- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Iyı gezmeler canımgünaydın kızlar hayırlı sabahlar
bugun gezmeye uzungole gidiyoruz inşallah havamiz iyi olur ..
diyett arkadaslarim dikkat ediyorum elinfen geldigince sizde emeklerini koruyun inşallah
bacım teşekkür ederim dün akşam gene şöyle gözucuyla baktım orda nediyor biliyonmu bunu yapmak nasip işi herkese nasip olmuyormuşEvet o. Ben nette gezinirken tesadüfen buldum, kesin yapmam lazim dedim. Ama ameliyat olmuştum. Sadece kilo vermekti amacım, bide bakalim ne gibi bi değişiklik olacak dedim. Kendi kafama göre başladım, kimsenin haberi yoktu. 4 gün yaptim, şiddetli belim ağrıyınca bıraktım, korktum, heralde böbreklere zarar verdim dedim. Meğerse bel ağrısı yaşarsan kireçlemeye iyi geliyormuş. Günlerce devam araştırdım. Bu sefer 21 gün yapmaya niyetlendim ama mutlaka doktor bulmam gerekti. Utana sıkıla ev doktorumuza sordum. Ben biliyorum onu dedi. Allaaah dünyalar benim oldu. Kan değerlerime bakıp yapabilirsin deyince bu sefer ay da benim oldu. Gün belirledik ve başladım. Her hafta kan vermeye gittim. 21 günde bitirecektim ama doktorumuz turkiyedeydi, onun gelmesini bekledim. 23. Gun gittim.kan değerlerine bakınca, iyi olacağını biliyordumda bu kadarını ben bile beklemiyordum dedi. Eğer ameliyattan önce bunu bulup yapsaydım, belki tamamen yok olacaktı. Neyse artık kısmet.
Su orucunu nasıl yaptığımı anlatmayım çünkü öncesinde doktor kontrolü ve onayı şart. Onay verecek dr. Bulursan en ince ayrıntısına kadar anlatırım.(Sen zaten bilinçli bir kadınsın fakat dışardan okuyacak arkadaşlara, bilinçsizce yapıp sağlıklarını tehlikeye atacak olanlara önlem olsun.) Sonrasinda 3 gun, 5 gun, 1 hafta gibi tekrarlarim oldu.
Orucun şifası ben tarafından test edildi, onaylandı
Ben çareyi ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin düşüncesiyle, deveyi gütmeyi tercih etmekte buldum. Her anın tadını çıkar kızım yoksa hayat sana çekilmez olur dedim. Eşimde öyleydi, ailesi hele hele annesi en önde gelirdi. Annesi vefat edene kadar adamın gözüne sanki perde inmiş, şahit olduğu şeyleri bile görmüyor. Annesi vefat edince(Allah rahmet etsin ) perde yavaş yavaş açıldı. Halada açılıyor, bazılarına bende yardımcı oluyom ne yalan söyleyim. Ama mecbur bırakıyorlarsaracım bütün erkekler heleki karadeniz erkekleri önce ailesi geliyor eşi çoçuğu 3.4. planda sanmaki birtek benim eşim öyle ... tek sebep haşimato değil diyorsun ya aslında bu duruma tahamülsüüzlüğün diğer insanlardan birazdaha fazla oluyor.üzülme üzülmek hastalığını tetikliyor canınmı sıkıldı dışarı yürüyüşe git kendini mutlu edecek şeyler yap canım benim.
günaydın canım dikkat et yoksa bizim gibi kilo allıp geri gelirsin lütfen yapma . uzungöl araplarla dolu ığ hiç sevmiyom oraları genede iyi gezmeler.günaydın kızlar hayırlı sabahlar
bugun gezmeye uzungole gidiyoruz inşallah havamiz iyi olur ..
diyett arkadaslarim dikkat ediyorum elinfen geldigince sizde emeklerini koruyun inşallah
Çok haklısın, senin durumunu az çok tahmin edebiliyorum. Ben ev hanımı olduğum için kendimi halsiz hissetmeden bile fırsat buldukça uzandım. Benim sorduğumda tıp doktoru. Ama daha öncekilerde tip doktoruydu saçma sapan şeylerle uğraşmayın dediler. Yanı hepsi bilmiyor. Bende kitabı bi arkadaştan emanet almıştım, daha bitiremedim. Bu sene kendim için getirttim. Fırsat bulursam okumaya devam edecembacım teşekkür ederim dün akşam gene şöyle gözucuyla baktım orda nediyor biliyonmu bunu yapmak nasip işi herkese nasip olmuyormuşrabbime şükür sana nasip olmuş evet yeniden araştıracam ama burda yani tıp doktorlarına sorsam git kız derler ciddiye bile almazlar biliyom. bide o orucu tutarken evde olmak lazım halsizleşebiliyorsun benim halsiz kalmam çalışırken zor kitabı sipariş etmiştim aldımda ama arkadaşım elimden aldı geride vermedi nerdeyse 2sene oldu neyse yeniden kendime isteyim.
bacım aslında aileye düşkün olmak kötü bişey değil bende erkek olsam aileme düşkün olurdum erkeklerin çoğunun yaptığı hata evlendikten sonraki ayrımı yapamaması tabiki anası bacısı abisi babası sevecek değer verecek vermesse üzülürüm ama aradaki ince cizgiyi onlar aşıyorlar ve sende ozaman tahamülün azalıyor.Ben çareyi ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin düşüncesiyle, deveyi gütmeyi tercih etmekte buldum. Her anın tadını çıkar kızım yoksa hayat sana çekilmez olur dedim. Eşimde öyleydi, ailesi hele hele annesi en önde gelirdi. Annesi vefat edene kadar adamın gözüne sanki perde inmiş, şahit olduğu şeyleri bile görmüyor. Annesi vefat edince(Allah rahmet etsin ) perde yavaş yavaş açıldı. Halada açılıyor, bazılarına bende yardımcı oluyom ne yalan söyleyim. Ama mecbur bırakıyorlar
Ailesine değer vermeyen erkegin benim gözümde değeri yok biliyonmu. Ama ayar tutturamiyorlar. Mesela benimki annem yanlış da söylese o ne derse o derdi(Yanı tavrı o sekildi). Kaynım, karım ne derse o diyor( tavrı o sekil). Şimdi eşim için benim ailem daha kıymetli. Rahmetli annem göremedi ama babam görüyor, bunada şükürbacım aslında aileye düşkün olmak kötü bişey değil bende erkek olsam aileme düşkün olurdum erkeklerin çoğunun yaptığı hata evlendikten sonraki ayrımı yapamaması tabiki anası bacısı abisi babası sevecek değer verecek vermesse üzülürüm ama aradaki ince cizgiyi onlar aşıyorlar ve sende ozaman tahamülün azalıyor.
Bende et yersem kilo veriyorum, kan gurubuma göre. Çokda doğru.gezegenfeza bacım biraz önce kangrubuna göre beslenmeye baktım g.tıp ta ana ... gerçekten bana dokunan ve benimde keşfettiğim şeyler var mesala soya dokunuyor cavdar dokunuyor kimyon dokunuyor nane dokunuyor en önemlisi domates salçası aa ben bunları kendim keşfetmişim zaten yıllardır domates salçası kullanmıyom ben.
Allah rahmet eylesin cnm.Anam bide bayramlarda ben yorulsam anacım. Valla tadını çıkarın. 5 sene kv. Kp. Birlikte oturduk. Aslında daha kalabalık oturduk, neyse. Sonra kp vefat etti. 16 sene kv ile oturdum, gelen giden coktu. Şimdi kimse gelmiyor.
Uyudugumu nerden çıkardın bacımKalkanlara günaydın, ben geri yatıyım. Kalkana kadar msj biriktirin, hepsini birden okuyum.aeben , uykucu seni. Çok yattın kalk mesaj yaz. Kaç gündür geziyon, bugün dizini kır, otur yerinde. Kaç çeşit tatlı yedin de bakıyım
Aynen öyle, hazırladığım masayı şimdi topladım. Gelen olursa mutfaktan getiririmAllah rahmet eylesin cnm.
Gelen giden olmayinca da bayramin tadi olmaz tabii ki.Eski bayramlar da kalmadi zaten.Rabbim bu gunlerimizi aratmasin.Devir hic iyiye gitmiyor.
Senin işin daha zor o zamanUyudugumu nerden çıkardın bacım
Gendin sandın zannımca
No tatlı bacım ilkgün 1 dl yedim sonrasında yok, süzünü dinleyip evde oturuyorum
Dedimişsinya ya bu deveyi güzdecen ya bu diyardan gidecen diye benim devede tam deve ha
Ne güdülüyo ne gidiliyo
Biraz narsistdirde kendisi
He şimdide gez diyon yaniSenin işin daha zor o zaman
Kendi otursun sen gez
Bi dön hele düzene gir bakarıkmoni ablaaaaa. aeben ablanin varsa banane banaeneeeee ben de ejderhacik istiorum
Resmi olarak yapmıyoruz canım takim içi yapıcazİyi akşamlar herkese.moni kaptanım bu cuma bildirim yapmıyoruz değil mi?
Inşallah, Allah sabır versin ne diyim.He şimdide gez diyon yani
zatı Şahana gitti niğdeye tek başına , çoçuklarlada bozuştu dedimya deve diye, eşimi çok seviyorum , niyemi ? onun sayesinde rabbımın rızasını cennetini kazanırım inşallah
Kaptanım napıyon ya, nerelerdesin.Resmi olarak yapmıyoruz canım takim içi yapıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?