Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hmm, şimdi baktım, gözlemeye benziyor.
Çorba hangisinden onuda belirtki ona göre yorum yapalım. Etli ekmekten yıldızını kırdım 10

Evet canım aynen gözlemeye benziyor beğenmedimde açıkçası çorba mercimek bol acılı hemde

Ayrıca menümü yazdıktan sonra gezmeye çıktık adım sayım 10000 geçti onuda belirteyim

benim kızım okula başlayacak , oğlum ana sınıfına inşallah, bende stresliyim
kolay gelsin kaç çocuğun var,

2 tane canim oğlan 4 sinif başlicak
Kız 4 yasinda kreşe yollıcan onuda
Yaşıtlarına göre konuşmada geri kaldı
Sosyalleşsin diye
Kres öneriyorlar

Senin 1. sınıfami baslicak kızın
Allah kolaylık versin

Ya ablam sorma ben de. Menemen yapmak istiom içli köfte mantı falan ativesem dolaba ne iyi olur ama işte. Hatta un getrdik köyden diom ki ekmek yapip atsam dolaba ama needeee . Her gün bi eksşinnn varrrr. Bebeleré yetemiom. Bugün piknikte kriz é girecek tm artık

Iyı eğlenceler
Sağol ablam iyi eglendik Şükr ama işte . Nerde eski piknikler. Böyle bebelerle hep bi mücadele. Şükr tabi onlari bana verené. Rabbim evlat aratmasin. Onlar olmadan da istemem tabi piknik ..ama işte zor zamanlar ı ikisi dé bezi ikiside yemek bekler ilgi bekler .hele abisi kriz geçirir istediği olmayınca.

Şimdi zor zamanlarım kuzum çocuklar büyüyene kadar uykusuz yorgun koşturmaca okula basladilarmi zaman çok hızlı ilerliyor ve ne zaman büyüdü diyorsun.
Güzel bir gün gecirmen dilegiyle
Ayy ablam yaaa. Ne güzel insan sin. Şu mesajini okuyup baslasaydim güne . Kulagima küpe eder. Sabrederdim belki uykusuzluk krizine girip yirtinircasina ağlayan yavruma . şimdi okudum mesajini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…