- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
E gel o zaman, neyi bekliyon
Bende aynı durumdayım ablacım.
Iyi geceler cnm sanada.Ben daha yeni geldim.Eve yeni geldik Daha menumu bile yazmadim.İyi geceler sevgili takımım
68,8 canım dünkü tartıdaZeynep sen kaç kiloydun?
2 dilim ekmek sanki biraz fazla
Suyuda az içmişsin
Spor - 1
Puanın 9
Ay baktım Google’dan sarı bi çiçeği var. Mücverini yapan da oluyormuş. İlk defa duydum :)Kara lahananın çiçeğini sararmadan yeşil goncayken toplayıp yıkayıp haşlıyosun iyice suyunu sıkıp iki yumurta kırıp tuzunu ayarlayıp tavada arkalı önlü kızartıyorsun bir yemek kaşığı zeytinyağı ile kızartırsan çok hafif oluyor ve çayın yanına yemeklerin yanına keklerin yanına çok yakışıyor
Nolamaz, saymam, Banane. Sabah, öğle ıyide. Akşam az olmuş. Spor olarak yarim saat yürüyüş yazarım, adım sayısı kurtarmıyorIyi geceler cnm sanada.Ben daha yeni geldim.Eve yeni geldik Daha menumu bile yazmadim.
Sabah : 1 yumurta
1 dilim suzme peynir
Domayes salatalik
Cay hic icmem
Ogle : 2 tane galeta
1 tane seftali
Aksam :3 dilim kavun
Su 1.5 lt midem almiyor fazlasini bulaniyo
Spor : Bugun adim sayim az 3500 adim.Yarim saat oluyo.Spor bakanim sayarsa tabii
Menümü
Pisicik
Bende aynı durumdayım ablacım.
E gel o zaman, neyi bekliyon
Evet, kilona göre 2 dilim ekmek olmaz, olamaz. Sen onu 1 e indir68,8 canım dünkü tartıda
Işte tam diyet menüsüMenümüdiyet yaptıgımı kim dediki
Sabah
1 dl rkmek
Az yumurta
Salatalık domtis
Öğlen yr muz
Akşam
1 kş et pilav .
Size bişi yiyemediğimi şöylemiştim
Yav sen gel, uçanı kaçanı yakalar yerine koyarız. Çokmu aldınKafa uçtu benim abla diyet falan kalmadı nasıl gelcem.
DiyetmiIşte tam diyet menüsü
Sporda yap tam olsun
Sen benim yediklerimi bi görsen , hatta yemediklerimiDiyetmi
Hastalık menüsü böyle diyetmi olurmuş
Hay hay efendim dikkat ederimEvet, kilona göre 2 dilim ekmek olmaz, olamaz. Sen onu 1 e indir
İşin zor canım bebeklerin yaşları yakınSağol ablam iyi eglendik Şükr ama işte . Nerde eski piknikler. Böyle bebelerle hep bi mücadele. Şükr tabi onlari bana verené. Rabbim evlat aratmasin. Onlar olmadan da istemem tabi piknik ..ama işte zor zamanlar ı ikisi dé bezi ikiside yemek bekler ilgi bekler .hele abisi kriz geçirir istediği olmayınca.
Ne bulduysam onu yedim canımAfiyet olsun canım bol sarmalı birgün olmus
Spor varsa 10
Yoksa 9
Yıldızı niye vermiyom?
Çünkü senin kilon az, ekmek 2 öğünde çok olmuş. Sarmayı yoğurtlu yesen daha iyi olurdu
Iyı geceler canım sanada rakip bulacam.İyi geceler canlar ben yatar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?