Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun canım dört dilim ekmek fazla olmuş sadece

Canım diyet yapınca yanlız sabahları ekmek yemeğe çalışıyorum ama kavurmayı yiyemedim ekmeksiz

Gayet güzel, inşallah yarın iyi sonuç alırsın

Türk filmi, bizim köyün şarkısı acaip güzel tavsiye ederim. Hele amca karakterine bayıldım

Canım kücuk oğlu mu o filme sinemaya götürdüm çok sevdi tekrar indirip seyredelim oğlum cço sevinir teşekkürler canım
Canım yarın için pek umutlu değilim ama haftaya güzel olacak inşallah

Çok haklısın canım özellikle kuruyemiş konusunda

Sağol canım zaten herşeyin olumlu yanından bakmasam inan bana kaldıramazdım bunca şeyi yıllarca özlemle beklediğin bebeğini kucağına almadan kaybetmek cansız bedenini kucaklamak hiç kolay değil Allahım bu tecrübeyi kimseye yaşatmasın yaşattıklarınada dayanma gücü versin ben o zaman kafayı yemedim ya dahada yemem bu yüzden etrafımdaki herkeste ne kadar pozitif olduğumu söyler hep ama bende insanım herkesten özellikle eşimden biraz anlayış bekliyorum bu konuda eşim duyarlı davranıyor ama yeğenlerini görünce dayanamıyor aşırı ilgiside beni rahatsız ediyor içimdeki yangını bir ben bir Allah biliyor sadece yinede sabrediyorum biliyorum Yüce Rabbim mükafatımı verecek sağlıklı hayırlı bir evlatda bana nasip edecek inşallah

Dua tek sığınağım canım sabır taşı olsa çatlar inanki ama yinede sabır sabır sabır

Saracım aşagıda seni görüyorum bugun nasılsın?
saydin78 ve sen gibi bacıların dünya sınavıda bebiş demekki . Rabbım hayırlı bir zamanda yüzlerinizi güldürsün inşallah ...
Birde yaseminin bahsettiği hoşimotada seni çok etkiliyor sanırım duyguların çok yogun ve gelgitli , senin kullandıgın bir ilacın varmı aceba haşimato için?

Bugün daha iyiyim canım sağol hipotiroit için kullandığım ilaç var

Selam kizlar napiyonuz, hizlica bi okudum gecmisi, kan grubu denilmis bende bi arastirayim
Kan grubu ve su orucu konuşulmuş ,
Kan grububunu araştırmıştım ben 0 grubu oldugum için etle aram iyidir , sinsirim açıdındanda gerçekten hiç sıkıntı çekmem , ekmek bana yasaklı ki çok doğru tespitler bunlar .
Kilo verirkende doğru ekmek kilo verdirmiyor bana ama eti istersen 3 öğün ye

Su orucunu ve aidin salıhi duydum hatta araştırmıştım . Bi niyetkenip en azından 3-5 günlük yapayım demiştim bi fırsat olmadı ...
Kitabınıda bi edinip okuyayım inş.
Gezegen bacım senin bu konuda çok deneyimin olmuş , nasıl tahliller yaptırdın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…