Şekerim bu cuma resmi değil bildirim takım içi. Haftaya resmi liste olcak ve geçen haftaki kilonuz baz alınıp 2 ye bölüncek sonucunuz.Cuma gunu bildirim yapicaksak yandimKeşke bu cuma degil de haftaya yapilsa cok guzel olurdu.
Napıyım kuşum, Yalova’daydık dün akraba ziyaretinde. Çok geç döndük, evde dinleniyorum şu an.Kaptanım napıyon ya, nerelerdesin.
Iyı istirahatlerNapıyım kuşum, Yalova’daydık dün akraba ziyaretinde. Çok geç döndük, evde dinleniyorum şu an.
Şekerim bu cuma resmi değil bildirim takım içi. Haftaya resmi liste olcak ve geçen haftaki kilonuz baz alınıp 2 ye bölüncek sonucunuz.
Resmi olarak yapmıyoruz canım takim içi yapıcaz
Şekerim bu cuma resmi değil bildirim takım içi. Haftaya resmi liste olcak ve geçen haftaki kilonuz baz alınıp 2 ye bölüncek sonucunuz.
Iyiyiz canım, miskin miskin oturuyorumSelam kizlar napiyonuz, hizlica bi okudum gecmisi, kan grubu denilmis bende bi arastirayim
Tmm tsk ederim monicimŞekerim bu cuma resmi değil bildirim takım içi. Haftaya resmi liste olcak ve geçen haftaki kilonuz baz alınıp 2 ye bölüncek sonucunuz.
Canım bosver tadını kaçırma
Görmemezlikten gel diyette stres çok oöneml en uzaga kaç stres ten
GuGünayd canım
saracım bütün erkekler heleki karadeniz erkekleri önce ailesi geliyor eşi çoçuğu 3.4. planda sanmaki birtek benim eşim öyle ... tek sebep haşimato değil diyorsun ya aslında bu duruma tahamülsüüzlüğün diğer insanlardan birazdaha fazla oluyor.üzülme üzülmek hastalığını tetikliyor canınmı sıkıldı dışarı yürüyüşe git kendini mutlu edecek şeyler yap canım benim.
Eşimin yeğenlerini filan bende severim, çokda değer veririm ama bazı davranışları benide sinir ederdi. Şimdi ben ondan daha düşkünüm. Allah var hepside yenge diye pesimde dolanır.
Ben çareyi ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin düşüncesiyle, deveyi gütmeyi tercih etmekte buldum. Her anın tadını çıkar kızım yoksa hayat sana çekilmez olur dedim. Eşimde öyleydi, ailesi hele hele annesi en önde gelirdi. Annesi vefat edene kadar adamın gözüne sanki perde inmiş, şahit olduğu şeyleri bile görmüyor. Annesi vefat edince(Allah rahmet etsin ) perde yavaş yavaş açıldı. Halada açılıyor, bazılarına bende yardımcı oluyom ne yalan söyleyim. Ama mecbur bırakıyorlar
bacım aslında aileye düşkün olmak kötü bişey değil bende erkek olsam aileme düşkün olurdum erkeklerin çoğunun yaptığı hata evlendikten sonraki ayrımı yapamaması tabiki anası bacısı abisi babası sevecek değer verecek vermesse üzülürüm ama aradaki ince cizgiyi onlar aşıyorlar ve sende ozaman tahamülün azalıyor.
Ailesine değer vermeyen erkegin benim gözümde değeri yok biliyonmu. Ama ayar tutturamiyorlar. Mesela benimki annem yanlış da söylese o ne derse o derdi(Yanı tavrı o sekildi). Kaynım, karım ne derse o diyor( tavrı o sekil). Şimdi eşim için benim ailem daha kıymetli. Rahmetli annem göremedi ama babam görüyor, bunada şükür
neden başımız ağrıdı saracım biz bir derdimizi anlatınca başınmı ağrıyor hayır... seenin sıkıntında bizim sıkıntımız dilimiz döndüğünce senin içini ferahlatmak istedik senin şuanki psikolojini anlıyorum ama dediğim gibi üzülme üzüldükçe daha fazla sıkıntı yaşarsın sana bir abla tavsiyesi bol bol dua et sıkıldıkça git yürüyüş yap namaz kıl dua oku tespih çek rabbim içine ferahlik veriyor emin ol.Kızlar yorumlarınıza ayrı ayrı teşekkür ederim bencede insan ailesine düşkün olacak ama aşırısı fazla eşimin yeğenlerini bende çok severim ama çocuğumuzun olmamasının en büyük sebebi stresken ve sorun yaşadığımı bildiği yeğeninin çocuğunu benim kızım diye sevmesi benim bu dönemde biraz daha hassas olmamdan kaynaklı olacak gözüme çok battı o yüzden tartıştık neyse başınızı ağrıttım kusura bakmayın
Hayırlı bayramlar
Sabah
Sütlü tarçınlı kahve
Kahvaltı
2dlm ekmek tam buğday
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates salatalık
Bir catal tereyağı
Aksam
2dlm tam buğday ekmeği
Ciğer kavurma
Ayran
Şu 2.5 lt civarı nda
Spor 2 mil lesli
gezegenfeza sara_28
neden başımız ağrıdı saracım biz bir derdimizi anlatınca başınmı ağrıyor hayır... seenin sıkıntında bizim sıkıntımız dilimiz döndüğünce senin içini ferahlatmak istedik senin şuanki psikolojini anlıyorum ama dediğim gibi üzülme üzüldükçe daha fazla sıkıntı yaşarsın sana bir abla tavsiyesi bol bol dua et sıkıldıkça git yürüyüş yap namaz kıl dua oku tespih çek rabbim içine ferahlik veriyor emin ol.rabbimizden başka bize yardım edecek içimizi ferahlatacak hiçbir kuvvet yok .
Hayırlı bayramlar
Sabah
Sütlü tarçınlı kahve
Kahvaltı
2dlm ekmek tam buğday
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates salatalık
Bir catal tereyağı
Aksam
2dlm tam buğday ekmeği
Ciğer kavurma
Ayran
Şu 2.5 lt civarı nda
Spor 2 mil lesli
gezegenfeza sara_28
Neden başımız ağrısın canım, bizde geçtik o yollardan. Kimi zaman doğru, kimi zaman yanlış davrandık. Şimdiki aklım olsa daha farklı olurdu ( oluyorda). Sende ilerde öyle düşünürsün emin ol. Stres yapma, tamamen olumlu düşün, önce kendin için. Kendine iyi bakKızlar yorumlarınıza ayrı ayrı teşekkür ederim bencede insan ailesine düşkün olacak ama aşırısı fazla eşimin yeğenlerini bende çok severim ama çocuğumuzun olmamasının en büyük sebebi stresken ve sorun yaşadığımı bildiği yeğeninin çocuğunu benim kızım diye sevmesi benim bu dönemde biraz daha hassas olmamdan kaynaklı olacak gözüme çok battı o yüzden tartıştık neyse başınızı ağrıttım kusura bakmayın
Gayet güzel, inşallah yarın iyi sonuç alırsınHayırlı bayramlar
Sabah
Sütlü tarçınlı kahve
Kahvaltı
2dlm ekmek tam buğday
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates salatalık
Bir catal tereyağı
Aksam
2dlm tam buğday ekmeği
Ciğer kavurma
Ayran
Şu 2.5 lt civarı nda
Spor 2 mil lesli
gezegenfeza sara_28
fatmacım gayet güzel eleştirelecek bişey olsaydı yapardım biliyorsun sadece şu kuruyemiş kısmını biraz azltsanmı diye düşünüyorum hergün yeme ara öğünlerini arada meyve yogurt sütle geçiştirsen gün aşırı yesen o kuruyemişeleri bir dene bakalım .Hayırlı bayramlar
Sabah
Sütlü tarçınlı kahve
Kahvaltı
2dlm ekmek tam buğday
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates salatalık
Bir catal tereyağı
Aksam
2dlm tam buğday ekmeği
Ciğer kavurma
Ayran
Şu 2.5 lt civarı nda
Spor 2 mil lesli
gezegenfeza sara_28
saracım rabbim kimseye çekemeyeceği yük vermez seninde imtihanın bu... bu imtihanı geçmek istiyorsan bol bol dua edip sabredecen rabbim seni sevinderecektir . dışardan söylemesi kolay diyebilirsin biliyom hiçbişey kolay değil ama sabrederek cennetini kazanacan inşallah.Çok sağol canım iyiki varsınız seninde dediğin gibi Allahtan başka sığınacak kimsemiz yok hep dua ediyorum tüm çocukları seviyorum ama eşimin aşırı ilgisi beni rahatsız etti çocuğumuz olsa kendi çocuğunu sevse diye düşündüm belkide bu ara yine hormonlarım tavan yaptı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?