- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hoşuna mı gitti
Sana hep 15 yazıyım o zamanEbeyim bengezegenfeza abla gündüz mesaisinde 12 binden az adım atmıyorum bir de bunun akşamı var 15 le kapatıyorum genelde günü
Gözüm bozuk zaar. Profilin orda mor rengi göremiyom. Yesili aldın hakkını ver. Menü yazOna bakarsan ben çifte kavrulmuş mezunum
Yarın ekstra dikkat et canımEvet ablamenumde eksiklerim var yarın telafisini yapmam lazım.
Tamam ablamehtap afiyet olsun ve geçmiş olsun canım bu zencefilli zerdaçalı hergün yeme fazlası zarar haftada 3kere ve arkasınada bul su içeceksin bunu bende yapıyorum ama zerdeçal biraz dokunuyor o yüzden temkinli yapıyorum herzaman. bide şu sirkeli su midenizi mahvedeceksiniz şimdi gençsiniz anlamıyorsunuz ama ilerdeki zamanlarda anlarsınız beni sirkeli su içtim zayıfladım yok bilme mne suyu içtim falan filan bunlar hikaye içmeyin mideniz gider karacigeriniz gider temiz sağlıklı beslenin yeter.
Ben 4 sene üst komşuyu çektimAmin ablam.zor rabbim kimseye nasip etmesin.anlayissiz insanlarla yaşamak çok zor.Ev sahibinin kızı burnumdan getirdi.
Benim usttekilere çocuk denemezdirabbim hayırlısını versin habibecim o çoçuklara kızanları merak ediyorum hiç çoçukları olmamışmı bukadar tepki gösteriyor.
O vakit afiyet olsunHeeeee o derece yanii
Kafama yattı vallahi
Ekmeği 1 dilime indirSabah
1 haşlanmış yumurta
2 dl çavdar
domates salatalık
5 topi peynir
Öğle
1 kepçe mercimek çorba
5 yk semiz
1 kase yoğurtlu havuç
Akşam
Izgara tavuk
Salata
Ayran
Su 2 litre
Spor yok adım 13 bin
moni gezegenfeza @Zhre_
ben 2 yahut 3 kere mezun oldum cicimGözüm bozuk zaar. Profilin orda mor rengi göremiyom. Yesili aldın hakkını ver. Menü yaz
Gel ablam hepsi senin olsunGamze yarım legenini bana ver
ben yaptığım zaman çağırıyorum milleti kalanı asla evde bırakmıyorum yanlarına koyup gönderiyodum . tabi şöyle bişey senin evde çoluk çoçuk varsa yerler benim evde kimse yok yiyeyecek o yüzden ne yaptıysam hepsinin yanına koyup yolluyom.herkesin yada hastaneye götürüyorum.
Sabah ekmeği azalt, akşamı daha hafif geçir. Cuma verdiklerinden öğlen 1 tadımlık ye. Niye işkence ediyorsunuz.Bir de işte sürekli baklava dağıtılıyor, ekler almış bugun biri dün lokum geldi kendimi tutuyorum suya dayandım sebille arkadaş olduk
Ha birde o vardı demi
Banane önce moni versin
Su, spor?Menüm
Sabah
7 zeytin ,1 incir
Kahvaltı
1 dl ekmek
Omlet ,dom-salat.
Ara yr. Muz
Öğlen
Peynir , kavun
1 dl ekmek
Akşam
1 tb kıymalı pattis.
Menü veriyorum
Sabah
1seftali
1bardak sut
Öğle
4kofte
Yoğurt
Ara
10 findik
Akşam
5-6 kaşık kuru fasulye
Yoğurt
Şu 2.5 lt civarında
gezegenfeza sara_28
Su, spor?
Iyı bari benimle inatlas, artık verdiğin kiloları alma, kalıcı yolla bu sefer. Yoksa tepene çökerimben 2 yahut 3 kere mezun oldum cicim
Hatta buraya monim bi ara etiketlemiş kazen size hakettiğiniz kepleri verecek denildi fişlendik pardon listelendik ama bişi çıkmadısana inat 4. De alacam
Banane önce moniHa birde o vardı demi
bacım kaptan takımA gelmiyoki menü sorak
Noldu ki anlayamadımBak bak ikili grup oldular. Diviiiiüüü nerdesin, yetiş. Yetismezsen artık sadece ablama abla diyeceksin. Ikinci ablan olmayacak
Oy kıyamam öpüyümde geçsin Ufff başım ağrıdı ne vuruyon kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?