Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sen süpersin yaa
Bı çırpıda özetledin durumu

Banane sendende puan kıracam. Sabah 2 dilim ekmek cok, sen onu 1 e indir. Puanin9

gamzecim benim diyet anlayışımda kısır var ama akşam değil öğlen olabilir bide dedikleri gibi yeşilliği bol olacak yanına ayran bir porsiyon yiyebilirsin bir porsiyon ne en fazla 5 kaşık

Canım iyi hoşta 5 6 kaşık kısır nasıl yapayım
Kisirdan bahsediyoruz...
bu bizde orta boy mutfak legeninde yapılır
Neyse cumadan sonra yaparim...
Evdekilere yediririm komşuma veririm
Biter

Abla spor yapamıyorum
Sancidan iki büklüm oldum
Kola tavsiye ediyordum arkadaşa ama ben içmem
Bana ne önerirsiniz sevgili spor bakanı aplacim
Yürüyüşe çıkamam hava kararmaya başladı
Angaradan bol yağmur gönderiyorum sivasa yakındır yagar çıkma dışarı
Dimek bana önerdin kendin içmeyecen ha

Moni kaptanım gelir perşembe balkon konuşmasını yapar kaybolur gene
Ayşem tüm mesajları okudugunu biliyorum . Ama seni takımda görmek isyiyoruz neden gelmiyorsun ;

Canım iyi hoşta 5 6 kaşık kısır nasıl yapayım
Kisirdan bahsediyoruz...
bu bizde orta boy mutfak legeninde yapılır
Neyse cumadan sonra yaparim...
Evdekilere yediririm komşuma veririm
Biter
ben yaptığım zaman çağırıyorum milleti kalanı asla evde bırakmıyorum yanlarına koyup gönderiyodum . tabi şöyle bişey senin evde çoluk çoçuk varsa yerler benim evde kimse yok yiyeyecek o yüzden ne yaptıysam hepsinin yanına koyup yolluyom.herkesin yada hastaneye götürüyorum.

Günün en temiz menüsüüü

Menü veriyorum
Sabah
1seftali
1bardak sut

Öğle
4kofte
Yoğurt

Ara
10 findik

Akşam
5-6 kaşık kuru fasulye
Yoğurt

Şu 2.5 lt civarında

gezegenfeza sara_28

fatmaaa 4 günlüğü 2 Gündür akşam yemeklerinde sabota ettin dünde görmedim sanma , kuru ne alaka :

Ufff kısır mı
Zatiii açım canım çekti
Diyet kısır olurmu acep var mı bilen
Bende çok severim
Rahatsızım biraz kolayima geldi onu yaptım bol yeşillikli
Var tabi, yeşilliğini bol koy, domates, salatalık, marul ekle. Salataya bulgur katmış gibi olsun.
Aynen dediğin gibi yaptım
gamzecim benim diyet anlayışımda kısır var ama akşam değil öğlen olabilir bide dedikleri gibi yeşilliği bol olacak yanına ayran bir porsiyon yiyebilirsin bir porsiyon ne en fazla 5 kaşık
4. Buçukta yedim abla 1 tabak
Yanına hicbisey yemedim ..10 gibi zencefilli zerdeçallı tarçınlı koyu bir ayran yapar içerim
Angaradan bol yağmur gönderiyorum sivasa yakındır yagar çıkma dışarı
Dimek bana önerdin kendin içmeyecen ha
Eneee tobe de
Kurutmalık biber astım balkona
20 senelik evliyim daha 1 kere bile becerip biber kurutamadim
Hep yağmur yağdı çürüdü
Bu sefer biberi iyi seçtim çok hosuma gitti
Meteorolojide 5 gün Sivas çok sıcak gösteriyor yağmur yok gelmez inşallah herkesin balkon biber patlıcan dolu

mehtap afiyet olsun ve geçmiş olsun canım bu zencefilli zerdaçalı hergün yeme fazlası zarar haftada 3kere ve arkasınada bul su içeceksin bunu bende yapıyorum ama zerdeçal biraz dokunuyor o yüzden temkinli yapıyorum herzaman. bide şu sirkeli su midenizi mahvedeceksiniz şimdi gençsiniz anlamıyorsunuz ama ilerdeki zamanlarda anlarsınız beni sirkeli su içtim zayıfladım yok bilme mne suyu içtim falan filan bunlar hikaye içmeyin mideniz gider karacigeriniz gider temiz sağlıklı beslenin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…