Geçmiş olsun canim
Menu gayet güzel
Süpersin bu aralar
Cok gecmis olsun yasemincim.Sen saglikcisin kendi teshisini kendin koydugun gibi kendi tedavin icinde gerekeni yapacagina eminim.Artik yas ilerliyor kendimize iyi bakmamiz gerekiyo cnm.Allah sifa versin insallah bi tanemslm kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah bugün kan tahlilerimi sabah verip hastaneye döndüm teşhismi kendim koymuştum zaten ama kemik erimesi başlamış bel ağrım ondanmış ama ilaca başlamadı bol bol süt yoğurt yesin ağrılarım içinde antidepresan başlamış yarın içmmeye başlayacam inşallah dün nette gezerken bir nöroloji uzmanını dinledim bence her kadın o videoyu izlemeli dr ismi emel gökmen fibromiyalji hastalığını okadar güzel anlatmışki hayran kaldım.
Iyı geceler canım, inşallah rahat bi uyku çekersinherkese hayırlı geceler inşllah uyanmadan uyuyabilirim bugün.
Zehra 1 defa
Morvampir 1 defa
Ssy8491 0
Mimarımız 2 defa
Divi 3 defa
Sara 4 defa
Habiş 0
Gamze 1 defa
Dtdentis 0
Aylin 3 defa
Fatma 3 defa
Yasemin 2 defa
Mavili 1 defa
Zeynep 1 defa
Sarayca 1 defa
Aeben 0
Vorones 1 defa verecek oldu vazgecti
Ne is yapiyorsun cnm.Bu kadar yogunluktan bahsedince merak ettimGündüzler öyle yoğun ki hiç telefonu alamıyorum elimebugün öğle yemegimi saat 4 te yedim yoğunluktan
Yanımda defter kalem taşıyorum. Buna rağmen unuttuğum olursa hatirlatirsaniz sevinirimAyy canım ellerine sağlık emek vermişsin
Yanımda defter kalem taşıyorum. Buna rağmen unuttuğum olursa hatirlatirsaniz sevinirim
Seni cok seviyorlar o zamanYa valla ne deseniz haklısınız
Yediklerimi yaktigimi düşünüyorum aslinda
Dün babamlara yürüyerek gittim yürüyüş olsun diye
Dönüşte babam arabayla bıraktı adım sayımı tamamlayamadım 4000li rakamlarda kaldi
Bide bahçe temizledik bahçemiz de büyük baya efor harcadım
Hiç halim yokken gece 1.5 ta sporumu yapıp yattım vicdanım rahat etsin diye ama etmedi tabiki
Yulaf ezmesini hiç yemiycektim benim küçük kız istedi ona hazırladım o yemeyince sırf sindirimimi rahatlatsin diye yedim
Bilmediğim çok şey var öğrenirim elbet
burdayım hedefime ulaşana kadar
Mezun olduktan sonra da gitmiycem
Sebze yoğurt vardı ..yoğurtlu kabak yemistim
Hayretmez ona
Haydarı kullan
Ben yemek yedikce mutlu olan bir sulaleye gelin gelmişim resmen
Kimseye ye diye ısrar yok bana var
Iyiyim canım çok şükür, biraz kilo aldım, vermeye başlıyorum artık.
Ablacım nasılsınn? ❤❤
Farkettiklerime yaparim inşallahCanım sana zahmet günlük vermeyenleri etiketlersen düzene gireriz İnşaallah
Yani bugün Fatma menü nerde diye
Ellerine sağlık canım
Takimimiza gerçekten çok emek veriyor sun
Yok yok sende var bisey cnm.Butun ikramlar sanaBilmiyomki
N. Teyze bile geçen bayram ben oraya gidince önüme 3 çeşit tatlı getirmişti
Sordum bizimkilere sizede cikardimi tatlı diye
Kimse görmemiş ikram falan
Yemekten yana nasibim bol
Evet seviyorlar, ben şahidimSeni cok seviyorlar o zaman
Bak ilkini yapıyımCanım sana zahmet günlük vermeyenleri etiketlersen düzene gireriz İnşaallah
Yani bugün Fatma menü nerde diye
Ellerine sağlık canım
Takimimiza gerçekten çok emek veriyor sun
Iyiyim canım çok şükür, biraz kilo aldım, vermeye başlıyorum artık.
Sende durumlar nasıl
Olur, yeterki arkadaşlar sorumluluklarını yerine getirip patır patır kilo versinlergezegenfeza veya canım sana zor olursa ikili gruplar yap herkes birbirini takip etsin sende genel takibi yapıyorsun zaten mesela men saradan sorumlu olsam menü vermeyince sana sara menü vermedi diye yazarim canım
Yinede karar senin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?