Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

2 dilim ekmek çok olmuş .
300 ip az, yarın daha fazla olsun
Puanın 10 yıldız yok, çok yemişsin

Bende seni takip ederim ama tatilden döndükten sonra

Ay baktım Google’dan sarı bi çiçeği var. Mücverini yapan da oluyormuş. İlk defa duydum :)

İşte çiçekler o kadar sarı olmadan toplanıyor daha yemyeşil gonca halindeyken yoksa sapsarı çiçek açınca yemiyoruz

Cok gecmis olsun yasemincim.Sen saglikcisin kendi teshisini kendin koydugun gibi kendi tedavin icinde gerekeni yapacagina eminim.Artik yas ilerliyor kendimize iyi bakmamiz gerekiyo cnm.Allah sifa versin insallah bi tanem
allah razı olsun canım evet yaşlandım kocadım kemik erimeside başladı. hayırlısı bakalım .

Herkese günaydın, uyandım, bakıyım kızlar naapmis derken, yasom ve sara beğenerek geliyordu. Onun için ilk onlara dedim. Yoksa hepinizi seviyorum
Neyse siz biriktirin ben biraz daha
ben işe gidiyom canım benim mecbur kalkıyorum sarada alışkanlık galiba benim gibi uyumuyor. uyuyun uykunuz varken ne güzel sonra benim gibi sabaha gezeceksiniz

ben işe gidiyom canım benim mecbur kalkıyorum sarada alışkanlık galiba benim gibi uyumuyor. uyuyun uykunuz varken ne güzel sonra benim gibi sabaha gezeceksiniz
Aslında erken kalkmak en güzeli ama eşim ve oğlum 10 'dan önce kalkmaz, o saate kadar napiyim

Bende çalıştığım için sabah erken kalkmaya alışkınım tatilde de olsam bu değişmiyor erkenden uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…