Afiyet olsun canım dört dilim ekmek fazla olmuş sadece
Gayet güzel, inşallah yarın iyi sonuç alırsın
Türk filmi, bizim köyün şarkısı acaip güzel tavsiye ederim. Hele amca karakterine bayıldım
fatmacım gayet güzel eleştirelecek bişey olsaydı yapardım biliyorsun sadece şu kuruyemiş kısmını biraz azltsanmı diye düşünüyorum hergün yeme ara öğünlerini arada meyve yogurt sütle geçiştirsen gün aşırı yesen o kuruyemişeleri bir dene bakalım .
şimdi yatıyom ben hayırlı geceler 2saat sonra uyanırımYattınızmı kızlar
Iyı gecelerşimdi yatıyom ben hayırlı geceler 2saat sonra uyanırım
Burdayim abla, uyumadim henuz uyku tutmadiYattınızmı kızlar
Senin uyku niye kaçtıBurdayim abla, uyumadim henuz uyku tutmadi
Neden başımız ağrısın canım, bizde geçtik o yollardan. Kimi zaman doğru, kimi zaman yanlış davrandık. Şimdiki aklım olsa daha farklı olurdu ( oluyorda). Sende ilerde öyle düşünürsün emin ol. Stres yapma, tamamen olumlu düşün, önce kendin için. Kendine iyi bak
saracım rabbim kimseye çekemeyeceği yük vermez seninde imtihanın bu... bu imtihanı geçmek istiyorsan bol bol dua edip sabredecen rabbim seni sevinderecektir . dışardan söylemesi kolay diyebilirsin biliyom hiçbişey kolay değil ama sabrederek cennetini kazanacan inşallah.
Günaydınn
Sabahınız hayrolsun
Bugun cumaymışyaŞekerim bu cuma resmi değil bildirim takım içi. Haftaya resmi liste olcak ve geçen haftaki kilonuz baz alınıp 2 ye bölüncek sonucunuz.
Saracım aşagıda seni görüyorum bugun nasılsın?
saydin78 ve sen gibi bacıların dünya sınavıda bebiş demekki . Rabbım hayırlı bir zamanda yüzlerinizi güldürsün inşallah ...
Birde yaseminin bahsettiği hoşimotada seni çok etkiliyor sanırım duyguların çok yogun ve gelgitli , senin kullandıgın bir ilacın varmı aceba haşimato için?
Bugun cumaymışya.
Hayırlı cumalar bacılar
Kan grubu ve su orucu konuşulmuş ,Selam kizlar napiyonuz, hizlica bi okudum gecmisi, kan grubu denilmis bende bi arastirayim
he ya ben unuttum ya günleri şaşırdık hayırlı cumalar olsun hepimizeBugun cumaymışya.
Hayırlı cumalar bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?