Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım bosver tadını kaçırma
Görmemezlikten gel diyette stres çok oöneml en uzaga kaç stres ten

GuGünayd canım

Eşimin yeğenlerini filan bende severim, çokda değer veririm ama bazı davranışları benide sinir ederdi. Şimdi ben ondan daha düşkünüm. Allah var hepside yenge diye pesimde dolanır.

Kızlar yorumlarınıza ayrı ayrı teşekkür ederim bencede insan ailesine düşkün olacak ama aşırısı fazla eşimin yeğenlerini bende çok severim ama çocuğumuzun olmamasının en büyük sebebi stresken ve sorun yaşadığımı bildiği yeğeninin çocuğunu benim kızım diye sevmesi benim bu dönemde biraz daha hassas olmamdan kaynaklı olacak gözüme çok battı o yüzden tartıştık neyse başınızı ağrıttım kusura bakmayın

neden başımız ağrıdı saracım biz bir derdimizi anlatınca başınmı ağrıyor hayır... seenin sıkıntında bizim sıkıntımız dilimiz döndüğünce senin içini ferahlatmak istedik senin şuanki psikolojini anlıyorum ama dediğim gibi üzülme üzüldükçe daha fazla sıkıntı yaşarsın sana bir abla tavsiyesi bol bol dua et sıkıldıkça git yürüyüş yap namaz kıl dua oku tespih çek rabbim içine ferahlik veriyor emin ol. rabbimizden başka bize yardım edecek içimizi ferahlatacak hiçbir kuvvet yok .

ayy unuttum yarım kase kadar fındık kabak çekirdeği yedim

Çok sağol canım iyiki varsınız seninde dediğin gibi Allahtan başka sığınacak kimsemiz yok hep dua ediyorum tüm çocukları seviyorum ama eşimin aşırı ilgisi beni rahatsız etti çocuğumuz olsa kendi çocuğunu sevse diye düşündüm belkide bu ara yine hormonlarım tavan yaptı galiba

Afiyet olsun canım dört dilim ekmek fazla olmuş sadece

Neden başımız ağrısın canım, bizde geçtik o yollardan. Kimi zaman doğru, kimi zaman yanlış davrandık. Şimdiki aklım olsa daha farklı olurdu ( oluyorda). Sende ilerde öyle düşünürsün emin ol. Stres yapma, tamamen olumlu düşün, önce kendin için. Kendine iyi bak

Gayet güzel, inşallah yarın iyi sonuç alırsın

Türk filmi, bizim köyün şarkısı acaip güzel tavsiye ederim. Hele amca karakterine bayıldım

fatmacım gayet güzel eleştirelecek bişey olsaydı yapardım biliyorsun sadece şu kuruyemiş kısmını biraz azltsanmı diye düşünüyorum hergün yeme ara öğünlerini arada meyve yogurt sütle geçiştirsen gün aşırı yesen o kuruyemişeleri bir dene bakalım .

saracım rabbim kimseye çekemeyeceği yük vermez seninde imtihanın bu... bu imtihanı geçmek istiyorsan bol bol dua edip sabredecen rabbim seni sevinderecektir . dışardan söylemesi kolay diyebilirsin biliyom hiçbişey kolay değil ama sabrederek cennetini kazanacan inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…