Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aylinim afiyet olsun menülerin çok kötü yakın olsam dövecem seni neden dersen aç geziyon sen ameliyat olmuşsun az sık sık her besin grubundan yemen lazım ki bunu ameliyat olduğunda diyetisyenin anlatmıştır sanırsam lütfen dikkat et sağlığından olma.

Adim sayısı olarak yazma, 40 dakika diye yaz o zaman kabul eder. Yoğurt yok, salata yok, su eksik menün 9

Aa ne guzel valla.100 tane kesintidiz supersin cnm.Ipli ipsiz mi atliyorsun
İpsiz atlıyorum
Sol kolum çok ağrıyor iple atlarken ipi ceviremedim :)

divinity ölüyom savcıdan, bide hava atıyordum benim ağrım olmuyor diye. Gece kaç defa uyandım. En sonunda ilaç içtim, yattım. bu sancılanmış emoji tamammı
Amaa geçmiş olsun..kola iç bı dene bak bakiyim geçiyormu

Gördüm canım çok tatlısın çocuklarında öyle maşallah Allah bağışlasın evlatlarını sana ve babalarına
Sagol canım Allah razı olsun
Gördün dimi komşu sıkıntısından neler çekmişim
Çok şükür hepsi geçti bir daha yaşamam inşallah

divinity ölüyom savcıdan, bide hava atıyordum benim ağrım olmuyor diye. Gece kaç defa uyandım. En sonunda ilaç içtim, yattım. bu sancılanmış emoji tamammı
Balık hapı varmı o alıyor derler .
Bende sıcak su torbası koyarım ayaklara karın ve bel altına

vorones Olur arada öyle şeyler büyütmemeye çalış .
Zamane bebeleri gerçekten öyle . Bizlerin zamanında yoktu ama zManla birlikte çoçuklarda değişti .
Çoçukları biraz serbest bıraktıgımız doğru ama .
FatmAnın dediği gibi büyüdükçe toparlarlar merak etme .
Kalabalıga fazla girme derim .
Karşılıklı küfürleşmeyi yakıştıramadım .ne erkek ne bayan fark etmez.hele birde ben daha fazla diyorsun . Bir bayanın ağzına küfür yakışırmı helede eşine . Çok kızdım sana ...
Küsmek yerine kendi yaşadıgın zorlukları eşine BEN diliyle anlata bilirsin .

Son düzenleme:
günaydınnnn kızlar hayırlı sabahlar
midem bulniyor ne yapmam lazim bilemedim
sisluk var midemde .
dun disarda yemek yedik acayip sislik yapti bulantiyla birlikte.
geçmiş olsun canım burdan ilaç ismi yazmak yasak hatırladığım kadarıyla acile git canım bekleme bitkisel bişey aklıma gelmedi gelsede geçiçi olur bekleme dr git.

Eve kola almıyorum. Anca yapabilirdim, zaten geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…