Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

gezegenfeza ablam ne dersen bana uyar
Habibe ev buldunmu ?
Yok canm nerde kimse çocuklu kabul etmiyo çocuk sesi istemezlermis.Ben ev sahibinin kızı yüzünden cikcaktim binaya tasinali kimsenin huzuru kalmamıştı.bugün onlar taşındı şimdilik askıya aldım ev sahibim köyde gelsin konusacaz ev kiralari çok pahalı cok sitreliyim valla canm

rabbım hayırlısı neyse ona yönlendirsin inşAllah.

Canım tost erişte sucuk bunlar diyete uygun değil bunların yerine sebze yesen kendine iyilik etmiş olursun

rabbim hayırlısını versin habibecim o çoçuklara kızanları merak ediyorum hiç çoçukları olmamışmı bukadar tepki gösteriyor.

Canım tost erişte sucuk bunlar diyete uygun değil bunların yerine sebze yesen kendine iyilik etmiş olursun
Canm evde yeşillik birşeyin kalmadı pazara cikamadim.menemen yapıp koyacam bütün paramı ona harcadım.daha dikkat ederim canm teşekkür ederim

Sucuk aşkına
Şimdi habibenin kahvaltıda yediği iki ayrı sucukmu yoksa sucuk aşkına ekmegidemi sucuk olarak yedi .
Cevabi azz sonra

Habibem salata yok, yogurt yok .
Menülerin diyetlik değil çok karbon

bacım kes cezayı menü vermiyor tek ayak üstünde beklesin
Ya gerçekten millete ahkam kesiyo kendinde menü yok
Güya taa geçen hafta diyete başladı bana meydan okuyordu

Aha şura yazıyom bu gezegenfeza bacı yarın menü vermesin paylaşım dahil tüm linklere yazıcam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…