Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim komşu anlayacak tipte biri değildi

Ben senin profilindeki resimlerini niye göremiyorum canım
Seni izliyorum şimdi görebilirsin
divide bizde yana bana özelden yazdı bu ablam çok fena bize kızıyor kendi menü vermiyor herkese ahkam kesiyor didi
Öyle dimisim
Divi öldürdü sizde gömün bari.

ye pestillerial sana -ye tatlılarıal sana sonrada 80 kilo oldum diye ağla cezalısın 500 ip atlama cezası
Valla bana attığı en son fotoda muhteşem görünüyordu

Kızlar tüm aile toplanmstik. Herkesin bebekleri var. Benim oğlan kadar hırçın hareketli si yoktu. En ağlak en vuran inat eden. . Hayır ben yetstrdim desem 9 aylık yavrumda öyle hep kucak hep bi mizildama. . Haliyle oklar üzerimizde karışan karışan à . Dede anene dayı teyze yenge .. herkes bana akıl verio . Yatır yedir götür..
Bi de ece zarar verio oğluş. Kurşun kalemle beyaz Masa karalama pilli oyuncak bozma . Cekicle duvar Vs. Vurma. Onu geçtim kendi yasiti 2 bebeği itme düşürme. .
Ama ben hep alttan aldım hep sabrettm . Taki babaları beni cildirtana kadar. Sofrada millet in içinde . Oğlani tersleyip içten sovmeler kızı itti ağlattı Die bizim oğlanı ittirp nispet gibi kızı kucaklamalar.
Bi de bana demez mi kalkalim dedin hala konusuyosun bilmem ne ki alakasi yoktu.
Neyse uzattim. Arabada bi sinir krizi geldi bana hem de cocukların yanında. O bana ben ona ben daha fazla olabilir sövdum ...
Şimdi basım agrio. Kötü bi anneyim ben ya. Nasılsa o berbat durumda uyuyuverdi çocuklar. Nornalde ugrastrp saç baş yoldururlar arabada .
Oyle anlattım işte
Mutsuzum ben esim konusmadan ben konusmicam bu kez

etipufum neden kötü anne olasın o nasıl laf bidaha duymayım ben inannaıyorum çok iyi annesin şimdiki çoçuklar çok hareketli bide dediğin gibi büyükler çok karışınca çoçuklar şımarıyor normal bunlar.
yarın sakinleşince sen iyi bir eğitimcisin hemde iyi bir anne babalarını al karşına kavga etmeden durumu izah et lütfen eşinde cahil insan değil anlayacaktır lütfen üzme kendini

Kilon kadar konuş . Benim menüler arkadaşlara kötü örnek olur

Canım men sana güveniyorum nasıl mezun olurken bireysel derecen var
Aaa eski arkadaşları satış mi yaptım ne

Canım ikiz oğlanları büyütürken bana bunlar nasıl ogrenmen çocuğu demişlerdi çok hareketli kavga ederlerdi
Şimdi çevremde n komşularından bunlar nasıl delikanlı nasıl efendi vs hep taktir ediyorlar
Sonunda sende çok iyi evlatlar yetiştirdiğini göreceksin canım
Zor bir süreç sabırla gecicek onlar kavga edebilir yaramazlık yapabilir çocuk cunku ama sen herşeye rağmn sabırlı olmaya çalış

Kendine yüklenme kuzum eğer bir hatan varsa her insan yapabilir

Bilmiyorum abla elimden geleni yapiyim diyorm eşim de çok yardımcı dir sağolsun ama işte ağlayan çocuğa tahammülü yok kendini kaybediyor sonrada milletin tavrını begenmemiste gidelim dedim diyor ben de herkes yemekte rahatsız oldu ama falan deyince ben koruyor musum milleti bilmem ne. Aile Benim olunca böyle Dio tabi. Hoş bizimkiler de en şımarık en huysuz ilan etti bizim oğlanı . Vallâ ben anlamadim ben nasıl bi aane oldu mm. Umarım dediğin gibiyimdir. Eğitimci olmak yetmio tabi ama onların gelişimlerini dikkate alıp bu da doğal bunu da kesfetsin Die fazla mı rahat biraktim bebe yüz buldu .
Mesela inat etti ayakkabı larmi giycem Die. Ben de balkonda gel giyelim dedim hop salonun ortasına geliverdi ayakkabı ile. Temizdi neyseki ayakkabı lari . Ben de engel oluyim derken gene krize giriyordu ki hadi silelim altını da giy madem dedim ama ev sahibi izin vermedi .. bi kötü oldum tabi.

Ay abla o günler ı iple çekiyorum. Ben de delikanlı efendi hallerini göreyim. Oyun oyun park yedir içir giydir. Koş koştur. Inanmicak sin wc gidemiom. Anca bi uyurlarken fırsat buldum bugün mutfak ev temizlik yaptım . Düşün bu adam bunları hiç gormuo . Kendisi dinlen ir uzanır eder ama ben 7 de kalkıp tam enerji yavrularimin pesindeyim.allahım sağlık versin çok şükür tabi halimize ama işte ne bilim . Ya . Bu tatil de de zihnim de çok yoruldu
Hele işin içinde aile de varsa .. oy. .
Bdv ye çevirdim takımı sorryyyy

Aa ne guzel valla.100 tane kesintidiz supersin cnm.Ipli ipsiz mi atliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…