Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yok nerde ozamanlar yeniyim kimse oy vermedi bana sadece takım arkadaşlarım verdi. ....
Pogacanin tarifini isterim :)
diğer menü ve sporlar nerde?
Daha yeni uzandım yatağa
divinity , gelmedinmi hâlâ
Ne yedin çabuk yaz
Kına gecesine gittik
Abim gili aldım bize getirdim bugün bizde kaliyorlar
Çaydı sohbetti falan telefona bakamadım

Menüm
Sabah : 1 bardak elma sirkeli ballı sıcak su

Kahvaltı : 2 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Peynir -5 zeytin
3 Samandağ biberi
Yeşil soğan - domates

Ara : 1 kase tarçınlı keten tohumlu sütlü yulaf ezmesi

Akşam : 1 tabak güveç
Yarım dilim tam buğday ekmeği
2 kase cacık

Su: 2.5 lt
Spor : yok..

ablam diğer pogaçalar gibi tarifi sadece şekli farklıydı saraycam yüklemişti fotolarıda
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cizik-ay-pogaca-selva-un-sponsorlugunda.846007/

Birazdan yola çıkıyoruz tatile gidiyoruz bir hafta dinlenmek iyi gelecek bu sabah yine alerji oldum az önce acile gittim iğne oldum geldim bu ara çok olmaya başladı yine ne güzel geçmişti
saracım geçmiş olsun bana kızabilirsin herşeyi haşimatoya bağlıyorsun diye ama geçen hafta geçirdiğin ani üzüntü den dolayı otoümmin hastalıkları nereyi zayıf bulursa saldırır lütfen stresini azaltacak şeyler yap ve endokrin uzmanınla bunu paylaş.
iyi tatiller çok güzel geçmesi dileğiyle

Sana hiç kızmıyorum canım çünkü çok haklısın stres tetikliyor ama elimde değil bununla nasıl başedecem bilmiyorum

İyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim canım

Birazdan yola çıkıyoruz tatile gidiyoruz bir hafta dinlenmek iyi gelecek bu sabah yine alerji oldum az önce acile gittim iğne oldum geldim bu ara çok olmaya başladı yine ne güzel geçmişti
Geçmiş olsun saram .

İyi vakit geçirip biraz kendini toplarsın inşallah ...

Güzel menü ortim :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…