Hmm, şimdi baktım, gözlemeye benziyor.
Çorba hangisinden onuda belirtki ona göre yorum yapalım. Etli ekmekten yıldızını kırdım 10
benim kızım okula başlayacak , oğlum ana sınıfına inşallah, bende stresliyim
kolay gelsin kaç çocuğun var,
Zaten adım sayısını ve menüyü geç saatte yazınEvet canım aynen gözlemeye benziyor beğenmedimde açıkçası çorba mercimek bol acılı hemde
Ayrıca menümü yazdıktan sonra gezmeye çıktık adım sayım 10000 geçti onuda belirteyim
Ben daha spor yapmadımZaten adım sayısını ve menüyü geç saatte yazın
Kahvaltı çok azKahvaltı
2 küp peynir
2 dilim domates
3 dilim salatalık
1 bardak şekersiz çay
Akşam üzeri
1 tabak etli sebzeli pilav
Su:3 L
Spor yapamadım
Allah bağışlasın2 tane canim oğlan 4 sinif başlicak
Kız 4 yasinda kreşe yollıcan onuda
Yaşıtlarına göre konuşmada geri kaldı
Sosyalleşsin diye
Kres öneriyorlar
Senin 1. sınıfami baslicak kızın
Allah kolaylık versin
Zaten adım sayısını ve menüyü geç saatte yazın
Yok kızmadım, yatana kadar daha fazla adım sayar, yada yatmadan biraz daha zıplarsınız filan, bazen bende yaparımdaGerçekten geç saattemi yazalım yoksa kızdığındanmı dedin anlamadım
Puanım kaç oldu şimdi
Kuzum işlerinde kolaylıklar diliyorun.Burayı takip etmekte çok zorlaniyorum
Puanın 10 ama yıldız yokGerçekten geç saattemi yazalım yoksa kızdığındanmı dedin anlamadım
Puanım kaç oldu şimdi
Yok kızmadım, yatana kadar daha fazla adım sayar, yada yatmadan biraz daha zıplarsınız filan, bazen bende yaparımda
Sabahın ve akşamın çok olmuş canım.Sabah
1 yumurta
5 topi peynir
2 dl ekmek
3 zeytin
Öğle
1 kase domates çorba
1 elma
Akşam
2 kepçe nohut
5 yk bulgur pilavı
Su 1 litre
Spor yok
Adim 12 bin
moni gezegenfeza Zre_
Puanları hafta sonu topluyonmuPuanın 10 ama yıldız yok
Menün güzel, kaçamaksız, suyun ve sporun yeterliyse yıldızlı 10.Puanları hafta sonu topluyonmu
Yıldız toplamayı nasıl etkiliyor
Yok benim okul başlıo. Öğretmenm d2 ben . Oglanlar biri 26 aylik biri 9 aylikKaça gidiyor senin ki
Benim ki 4 sinif baslicak bu sene
4. Sınıf için zor diyorlar
Benide stres sardi
Ya ablam sorma ben de. Menemen yapmak istiom içli köfte mantı falan ativesem dolaba ne iyi olur ama işte. Hatta un getrdik köyden diom ki ekmek yapip atsam dolaba ama needeee . Her gün bi eksşinnn varrrr. Bebeleré yetemiom. Bugün piknikte kriz é girecek tm artıkGeçmiş olsun canım
Hadi bı sakinles streseiz baslayalb m canım senin en büyük sorunun başlamak hadi kuzum
İyi eğlenceler canım
İyiyiz hamdolsun evdekiler gelen giden temizlik yemek fırsat bulunca film iyiyim hamdolsun canım
Yaa Eylül menim içinde yoğun evin büyük temizliği derin dondurucu ya sebzeler çocukların okul telaslari
Neyse ki çok şükür yapacak gücüm kuvvetim saglik gimiz var yaparız inşallah
Sağol ablam iyi eglendik Şükr ama işte . Nerde eski piknikler. Böyle bebelerle hep bi mücadele. Şükr tabi onlari bana verené. Rabbim evlat aratmasin. Onlar olmadan da istemem tabi piknik ..ama işte zor zamanlar ı ikisi dé bezi ikiside yemek bekler ilgi bekler .hele abisi kriz geçirir istediği olmayınca.Iyı eğlenceler
Ayy ablam yaaa. Ne güzel insan sin. Şu mesajini okuyup baslasaydim güne . Kulagima küpe eder. Sabrederdim belki uykusuzluk krizine girip yirtinircasina ağlayan yavruma .Şimdi zor zamanlarım kuzum çocuklar büyüyene kadar uykusuz yorgun koşturmaca okula basladilarmi zaman çok hızlı ilerliyor ve ne zaman büyüdü diyorsun.
Güzel bir gün gecirmen dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?