kız o takık hoca benim sana noliyiSize takmadım fatmam,
Size takmadım fatmam, koca takımda menü ve spor bildiren 4 kişi var. Içinden ikinizi cımbızladım. Aylin cok komikti, sen ondanda komiktin
Bugün gece çok uyandım, bisürü msj birikmiş. Ismini yazmadım @ divinity, koşa koşa buraya geliyorum. Çünkü burda mutlu oluyorum
Bebeliklerimi kaldı6. 15 Dio ya saat. Ablam sen bebeleri buyutmedin mi gi ne diiii erken den kalkion
Kız o 0 rı ben verdimya gezegen bacı delllFatmacim takti valla.6000 nin altini kabul etmiyorum dedi.200-300 adimi evde tamamladim.Ama yine 0 aldik
Napıyım özel ilgi alanıma giriyorsunuz , kefilin ya sacı ya sakalı
Size takmadım fatmam,
Size takmadım fatmam, koca takımda menü ve spor bildiren 4 kişi var. Içinden ikinizi cımbızladım. Aylin cok komikti, sen ondanda komiktin
Bugün gece çok uyandım, bisürü msj birikmiş. Ismini yazmadım @ divinity, koşa koşa buraya geliyorum. Çünkü burda mutlu oluyorum
kız o takık hoca benim sana noliyi
Selam herkese :)
Bu ara kalabalık geçti bayram falan derken düzenim şaştı hefedime az kalmasa bırakacağım nerdeyse
Aman bırakma bacim
Yok canımaeben i kasttettim sana dermiyim
Senin puanlama n süper o yok listeye nasıl giricen yok sporun 0 durmadan topugumuza sıkı yor
Anlamış bak
Nerelerdesin sen kız ne menü ne spor ne bildirim nasıl rakipsiz sen bakim yatışmasakda hedefe varana kadar rakip değilmiyiz seninle
Valla iyi geliyor ben denemistim birkaç kere
Çok geçmiş olsun canım ortimSanırım başka sorunlarda var , miğdem iyi değil yemek yiyemiyorum , aç tok karnım gurulduyor , stres bi yerlere vurdu sanırım. Dr bi arkadaş zencefil çayı tavsiye eti. Yarın birde tatlil yaptır dedi ...
he sonrada bağırsağı tıkansınValla iyi geliyor ben denemistim birkaç kere
Ama şimdi kola icemiyorum çok tatlı geliyor
Acıdan sancıdan kivranacam gene icmiycem
Çok geçmiş olsun canım ortim
3 tane zeytin çekirdeği yut hergun mide problemin kalmaz
Tabi Dr git tahlillerini ihmal etme
Ama zeytin cekirdefinide ihmal etme
Evet, ablayım, ablayım gene ablayımAblamı ?
Ya ne meraklısın abla demeye,
abla olmaya abla ya
Yok ya tıkanmazhe sonrada bağırsağı tıkansınyapmayın öyle seyler yav
0 size deyil, spor yapmayana, bildirim vermeyeneFatmacim takti valla.6000 nin altini kabul etmiyorum dedi.200-300 adimi evde tamamladim.Ama yine 0 aldik
Beni geçecenya ondan iştahın kapandı zaarSanırım başka sorunlarda var , miğdem iyi değil yemek yiyemiyorum , aç tok karnım gurulduyor , stres bi yerlere vurdu sanırım. Dr bi arkadaş zencefil çayı tavsiye eti. Yarın birde tatlil yaptır dedi ...
GebertirimBu ara kalabalık geçti bayram falan derken düzenim şaştı hefedime az kalmasa bırakacağım nerdeyse
Valla iyi geliyor ben denemistim birkaç kere
Ama şimdi kola icemiyorum çok tatlı geliyor
Acıdan sancıdan kivranacam gene icmiycem
Çok geçmiş olsun canım ortim
3 tane zeytin çekirdeği yut hergun mide problemin kalmaz
Tabi Dr git tahlillerini ihmal etme
Ama zeytin cekirdefinide ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?