Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Edit yapmaya geldim zamanı geçmiş yapamadım
Dunku ara da yeşil çaydan sonra 1 kase yoğurtlu kabak vardı
Onu yazmayı unutmuşum

slm kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah bugün kan tahlilerimi sabah verip hastaneye döndüm teşhismi kendim koymuştum zaten ama kemik erimesi başlamış bel ağrım ondanmış ama ilaca başlamadı bol bol süt yoğurt yesin ağrılarım içinde antidepresan başlamış yarın içmmeye başlayacam inşallah dün nette gezerken bir nöroloji uzmanını dinledim bence her kadın o videoyu izlemeli dr ismi emel gökmen fibromiyalji hastalığını okadar güzel anlatmışki hayran kaldım.

saraycam bu durum hepimizde oluyor bazen akşam ne yesem diye mutfaga girip çıktığım zamanlar oluyor beni en iyi sen tanıyon inan okadar kendimle mucadele ediyomki bu herzaman değil tabi ........ ozamanlar meyvelerin üstüne kaoko dök ye çukulata yeme .yada tarçın biraz olsun nefsin körelir.

Geçmiş olsun abla

Buyil biri tekrar ünv. Başlayacak
Diğer i liseye en küçük te 1.sinifa buyil bizim evdekilerin de başlangic yılı esimde 1. Sınıf alacak
4 okullu erkek
Bendede 3 erkek, 2 si çalışıyor, biri hem okuyup hem çalışacak, staj mı oluyor türkçesi

Pizza haa -1
Kurabiye haa -1
Puanın 8

Geçmiş olsun canım , sen menüne bol yoğurt ve süt ekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…