Yok canm nerde kimse çocuklu kabul etmiyo çocuk sesi istemezlermis.Ben ev sahibinin kızı yüzünden cikcaktim binaya tasinali kimsenin huzuru kalmamıştı.bugün onlar taşındı şimdilik askıya aldım ev sahibim köyde gelsin konusacaz ev kiralari çok pahalıHabibe ev buldunmu ?
rabbım hayırlısı neyse ona yönlendirsin inşAllah.gezegenfeza ablam ne dersen bana uyar
Yok canm nerde kimse çocuklu kabul etmiyo çocuk sesi istemezlermis.Ben ev sahibinin kızı yüzünden cikcaktim binaya tasinali kimsenin huzuru kalmamıştı.bugün onlar taşındı şimdilik askıya aldım ev sahibim köyde gelsin konusacaz ev kiralari çok pahalıcok sitreliyim valla canm
rabbım hayırlısı neyse ona yönlendirsin inşAllah.[/QUOTE
Menü veriyorum
Sabah
1seftali
1bardak sut
Öğle
4kofte
Yoğurt
Ara
10 findik
Akşam
5-6 kaşık kuru fasulye
Yoğurt
Şu 2.5 lt civarında
gezegenfeza sara_28
Bu günkü menum
Sabah
5,6 dilim az yağda sucuk
Şekersiz cay
1 dilim sucuk
Ara
Sade kahve
Az kuruyemiş
Öyle
Eriste çorbası
Tavuk sote
Ara
1 kupa bitki cayi
Akşam
Ince dilim karışık tost
Tavuk sote
Spor
200ip
15dk egzersiz
30 dk yürüyüş
2.5lt su
rabbim hayırlısını versin habibecim o çoçuklara kızanları merak ediyorum hiç çoçukları olmamışmı bukadar tepki gösteriyor.gezegenfeza ablam ne dersen bana uyar
Yok canm nerde kimse çocuklu kabul etmiyo çocuk sesi istemezlermis.Ben ev sahibinin kızı yüzünden cikcaktim binaya tasinali kimsenin huzuru kalmamıştı.bugün onlar taşındı şimdilik askıya aldım ev sahibim köyde gelsin konusacaz ev kiralari çok pahalıcok sitreliyim valla canm
Allahım , bacım senin jeton hakkat çok köşeliVer bekliyorum, puanlayacam
Burda diyorumki hani senin menün nerde bak birde(?) varGezegen hanımmm huuuu menüüüü?
bacım kes cezayı menü vermiyor tek ayak üstünde beklesinBurda diyorumki hani senin menün nerde bak birde(?) var
Canm evde yeşillik birşeyin kalmadı pazara cikamadim.menemen yapıp koyacam bütün paramı ona harcadım.daha dikkat ederim canm teşekkür ederimCanım tost erişte sucuk bunlar diyete uygun değil bunların yerine sebze yesen kendine iyilik etmiş olursun
Sucuk aşkınaBu günkü menum
Sabah
5,6 dilim az yağda sucuk
Şekersiz cay
1 dilim sucuk
Ara
Sade kahve
Az kuruyemiş
Öyle
Eriste çorbası
Tavuk sote
Ara
1 kupa bitki cayi
Akşam
Ince dilim karışık tost
Tavuk sote
Spor
200ip
15dk egzersiz
30 dk yürüyüş
2.5lt su
Oy tmm boynumuz kıldan inçe o vakitCanm evde yeşillik birşeyin kalmadı pazara cikamadim.menemen yapıp koyacam bütün paramı ona harcadım.daha dikkat ederim canm teşekkür ederim
rabbim hayırlısını versin habibecim o çoçuklara kızanları merak ediyorum hiç çoçukları olmamışmı bukadar tepki gösteriyor.
Canm evde yeşillik birşeyin kalmadı pazara cikamadim.menemen yapıp koyacam bütün paramı ona harcadım.daha dikkat ederim canm teşekkür ederim
Sporu fazla yaptım canm o yüzden faydası olur insOy tmm boynumuz kıldan inçe o vakit
Ya gerçekten millete ahkam kesiyo kendinde menü yokbacım kes cezayı menü vermiyor tek ayak üstünde beklesin
Saracım nasıl gidiyor tatilAnladım canım
Sucuk aşkına
Şimdi habibenin kahvaltıda yediği iki ayrı sucukmu yoksa sucuk aşkına ekmegidemi sucuk olarak yedi .
Cevabi azz sonra
Habibem salata yok, yogurt yok .
Menülerin diyetlik değil çok karbon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?