaşım elimden aldı geride vermedi nerdeyse 2sene oldu neyse yeniden kendime isteyim.

Ben çareyi ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin düşüncesiyle, deveyi gütmeyi tercih etmekte buldum. Her anın tadını çıkar kızım yoksa hayat sana çekilmez olur dedim. Eşimde öyleydi, ailesi hele hele annesi en önde gelirdi. Annesi vefat edene kadar adamın gözüne sanki perde inmiş, şahit olduğu şeyleri bile görmüyor. Annesi vefat edince(Allah rahmet etsin ) perde yavaş yavaş açıldı. Halada açılıyor, bazılarına bende yardımcı oluyom ne yalan söyleyim. Ama mecbur bırakıyorlar

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
bugun gezmeye uzungole gidiyoruz inşallah havamiz iyi olur ..
diyett arkadaslarim dikkat ediyorum elinfen geldigince sizde emeklerini koruyun inşallah
günaydın canım dikkat et yoksa bizim gibi kilo allıp geri gelirsin lütfen yapma . uzungöl araplarla dolu ığ hiç sevmiyom oraları genede iyi gezmeler.

Çok haklısın, senin durumunu az çok tahmin edebiliyorum. Ben ev hanımı olduğum için kendimi halsiz hissetmeden bile fırsat buldukça uzandım. Benim sorduğumda tıp doktoru. Ama daha öncekilerde tip doktoruydu saçma sapan şeylerle uğraşmayın dediler. Yanı hepsi bilmiyor. Bende kitabı bi arkadaştan emanet almıştım, daha bitiremedim. Bu sene kendim için getirttim. Fırsat bulursam okumaya devam edecem

bacım aslında aileye düşkün olmak kötü bişey değil bende erkek olsam aileme düşkün olurdum erkeklerin çoğunun yaptığı hata evlendikten sonraki ayrımı yapamaması tabiki anası bacısı abisi babası sevecek değer verecek vermesse üzülürüm ama aradaki ince cizgiyi onlar aşıyorlar ve sende ozaman tahamülün azalıyor.

Ailesine değer vermeyen erkegin benim gözümde değeri yok biliyonmu. Ama ayar tutturamiyorlar. Mesela benimki annem yanlış da söylese o ne derse o derdi(Yanı tavrı o sekildi). Kaynım, karım ne derse o diyor( tavrı o sekil). Şimdi eşim için benim ailem daha kıymetli. Rahmetli annem göremedi ama babam görüyor, bunada şükür

gezegenfeza bacım biraz önce kangrubuna göre beslenmeye baktım g.tıp ta ana ... gerçekten bana dokunan ve benimde keşfettiğim şeyler var mesala soya dokunuyor cavdar dokunuyor kimyon dokunuyor nane dokunuyor en önemlisi domates salçası aa ben bunları kendim keşfetmişim zaten yıllardır domates salçası kullanmıyom ben.

Bende et yersem kilo veriyorum, kan gurubuma göre. Çokda doğru.

Allah rahmet eylesin cnm.
Gelen giden olmayinca da bayramin tadi olmaz tabii ki.Eski bayramlar da kalmadi zaten.Rabbim bu gunlerimizi aratmasin.Devir hic iyiye gitmiyor.

Uyudugumu nerden çıkardın bacım
Gendin sandın zannımca
No tatlı bacım ilkgün 1 dl yedim sonrasında yok, süzünü dinleyip evde oturuyorum
Dedimişsinya ya bu deveyi güzdecen ya bu diyardan gidecen diye benim devede tam deve ha
Ne güdülüyo ne gidiliyo
Biraz narsistdirde kendisi

Allah rahmet eylesin cnm.
Gelen giden olmayinca da bayramin tadi olmaz tabii ki.Eski bayramlar da kalmadi zaten.Rabbim bu gunlerimizi aratmasin.Devir hic iyiye gitmiyor.
Aynen öyle, hazırladığım masayı şimdi topladım. Gelen olursa mutfaktan getiririm

Senin işin daha zor o zaman
Kendi otursun sen gez

Senin işin daha zor o zaman
Kendi otursun sen gez
He şimdide gez diyon yani
zatı Şahana gitti niğdeye tek başına , çoçuklarlada bozuştu dedimya deve diye , eşimi çok seviyorum , niyemi ? onun sayesinde rabbımın rızasını cennetini kazanırım inşallah

Inşallah, Allah sabır versin ne diyim.
Eşimin ilk zamanlarına bakarsak bende cenneti haketmisimdir. Şimdi aramız gayet iyi şükürler olsun. Yinede cennet nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…