Ya ablam sorma ben de. Menemen yapmak istiom içli köfte mantı falan ativesem dolaba ne iyi olur ama işte. Hatta un getrdik köyden diom ki ekmek yapip atsam dolaba ama needeee . Her gün bi eksşinnn varrrr. Bebeleré yetemiom. Bugün piknikte kriz é girecek tm artık
Sağol ablam iyi eglendik Şükr ama işte . Nerde eski piknikler. Böyle bebelerle hep bi mücadele. Şükr tabi onlari bana verené. Rabbim evlat aratmasin. Onlar olmadan da istemem tabi piknik ..ama işte zor zamanlar ı ikisi dé bezi ikiside yemek bekler ilgi bekler .hele abisi kriz geçirir istediği olmayınca.
Bende menu yazayım .başlangıç pek iyi değil galiba çok yoğun olduğum için az az yedim sürekli
Sabah
1 yumurta
Az domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Oglen
5 6 sarma
1 domates
1 dilim ekmek
Akşam
2 3 sarma
Az salata
Düşündüm düşündüm bunları yedim galiba
2 lt su
zhre_ (94,9///% )
Morvampirella( 61,8///%)
Ssy8491(93,3///%)
evinizinmimari(77,3///%)
Divinity(68,9///%)
Sara_28(94,8///%)
ya habibi(99,7/// %)
Gamze21(64,8///%)
Dtdentist(67,8///%)
Aylin42konya(76,9///%)
takımda olupta hergün liste vermeyen arkadaşlar var dikkatimi çekti kaptanımız bu konuda çok sıkı değil allahtan
canım benim fatmanın dediği gibi bu zamanların keyfini çıkar ama gerçekten zor ama geçecek hep küçük kalmayacaklar çalışan anne olmak herşeye yetmek zor olsada bence bütün kadınlar birer kahraman sende o kahraman annelerden olacan inş.Ayy ablam yaaa. Ne güzel insan sin. Şu mesajini okuyup baslasaydim güne . Kulagima küpe eder. Sabrederdim belki uykusuzluk krizine girip yirtinircasina ağlayan yavruma .şimdi okudum mesajini
Spor varsa 10Bende menu yazayım .başlangıç pek iyi değil galiba çok yoğun olduğum için az az yedim sürekli
Sabah
1 yumurta
Az domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Oglen
5 6 sarma
1 domates
1 dilim ekmek
Akşam
2 3 sarma
Az salata
Düşündüm düşündüm bunları yedim galiba
2 lt su
hatırlarsan biz bu konuda çok sıkı takipçiydik eskiden fatma ama allahtan kilolarını cuma günü bildiriyorlar sıkıntı çıkmıyor. tabiki takım kaptanları bilir sadece dikkatimi çekti benim.İlk geldiğim de Yasemin canım menimde dikkatimi cekti listede olup uğramayan menü vermeyen
Sonra bisey diyemedim
hatırlarsan biz bu konuda çok sıkı takipçiydik eskiden fatma ama allahtan kilolarını cuma günü bildiriyorlar sıkıntı çıkmıyor. tabiki takım kaptanları bilir sadece dikkatimi çekti benim.
Ayy ablam yaaa. Ne güzel insan sin. Şu mesajini okuyup baslasaydim güne . Kulagima küpe eder. Sabrederdim belki uykusuzluk krizine girip yirtinircasina ağlayan yavruma .şimdi okudum mesajini
herkese hayırlı geceler inşllah uyanmadan uyuyabilirim bugün.
üzülme gamzecim hepimiz aynıydık gençlik sabızrsızlık herşeye yetebilmek bütün kadınların doğasında var.Uyumayan bebek çok.zor bilirim
Sabret canım ya geçecek inan ki
Zaman çok hızlı geçiyor
2 sene uğraştım bende
Aklıma geldikçe üzülüyorum keşke daha sabırlı sakin kalabilseydim diye
Geçmiş olsun canimMenü veriyorum
Sabah
1bardak süt
1seftali
Ogle
4kofte yeşillik
Yoğurt
Akşam
Ton balıklı salata
Yoğurt
Şu 2.5 lt civarında
Çok halsizim spor yapadim
Afedersiniz ishal olmusum
Zehra 1 defazhre_ (94,9///% )
Morvampirella( 61,8///%)
Ssy8491(93,3///%)
evinizinmimari(77,3///%)
Divinity(68,9///%)
Sara_28(94,8///%)
ya habibi(99,7/// %)
Gamze21(64,8///%)
Dtdentist(67,8///%)
Aylin42konya(76,9///%)
takımda olupta hergün liste vermeyen arkadaşlar var dikkatimi çekti kaptanımız bu konuda çok sıkı değil allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?