Gerçektengezegenfeza niye menü vermiyor kendisi benden şişkoda acık
bacım yakında 80 kiloyum derse şaşırma
ye pestilleriKilon kadar konuş. Benim menüler arkadaşlara kötü örnek olur
Benim komşu anlayacak tipte biri değildimehtapçım aeben belki hatırlar bende bu eve taşındım alttaki kadının iki çoçuğu var üstte babaneleri oturuyor hergün sabah 6da merdivenleri tavaf edip 10 kere bağıra çağıra inip çıkıyolar eşimi kaçkez kapının önünden aldım çoçutur boşver diye . bir ramazan sahura kadar oturuyoz yürüyüşe çıkamadım yürüyüş bandında yürüyüm dedim saate bakmadım 10 dakka sürdü sürmedi alttan vuruyorlar bi saate baktım 12 dedim 10 dakka yürüdüm 10 dakka daha yürüyüm ben inene kadar vurdu tavana 2 gün sonra kadını gördüm dedimki ya çok özürdilerim saatin kaç olduğuna bakmamışım sahura kadar oturuyorduk farkedemedim ama ded im sana çok kırıldım 2senedir senin çoçuklarının sabah 6da sesleriyle zıplıyoruz merdivenleri tavaf ediyolar kaçkare kocamı kapıdan aldım sen birgün sesime tahamül edemedin tavana vurdun dedim çıt yok kadında ama birdaha sabahın köründeded merdivene salmadı.
Seni izliyorum şimdi görebilirsinBen senin profilindeki resimlerini niye göremiyorum canım
Öyle dimisimdivide bizde yana bana özelden yazdı bu ablam çok fena bize kızıyor kendi menü vermiyor herkese ahkam kesiyor didi
Divi öldürdü sizde gömün bari.
Valla bana attığı en son fotoda muhteşem görünüyorduye pestillerial sana -ye tatlıları al sana sonrada 80 kilo oldum diye ağla cezalısın 500 ip atlama cezası
Yok gıı, bekleyin cuma tartı bildiririmye pestillerial sana -ye tatlıları al sana sonrada 80 kilo oldum diye ağla cezalısın 500 ip atlama cezası
mehtap yazdığını kopyalayım istersen özelden yazdıklarınıBenim komşu anlayacak tipte biri değildi
Seni izliyorum şimdi görebilirsin
Öyle dimisim
Valla bana attığı en son fotoda muhteşem görünüyordu
Süper3 litre su ve 11 bin adım...
Kendimden şüphe ediyom şu anmehtap yazdığını kopyalayım istersen özelden yazdıklarını
mehtap yazdığını kopyalayım istersen özelden yazdıklarını
Kendimden şüphe ediyom şu an
ay ne güldüm allah razı olsun sizden güldürdünüz beni mehtap yemin etmedin demi yok yazmadım diyesonuna kadar güveniyorum. Sırtımı dayayacağım 3 kişiden biri
Yalan yere yemin etmezay ne güldüm allah razı olsun sizden güldürdünüz beni mehtap yemin etmedin demi yok yazmadım diye
etipufumKızlar tüm aile toplanmstik. Herkesin bebekleri var. Benim oğlan kadar hırçın hareketli si yoktu. En ağlak en vuran inat eden. . Hayır ben yetstrdim desem 9 aylık yavrumda öyle hep kucak hep bi mizildama. . Haliyle oklar üzerimizde karışan karışan à . Dede anene dayı teyze yenge .. herkes bana akıl verio . Yatır yedir götür..
Bi de ece zarar verio oğluş. Kurşun kalemle beyaz Masa karalama pilli oyuncak bozma . Cekicle duvar Vs. Vurma. Onu geçtim kendi yasiti 2 bebeği itme düşürme. .
Ama ben hep alttan aldım hep sabrettm . Taki babaları beni cildirtana kadar. Sofrada millet in içinde . Oğlani tersleyip içten sovmeler kızı itti ağlattı Die bizim oğlanı ittirp nispet gibi kızı kucaklamalar.
Bi de bana demez mi kalkalim dedin hala konusuyosun bilmem ne ki alakasi yoktu.
Neyse uzattim. Arabada bi sinir krizi geldi bana hem de cocukların yanında. O bana ben ona ben daha fazla olabilir sövdum ...
Şimdi basım agrio. Kötü bi anneyim ben ya. Nasılsa o berbat durumda uyuyuverdi çocuklar. Nornalde ugrastrp saç baş yoldururlar arabada .
Oyle anlattım işte
Mutsuzum ben esim konusmadan ben konusmicam bu kez
sonuna kadar güveniyorum. Sırtımı dayayacağım 3 kişiden biri
Sormadıkiay ne güldüm allah razı olsun sizden güldürdünüz beni mehtap yemin etmedin demi yok yazmadım diye
Benim kitabımı yazarsın senYalan yere yemin etmez
Kilon kadar konuş. Benim menüler arkadaşlara kötü örnek olur
Kızlar tüm aile toplanmstik. Herkesin bebekleri var. Benim oğlan kadar hırçın hareketli si yoktu. En ağlak en vuran inat eden. . Hayır ben yetstrdim desem 9 aylık yavrumda öyle hep kucak hep bi mizildama. . Haliyle oklar üzerimizde karışan karışan à . Dede anene dayı teyze yenge .. herkes bana akıl verio . Yatır yedir götür..
Bi de ece zarar verio oğluş. Kurşun kalemle beyaz Masa karalama pilli oyuncak bozma . Cekicle duvar Vs. Vurma. Onu geçtim kendi yasiti 2 bebeği itme düşürme. .
Ama ben hep alttan aldım hep sabrettm . Taki babaları beni cildirtana kadar. Sofrada millet in içinde . Oğlani tersleyip içten sovmeler kızı itti ağlattı Die bizim oğlanı ittirp nispet gibi kızı kucaklamalar.
Bi de bana demez mi kalkalim dedin hala konusuyosun bilmem ne ki alakasi yoktu.
Neyse uzattim. Arabada bi sinir krizi geldi bana hem de cocukların yanında. O bana ben ona ben daha fazla olabilir sövdum ...
Şimdi basım agrio. Kötü bi anneyim ben ya. Nasılsa o berbat durumda uyuyuverdi çocuklar. Nornalde ugrastrp saç baş yoldururlar arabada .
Oyle anlattım işte
Mutsuzum ben esim konusmadan ben konusmicam bu kez
Bilmiyorum abla elimden geleni yapiyim diyorm eşim de çok yardımcı dir sağolsun ama işte ağlayan çocuğa tahammülü yok kendini kaybediyor sonrada milletin tavrını begenmemiste gidelim dedim diyor ben de herkes yemekte rahatsız oldu ama falan deyince ben koruyor musum milleti bilmem ne. Aile Benim olunca böyle Dio tabi. Hoş bizimkiler de en şımarık en huysuz ilan etti bizim oğlanı . Vallâ ben anlamadim ben nasıl bi aane oldu mm. Umarım dediğin gibiyimdir. Eğitimci olmak yetmio tabi ama onların gelişimlerini dikkate alıp bu da doğal bunu da kesfetsin Die fazla mı rahat biraktim bebe yüz buldu .etipufumneden kötü anne olasın o nasıl laf bidaha duymayım ben inannaıyorum çok iyi annesin şimdiki çoçuklar çok hareketli bide dediğin gibi büyükler çok karışınca çoçuklar şımarıyor normal bunlar.
yarın sakinleşince sen iyi bir eğitimcisin hemde iyi bir anne babalarını al karşına kavga etmeden durumu izah et lütfen eşinde cahil insan değil anlayacaktır lütfen üzme kendini
Ay abla o günler ı iple çekiyorum. Ben de delikanlı efendi hallerini göreyim. Oyun oyun park yedir içir giydir. Koş koştur. Inanmicak sin wc gidemiom. Anca bi uyurlarken fırsat buldum bugün mutfak ev temizlik yaptım . Düşün bu adam bunları hiç gormuo . Kendisi dinlen ir uzanır eder ama ben 7 de kalkıp tam enerji yavrularimin pesindeyim.allahım sağlık versin çok şükür tabi halimize ama işte ne bilim . Ya . Bu tatil de de zihnim de çok yorulduCanım men sana güveniyorum nasıl mezun olurken bireysel derecen var
Aaa eski arkadaşları satış mi yaptım ne
Canım ikiz oğlanları büyütürken bana bunlar nasıl ogrenmen çocuğu demişlerdi çok hareketli kavga ederlerdi
Şimdi çevremde n komşularından bunlar nasıl delikanlı nasıl efendi vs hep taktir ediyorlar
Sonunda sende çok iyi evlatlar yetiştirdiğini göreceksin canım
Zor bir süreç sabırla gecicek onlar kavga edebilir yaramazlık yapabilir çocuk cunku ama sen herşeye rağmn sabırlı olmaya çalış
Kendine yüklenme kuzum eğer bir hatan varsa her insan yapabilir
Aa ne guzel valla.100 tane kesintidiz supersin cnm.Ipli ipsiz mi atliyorsunTamam kır puanimi
Ben ilaç icmiyorum ..uyku bana iyi geliyor 48 saat yatabilirim ama peliş koymuyor ,susmuyor
Pelinin kontrolü vardı onu sormak için aramış
Bende ilk başta 25 30 atliyordum
Şimdi kesintisiz 100 atlayabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?