Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tamam abla
Koyu ayran iciyim sadece
Amin ablam.zor rabbim kimseye nasip etmesin.anlayissiz insanlarla yaşamak çok zor.Ev sahibinin kızı burnumdan getirdi.
Ben 4 sene üst komşuyu çektim
6 aşırı derecede yaramaz çocukları ,sabah ,öğlen ,akşam yatılı misafirleri vardı
Her günüm ağlayarak geçiyordu
Babamın evinde oturuyorum kiraya başka yere de çıkamıyorum
Onlarda ev sahibi gidecek gibi görünmüyorlar
O sene 1000 yasin 500 fetih 2 fetih hatimi yaptım
Allah tarafından evi sattı gittiler
Depresyona girdim cilt hastası oldum
Profilimde resimlerim var
Dr ömür boyu geçmez dedi
Ne ilaçlar kullandım hemde emzirirken
Sonra bitkisel tedaviyle geçti çok şükür
Kötü komşu çok zor

rabbim hayırlısını versin habibecim o çoçuklara kızanları merak ediyorum hiç çoçukları olmamışmı bukadar tepki gösteriyor.
Benim usttekilere çocuk denemezdi
Çocuk sevmiyorum ben
Bebek ve Genç seviyorum
Bu ikisinin arada olanlar

Gözüm bozuk zaar. Profilin orda mor rengi göremiyom. Yesili aldın hakkını ver. Menü yaz
ben 2 yahut 3 kere mezun oldum cicim

Hatta buraya monim bi ara etiketlemiş kazen size hakettiğiniz kepleri verecek denildi fişlendik pardon listelendik ama bişi çıkmadı sana inat 4. De alacam

Gamze yarım legenini bana ver
Gel ablam hepsi senin olsun

Küççük leğene yaparsam yerler biter

Kendime güvenim yok

Bir de işte sürekli baklava dağıtılıyor, ekler almış bugun biri dün lokum geldi kendimi tutuyorum suya dayandım sebille arkadaş olduk
Sabah ekmeği azalt, akşamı daha hafif geçir. Cuma verdiklerinden öğlen 1 tadımlık ye. Niye işkence ediyorsunuz.
Neyi ne zaman yiyeceginizi ayarlayin

ben 2 yahut 3 kere mezun oldum cicim

Hatta buraya monim bi ara etiketlemiş kazen size hakettiğiniz kepleri verecek denildi fişlendik pardon listelendik ama bişi çıkmadı sana inat 4. De alacam
Iyı bari benimle inatlas, artık verdiğin kiloları alma, kalıcı yolla bu sefer. Yoksa tepene çökerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…