Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kuzum günde 1 öğününüz karbon olsun .
Akşamın süper
Ya kahvaltıda ekmek tercih et yahut öğlendeki gibi mecimek havuç ...
İki öğün korbon fazla olmuş . Bu menü kilo verdirmez sana .

mehtapçım aeben belki hatırlar bende bu eve taşındım alttaki kadının iki çoçuğu var üstte babaneleri oturuyor hergün sabah 6da merdivenleri tavaf edip 10 kere bağıra çağıra inip çıkıyolar eşimi kaçkez kapının önünden aldım çoçutur boşver diye . bir ramazan sahura kadar oturuyoz yürüyüşe çıkamadım yürüyüş bandında yürüyüm dedim saate bakmadım 10 dakka sürdü sürmedi alttan vuruyorlar bi saate baktım 12 dedim 10 dakka yürüdüm 10 dakka daha yürüyüm ben inene kadar vurdu tavana 2 gün sonra kadını gördüm dedimki ya çok özürdilerim saatin kaç olduğuna bakmamışım sahura kadar oturuyorduk farkedemedim ama ded im sana çok kırıldım 2senedir senin çoçuklarının sabah 6da sesleriyle zıplıyoruz merdivenleri tavaf ediyolar kaçkare kocamı kapıdan aldım sen birgün sesime tahamül edemedin tavana vurdun dedim çıt yok kadında ama birdaha sabahın köründeded merdivene salmadı.

Fatma kolay gelsin bittimi temizlik ?

Bugün ki planladigim işlerimi yaptım çok şükür canim

Menumde sporunda süper canim

Çok tatlisin
Tamam canım inşallah yemiycem

Spor nerde
Menü iyi yarında böyle olsun, cuma tartı sonrası düzgün kahvaltı yaparsın

Aynen canım mende çok sıkıldım cumayi güzel bir rakamla atlatalim düzgün kahvaltı yaparım inşallah canım

fatmaaa 4 günlüğü 2 Gündür akşam yemeklerinde sabota ettin dünde görmedim sanma , kuru ne alaka :

Canım temizlik evdekilere yemek tavuk buzlukta idi üşendim
Ana cok iyi yaptım yinede
Dunde tavuk yerine tonlu salata yedim hazır vardı birgün onceden

Menün bana göre güzel canım sporunuda yazsan keşke yorumlaması daha iyi olur

Canım dün halim yoktu bugün temizlik temizlik yoruldum sok diyette yapınca halim pek kalmıyor inşallah cumadan sonra

Bizde c.tesi fıstık toplamaya gidicez aklıma geldin sen fındık men fıstık toplayım
Yarın gidilecek ti diyette yım ordakileride yiyemem halim olmaz dedim c.tediye. Aldık toplama işin i

Kolay gelsin canım fıstık işide zor olsa gerek bahçeye giderken Yemen gerekenleri yanında götür ben öyle yapıyodum

Bizde 3. Kata gelenlerden çektik hep. Merdivenlerimiz tahta, baba italyan ve anne polon 3 cocuklu aile tasindi. Anamizi ağlattılar. Yukarı çıkarken, aşağı inerken bizim zile basmalar, merdivenlerden paldır küldür inmeler, oğlumun bodrumdaki bisikletini izinsiz alıp kullanmalar., bahçeye camdan çer çöp atmalar, ve bahçeye ektigimiz ne varsa yukardan üstüne tükürmeler.
En sonunda çıktılar ama güzel bi imza attılar. Giderken çocukların 2 bisikleti ve banyo paspasimida alıp götürmüşler.
Onlar cıktı ama o daire hâlâ kitapcıdan yana gülmedi. Hâlâ kiracı aranıyor

Kolay gelsin canım fıstık işide zor olsa gerek bahçeye giderken Yemen gerekenleri yanında götür ben öyle yapıyodum

Evet canım zordur annemlerin bahçesi birazda kendime badem toplayacam tatlı badem bulursam abinde acı dedi ama
Diyet için arada alıyorum bademi çok pahalı
Yarın iyiki ertelendi temiz bir perşembe geçirip cuma İnşaallah ekşi gelirim

Allah yardımcın olsun canım çiğ badem çok faydalı ama çok pahalı ancak az sayıda yiyeceğin için fiyatı çokda önemli değil

öperim teyzesi büyüyorlar dünyaya gelen buyuyor ..
inşallah sağlıkla büyüsünler hayirla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…