kolay gelsin kaç çocuğun var,Sabahtan beri çamaşır yıka
As katla
Çocuklar yedir
Çok yoruldum ya
Bide oğlan dışarı çıkıp oynamak istiyor
Hiç halim kalmadi
benim kızım okula başlayacak , oğlum ana sınıfına inşallah, bende stresliyimKaça gidiyor senin ki
Benim ki 4 sinif baslicak bu sene
4. Sınıf için zor diyorlar
Benide stres sardi
benim kızım okula başlayacak , oğlum ana sınıfına inşallah, bende stresliyim
Allah kolaylık versin canım ne kadar güzel bir duyguBuyil biri tekrar ünv. Başlayacak
Diğer i liseye en küçük te 1.sinifa buyil bizim evdekilerin de başlangic yılı esimde 1. Sınıf alacak
Edit yapmaya geldim zamanı geçmiş yapamadımSelamlar
Dünkü menumu yazmayı unutmusum
Dün sabah : 1 dilim pizza
Domates salatalık peynir zeytin
Ara : 1 büyük kupa yeşil çay
Akşam : 2 kurabiye ( düğünde)
1 kase yulaf ezmesi sütlü
2.5 lt su
300 ip atlama
gezegenfeza aeben
saraycam bu durum hepimizde oluyor bazen akşam ne yesem diye mutfaga girip çıktığım zamanlar oluyor beni en iyi sen tanıyon inan okadar kendimle mucadele ediyomki bu herzaman değil tabi ........ ozamanlar meyvelerin üstüne kaoko dök ye çukulata yeme .yada tarçın biraz olsun nefsin körelir.canım sadece bu akşam değil her akşam böyleyim, ve artık bu durum beni çok mutsuz ediyor. bir türlü kendime gelemedim diyet yapamıyorum, gündüz başlıyorum akşam cozutuyorum.
halsizlik var kuzum, halam geldi belki ondandır.
canım bir başlasam çok istiyorum başlamayı ama sonu gelmiyor, ha bu sefer olacak diye diye seneyi doldurdum resmen üstüne 12 kilo ekledim
yok canım diyet fobisi diyeyim, yeme krizi yani, inşallah bu sefer son olur,
Geçmiş olsun ablaslm kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah bugün kan tahlilerimi sabah verip hastaneye döndüm teşhismi kendim koymuştum zaten ama kemik erimesi başlamış bel ağrım ondanmış ama ilaca başlamadı bol bol süt yoğurt yesin ağrılarım içinde antidepresan başlamış yarın içmmeye başlayacam inşallah dün nette gezerken bir nöroloji uzmanını dinledim bence her kadın o videoyu izlemeli dr ismi emel gökmen fibromiyalji hastalığını okadar güzel anlatmışki hayran kaldım.
teşekkür ederim canımın içiGeçmiş olsun abla
kız daha nasıl sık geleyim, hep buradayımakşam gelemiyorum telefonum yok geçici bir durum tabi bu.
bence regliden duygusallığın, bende öyle düşünüyorum,
O zaman bol bol protein yiyoruzBende sıfır pazitifim.
4 okullu erkekBuyil biri tekrar ünv. Başlayacak
Diğer i liseye en küçük te 1.sinifa buyil bizim evdekilerin de başlangic yılı esimde 1. Sınıf alacak
Pizza haaSelamlar
Dünkü menumu yazmayı unutmusum
Dün sabah : 1 dilim pizza
Domates salatalık peynir zeytin
Ara : 1 büyük kupa yeşil çay
Akşam : 2 kurabiye ( düğünde)
1 kase yulaf ezmesi sütlü
2.5 lt su
300 ip atlama
gezegenfeza aeben
Geçmiş olsun canım , sen menüne bol yoğurt ve süt ekleslm kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah bugün kan tahlilerimi sabah verip hastaneye döndüm teşhismi kendim koymuştum zaten ama kemik erimesi başlamış bel ağrım ondanmış ama ilaca başlamadı bol bol süt yoğurt yesin ağrılarım içinde antidepresan başlamış yarın içmmeye başlayacam inşallah dün nette gezerken bir nöroloji uzmanını dinledim bence her kadın o videoyu izlemeli dr ismi emel gökmen fibromiyalji hastalığını okadar güzel anlatmışki hayran kaldım.
Allah kolaylık versin canımGündüzler öyle yoğun ki hiç telefonu alamıyorum elimebugün öğle yemegimi saat 4 te yedim yoğunluktan
Aksam toplu yazarsin canımBurayı takip etmekte çok zorlaniyorum
öğlen hastanede çıkıyor haftanın 4 günü yada 3 o yüzden akşamları çok yemiyordum bundan sonra yerim teşejjür ederim iyi dilekleriniz içinGeçmiş olsun canım , sen menüne bol yoğurt ve süt ekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?