Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende menu yazayım .başlangıç pek iyi değil galiba çok yoğun olduğum için az az yedim sürekli

Sabah
1 yumurta
Az domates
Salatalık
1 dilim ekmek

Oglen
5 6 sarma
1 domates
1 dilim ekmek

Akşam
2 3 sarma
Az salata
Düşündüm düşündüm bunları yedim galiba

2 lt su

CaniC .İki çocukla çok zor sen en pratik yemekleri yap bizimkiler bbuyuyunce başladım
Gerçekten çabuk büyüyorlar tadını çıkar bidaha o hallerini görüp sevemezsin canım zor ama tatlı bir surec

zhre_ (94,9///% )
Morvampirella( 61,8///%)
Ssy8491(93,3///%)
evinizinmimari(77,3///%)
Divinity(68,9///%)

Sara_28(94,8///%)
ya habibi(99,7/// %)
Gamze21(64,8///%)
Dtdentist(67,8///%)
Aylin42konya(76,9///%)
takımda olupta hergün liste vermeyen arkadaşlar var dikkatimi çekti kaptanımız bu konuda çok sıkı değil allahtan

Afiyet olsun canım bol sarmalı birgün olmus

İlk geldiğim de Yasemin canım menimde dikkatimi cekti listede olup uğramayan menü vermeyen
Sonra bisey diyemedim

Ayy ablam yaaa. Ne güzel insan sin. Şu mesajini okuyup baslasaydim güne . Kulagima küpe eder. Sabrederdim belki uykusuzluk krizine girip yirtinircasina ağlayan yavruma . şimdi okudum mesajini
canım benim fatmanın dediği gibi bu zamanların keyfini çıkar ama gerçekten zor ama geçecek hep küçük kalmayacaklar çalışan anne olmak herşeye yetmek zor olsada bence bütün kadınlar birer kahraman sende o kahraman annelerden olacan inş.

Spor varsa 10
Yoksa 9
Yıldızı niye vermiyom?
Çünkü senin kilon az, ekmek 2 öğünde çok olmuş. Sarmayı yoğurtlu yesen daha iyi olurdu

İlk geldiğim de Yasemin canım menimde dikkatimi cekti listede olup uğramayan menü vermeyen
Sonra bisey diyemedim
hatırlarsan biz bu konuda çok sıkı takipçiydik eskiden fatma ama allahtan kilolarını cuma günü bildiriyorlar sıkıntı çıkmıyor. tabiki takım kaptanları bilir sadece dikkatimi çekti benim.

hatırlarsan biz bu konuda çok sıkı takipçiydik eskiden fatma ama allahtan kilolarını cuma günü bildiriyorlar sıkıntı çıkmıyor. tabiki takım kaptanları bilir sadece dikkatimi çekti benim.

Aynen canım gruplar olurduk eşler olurduk guzel gunler di çok şükür burayı da sevdim canim

Ayy ablam yaaa. Ne güzel insan sin. Şu mesajini okuyup baslasaydim güne . Kulagima küpe eder. Sabrederdim belki uykusuzluk krizine girip yirtinircasina ağlayan yavruma . şimdi okudum mesajini

Uyumayan bebek çok.zor bilirim
Sabret canım ya geçecek inan ki
Zaman çok hızlı geçiyor
2 sene uğraştım bende
Aklıma geldikçe üzülüyorum keşke daha sabırlı sakin kalabilseydim diye

Uyumayan bebek çok.zor bilirim
Sabret canım ya geçecek inan ki
Zaman çok hızlı geçiyor
2 sene uğraştım bende
Aklıma geldikçe üzülüyorum keşke daha sabırlı sakin kalabilseydim diye
üzülme gamzecim hepimiz aynıydık gençlik sabızrsızlık herşeye yetebilmek bütün kadınların doğasında var.

Zehra 1 defa
Morvampir 1 defa
Ssy8491 0
Mimarımız 2 defa
Divi 3 defa
Sara 4 defa
Habiş 0
Gamze 1 defa
Dtdentis 0
Aylin 3 defa
Fatma 3 defa
Yasemin 2 defa
Mavili 1 defa
Zeynep 1 defa
Sarayca 1 defa
Aeben 0
Vorones 1 defa verecek oldu vazgecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…