- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Senin jeton daha köşeli çıktıya bacı.Noldu ki anlayamadım
Iyı geceler canımTavsiyelerinizi dikkate alacağım ben çıkıyorum şimdi uyku vaktim geliyor yavaştan
Sorma ya valla hep öyleyimSenin jeton daha köşeli çıktıya bacı.
Yasom 'la aeben bir oldu beni gömüyor. Sen hâlâ ne oldu diye soruyon
Kuzum günde 1 öğününüz karbon olsun .Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dl çavdar
domates salatalık
5 topi peynir
Öğle
1 kepçe mercimek çorba
5 yk semiz
1 kase yoğurtlu havuç
Akşam
Izgara tavuk
Salata
Ayran
Su 2 litre
Spor yok adım 13 bin
moni gezegenfeza @Zhre_
Günün en temiz menüsüüü
Oy kıyamam öpüyümde geçsin
Hee sana laf anlatmak, deveye hendek atlatmaktan daha zor biliyom. Genede sırtımı bacıma yaslayım dediydim. En iyisi güccük bacıya yaslayımSorma ya valla hep öyleyim
Herşeyi hemen anlasam bu kadar saf olurmuydum
mehtapçım aeben belki hatırlar bende bu eve taşındım alttaki kadının iki çoçuğu var üstte babaneleri oturuyor hergün sabah 6da merdivenleri tavaf edip 10 kere bağıra çağıra inip çıkıyolar eşimi kaçkez kapının önünden aldım çoçutur boşver diye . bir ramazan sahura kadar oturuyoz yürüyüşe çıkamadım yürüyüş bandında yürüyüm dedim saate bakmadım 10 dakka sürdü sürmedi alttan vuruyorlar bi saate baktım 12 dedim 10 dakka yürüdüm 10 dakka daha yürüyüm ben inene kadar vurdu tavana 2 gün sonra kadını gördüm dedimki ya çok özürdilerim saatin kaç olduğuna bakmamışım sahura kadar oturuyorduk farkedemedim ama ded im sana çok kırıldım 2senedir senin çoçuklarının sabah 6da sesleriyle zıplıyoruz merdivenleri tavaf ediyolar kaçkare kocamı kapıdan aldım sen birgün sesime tahamül edemedin tavana vurdun dedim çıt yok kadında ama birdaha sabahın köründeded merdivene salmadı.Tamam abla
Koyu ayran iciyim sadece
Ben 4 sene üst komşuyu çektim
6 aşırı derecede yaramaz çocukları ,sabah ,öğlen ,akşam yatılı misafirleri vardı
Her günüm ağlayarak geçiyordu
Babamın evinde oturuyorum kiraya başka yere de çıkamıyorum
Onlarda ev sahibi gidecek gibi görünmüyorlar
O sene 1000 yasin 500 fetih 2 fetih hatimi yaptım
Allah tarafından evi sattı gittiler
Depresyona girdim cilt hastası oldum
Profilimde resimlerim var
Dr ömür boyu geçmez dedi
Ne ilaçlar kullandım hemde emzirirken
Sonra bitkisel tedaviyle geçti çok şükür
Kötü komşu çok zor
Benim usttekilere çocuk denemezdi
Çocuk sevmiyorum ben
Bebek ve Genç seviyorum
Bu ikisinin arada olanlar
Fatma kolay gelsin bittimi temizlik ?
Menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Bir dilim domates bir dilim salatalık
Bir fincan şekersiz çay
Öğle
Karışık ızgara
Salata
Ayran
Akşam
Salata ve yoğurt
İki kaşık sulu köfte
Su 2 litre spor 9200 adım attım
gezegenfeza
aeben
Antepia27
Kızlar yarın tuzlu yemeyin, tatlı yemeyin, bulgur, pirinç, makarna, hazır gıda yemeyin. Bana kalsa hiçbirşey yemeyin.
Bol su ve yeşil çay için.
Sporlarınızı erken yapın, geç saate bırakmayın. Erken yatın uyuyun. Kafamın tasını artırmayın
Spor nerde
Menü iyi yarında böyle olsun, cuma tartı sonrası düzgün kahvaltı yaparsın
fatmaaa 4 günlüğü 2 Gündür akşam yemeklerinde sabota ettin dünde görmedim sanma , kuru ne alaka :
Menün bana göre güzel canım sporunuda yazsan keşke yorumlaması daha iyi olur
Bugün ki planladigim işlerimi yaptım çok şükür canim
Menumde sporunda süper canim
Çok tatlisin
Tamam canım inşallah yemiycem
Aynen canım mende çok sıkıldım cumayi güzel bir rakamla atlatalim düzgün kahvaltı yaparım inşallah canım
Canım temizlik evdekilere yemek tavuk buzlukta idi üşendim
Ana cok iyi yaptım yinede
Dunde tavuk yerine tonlu salata yedim hazır vardı birgün onceden
Canım dün halim yoktu bugün temizlik temizlik yoruldum sok diyette yapınca halim pek kalmıyor inşallah cumadan sonra
Bizde c.tesi fıstık toplamaya gidicez aklıma geldin sen fındık men fıstık toplayım
Yarın gidilecek ti diyette yım ordakileride yiyemem halim olmaz dedim c.tediye. Aldık toplama işin i
Noldu ki anlayamadım
10 numara 5 yıldız menu
10 numara 5 yıldız menu
Bizde 3. Kata gelenlerden çektik hep. Merdivenlerimiz tahta, baba italyan ve anne polon 3 cocuklu aile tasindi. Anamizi ağlattılar. Yukarı çıkarken, aşağı inerken bizim zile basmalar, merdivenlerden paldır küldür inmeler, oğlumun bodrumdaki bisikletini izinsiz alıp kullanmalar., bahçeye camdan çer çöp atmalar, ve bahçeye ektigimiz ne varsa yukardan üstüne tükürmelermehtapçım aeben belki hatırlar bende bu eve taşındım alttaki kadının iki çoçuğu var üstte babaneleri oturuyor hergün sabah 6da merdivenleri tavaf edip 10 kere bağıra çağıra inip çıkıyolar eşimi kaçkez kapının önünden aldım çoçutur boşver diye . bir ramazan sahura kadar oturuyoz yürüyüşe çıkamadım yürüyüş bandında yürüyüm dedim saate bakmadım 10 dakka sürdü sürmedi alttan vuruyorlar bi saate baktım 12 dedim 10 dakka yürüdüm 10 dakka daha yürüyüm ben inene kadar vurdu tavana 2 gün sonra kadını gördüm dedimki ya çok özürdilerim saatin kaç olduğuna bakmamışım sahura kadar oturuyorduk farkedemedim ama ded im sana çok kırıldım 2senedir senin çoçuklarının sabah 6da sesleriyle zıplıyoruz merdivenleri tavaf ediyolar kaçkare kocamı kapıdan aldım sen birgün sesime tahamül edemedin tavana vurdun dedim çıt yok kadında ama birdaha sabahın köründeded merdivene salmadı.
divide bizde yana bana özelden yazdı bu ablam çok fena bize kızıyor kendi menü vermiyor herkese ahkam kesiyor didiSenin jeton daha köşeli çıktıya bacı.
Yasom 'la aeben bir oldu beni gömüyor. Sen hâlâ ne oldu diye soruyon
Kolay gelsin canım fıstık işide zor olsa gerek bahçeye giderken Yemen gerekenleri yanında götür ben öyle yapıyodum
Gerçektendivide bizde yana bana özelden yazdı bu ablam çok fena bize kızıyor kendi menü vermiyor herkese ahkam kesiyor didi
Evet canım zordur annemlerin bahçesi birazda kendime badem toplayacam tatlı badem bulursam abinde acı dedi ama
Diyet için arada alıyorum bademi çok pahalı
Yarın iyiki ertelendi temiz bir perşembe geçirip cuma İnşaallah ekşi gelirim
Divi öldürdü sizde gömün baridivide bizde yana bana özelden yazdı bu ablam çok fena bize kızıyor kendi menü vermiyor herkese ahkam kesiyor didi
Kilon kadar konuş
öperim teyzesi büyüyorlar dünyaya gelen buyuyor ..oy kuzu maşşalah benim yerime öp cadıyı pek tatlı maşallahey inşallah benimde kız torunum olurda severim kızları çokseviyorum kardeşimin ikizleri var bir kız bir oğlan kızın adını ben koydum ve benim gözümde onun yeri hep ayrı bide küçüktü 2.300 dü kimse yüzüne bakmıyordu zayıf diye ben onu koynumda yatırdım 1 hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?