- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
gamzecim benim diyet anlayışımda kısır var ama akşam değil öğlen olabilir bide dedikleri gibi yeşilliği bol olacak yanına ayran bir porsiyon yiyebilirsin bir porsiyon ne en fazla 5 kaşıkMenü güzel canım
Kızlar yarın tuzlu yemeyin, tatlı yemeyin, bulgur, pirinç, makarna, hazır gıda yemeyin. Bana kalsa hiçbirşey yemeyin.
Bol su ve yeşil çay için.
Sporlarınızı erken yapın, geç saate bırakmayın. Erken yatın uyuyun. Kafamın tasını artırmayın
Banane sendende puan kıracam. Sabah 2 dilim ekmek cok, sen onu 1 e indir. Puanin9MENÜ....
Sabah
1 buçuk haşlama yumurta
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
2 dilim ekmek
ÖĞLEN
aksam bir oldu
saat 5 6
Az ton balığı
4 kaşık yeşil fasulye
1 incir
Su 2 buçuk lt olur.
Daha bişey yemem inşaallah
gezegenfeza Spor yok tatil dönüşü
İşler yordu beni
Tabi ya, onu yeme bunu yeme, en temizi hiçbişey yemeSen süpersin yaa
Bı çırpıda özetledin durumu
gamzecim benim diyet anlayışımda kısır var ama akşam değil öğlen olabilir bide dedikleri gibi yeşilliği bol olacak yanına ayran bir porsiyon yiyebilirsin bir porsiyon ne en fazla 5 kaşık
Angaradan bol yağmur gönderiyorum sivasa yakındır yagar çıkma dışarıAbla spor yapamıyorum
Sancidan iki büklüm oldum
Kola tavsiye ediyordum arkadaşa ama ben içmem
Bana ne önerirsiniz sevgili spor bakanı aplacim
Yürüyüşe çıkamam hava kararmaya başladı
Gamze yarım legenini bana verCanım iyi hoşta 5 6 kaşık kısır nasıl yapayım
Kisirdan bahsediyoruz...
bu bizde orta boy mutfak legeninde yapılır
Neyse cumadan sonra yaparim...
Evdekilere yediririm komşuma veririm
Biter
O bulgurlu salata oliyi denedimVar tabi, yeşilliğini bol koy, domates, salatalık, marul ekle. Salataya bulgur katmış gibi olsun.
Moni kaptanım gelir perşembe balkon konuşmasını yapar kaybolur geneKızlar yarın tuzlu yemeyin, tatlı yemeyin, bulgur, pirinç, makarna, hazır gıda yemeyin. Bana kalsa hiçbirşey yemeyin.
Bol su ve yeşil çay için.
Sporlarınızı erken yapın, geç saate bırakmayın. Erken yatın uyuyun. Kafamın tasını artırmayın
ben yaptığım zaman çağırıyorum milleti kalanı asla evde bırakmıyorum yanlarına koyup gönderiyodum . tabi şöyle bişey senin evde çoluk çoçuk varsa yerler benim evde kimse yok yiyeyecek o yüzden ne yaptıysam hepsinin yanına koyup yolluyom.Canım iyi hoşta 5 6 kaşık kısır nasıl yapayım
Kisirdan bahsediyoruz...
bu bizde orta boy mutfak legeninde yapılır
Neyse cumadan sonra yaparim...
Evdekilere yediririm komşuma veririm
Biter
Spor nerdeMenü veriyorum
Sabah
1seftali
1bardak sut
Öğle
4kofte
Yoğurt
Ara
10 findik
Akşam
5-6 kaşık kuru fasulye
Yoğurt
Şu 2.5 lt civarında
gezegenfeza sara_28
Günün en temiz menüsüüüMenümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Bir dilim domates bir dilim salatalık
Bir fincan şekersiz çay
Öğle
Karışık ızgara
Salata
Ayran
Akşam
Salata ve yoğurt
İki kaşık sulu köfte
Su 2 litre spor 9200 adım attım
gezegenfeza
aeben
Antepia27
fatmaaa 4 günlüğü 2 Gündür akşam yemeklerinde sabota ettin dünde görmedim sanma , kuru ne alaka :Menü veriyorum
Sabah
1seftali
1bardak sut
Öğle
4kofte
Yoğurt
Ara
10 findik
Akşam
5-6 kaşık kuru fasulye
Yoğurt
Şu 2.5 lt civarında
gezegenfeza sara_28
Bende çok severimUfff kısır mı
Zatiii açım canım çekti
Diyet kısır olurmu acep var mı bilen
Aynen dediğin gibi yaptımVar tabi, yeşilliğini bol koy, domates, salatalık, marul ekle. Salataya bulgur katmış gibi olsun.
4. Buçukta yedim abla 1 tabakgamzecim benim diyet anlayışımda kısır var ama akşam değil öğlen olabilir bide dedikleri gibi yeşilliği bol olacak yanına ayran bir porsiyon yiyebilirsin bir porsiyon ne en fazla 5 kaşık
Eneee tobe deAngaradan bol yağmur gönderiyorum sivasa yakındır yagar çıkma dışarı
Dimek bana önerdin kendin içmeyecen ha
mehtap afiyet olsun ve geçmiş olsun canım bu zencefilli zerdaçalı hergün yeme fazlası zarar haftada 3kere ve arkasınada bul su içeceksin bunu bende yapıyorum ama zerdeçal biraz dokunuyor o yüzden temkinli yapıyorum herzaman. bide şu sirkeli su midenizi mahvedeceksiniz şimdi gençsiniz anlamıyorsunuz ama ilerdeki zamanlarda anlarsınız beni sirkeli su içtim zayıfladım yok bilme mne suyu içtim falan filan bunlar hikaye içmeyin mideniz gider karacigeriniz gider temiz sağlıklı beslenin yeter.Bende çok severim
Rahatsızım biraz kolayima geldi onu yaptım bol yeşillikli
Aynen dediğin gibi yaptım
4. Buçukta yedim abla 1 tabak
Yanına hicbisey yemedim ..10 gibi zencefilli zerdeçallı tarçınlı koyu bir ayran yapar içerim
Eneee tobe de
Kurutmalık biber astım balkona
20 senelik evliyim daha 1 kere bile becerip biber kurutamadim
Hep yağmur yağdı çürüdü
Bu sefer biberi iyi seçtim çok hosuma gitti
Meteorolojide 5 gün Sivas çok sıcak gösteriyor yağmur yok gelmez inşallah herkesin balkon biber patlıcan dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?