- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hani ben? Hani ben?Menüm
Sabah 7-8tane zeytin
2dilim peynir
Biraz omlet
Bir parça ekmek
Biraz yoğurt
Öğlen 1 tane yumurta
1salkım üzüm
Akşam küçük 1kase mwyhane pilavı
2litre su
moni @Antepia27
Sevdiklerini hissediyorumSeni cok seviyorlar o zaman
Yemek yemeyi sevdiğim içinYok yok sende var bisey cnm.Butun ikramlar sana
Evet seviyorlar, ben şahidim
Iyı geceler canım sanada rakip bulacam.
Yada gözüne kestirdigin varsa söyle
2 dilim ekmek çok olmuş .Salı menüm
Sabah : 2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
Domates
Peynir
5 zeytin
Ara : yarım lt yeşil çay
1 fincan hindistan cevizi yağli türk kahvesi
Akşam :4 küçük biber dolması
1 tabak çoban salata
Spor 300 ip atlama
Su :2.5 lt
gezegenfeza
günaydın cnm
gezegenfeza veya canım sana zor olursa ikili gruplar yap herkes birbirini takip etsin sende genel takibi yapıyorsun zaten mesela men saradan sorumlu olsam menü vermeyince sana sara menü vermedi diye yazarim canım
Yinede karar senin kuzum
Ay baktım Google’dan sarı bi çiçeği var. Mücverini yapan da oluyormuş. İlk defa duydum :)
allah razı olsun canımCok gecmis olsun yasemincim.Sen saglikcisin kendi teshisini kendin koydugun gibi kendi tedavin icinde gerekeni yapacagina eminim.Artik yas ilerliyor kendimize iyi bakmamiz gerekiyo cnm.Allah sifa versin insallah bi tanem
allah razı olsun canımevet yaşlandım kocadım kemik erimeside başladı. hayırlısı bakalım .
teşekkür ederim canım aslında yiyorum ama yeterli değil demekki.Geçmiş olsun canım süt yoğurt ye bol bol
ben işe gidiyom canım benim mecbur kalkıyorum sarada alışkanlık galiba benim gibi uyumuyor. uyuyun uykunuz varken ne güzel sonra benim gibi sabaha gezeceksinizHerkese günaydın, uyandım, bakıyım kızlar naapmis derken, yasom ve sara beğenerek geliyordu. Onun için ilk onlara dedim. Yoksa hepinizi seviyorum
Neyse siz biriktirin ben biraz daha
Aslında erken kalkmak en güzeli ama eşim ve oğlum 10 'dan önce kalkmaz, o saate kadar napiyimben işe gidiyom canım benim mecbur kalkıyorum sarada alışkanlık galiba benim gibi uyumuyor. uyuyun uykunuz varken ne güzel sonra benim gibi sabaha gezeceksiniz
ben işe gidiyom canım benim mecbur kalkıyorum sarada alışkanlık galiba benim gibi uyumuyor. uyuyun uykunuz varken ne güzel sonra benim gibi sabaha gezeceksiniz
Herkese günaydın, uyandım, bakıyım kızlar naapmis derken, yasom ve sara beğenerek geliyordu. Onun için ilk onlara dedim. Yoksa hepinizi seviyorum
Neyse siz biriktirin ben biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?