Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yasemincim diyet yapiyorum diye ac gezmiyorum inan bana.Bireysel dereceye girdigimde ac gezmistim itiraf edeyim.Ama simdiki bi keyifsizlik mutsuzluk...hicbir seyden zevk almiyorum cnm ya.Dediklerini yapicam cok sagol hepinize.Burda bile beni boyle dusunen ne arkadasim var nede komsum.Iyiki varsiniz

canım sende iyiki varsın mutsuzluğunun sebebi bir sıkıntınmı var yoksa kullandığın ilçalarmı doktorunla bir görüş kiloyuda kafana takıp mutsuz olma yeniden aynı kiloya dönecem gene aynı şeyleri yaşayacam stresimi var acaba?saçmalıyorum arada kusuruma bakmayın çünkü bende olmuştu böyle bir stres şimdi takmıyorum çünkü takınca bedenimde bende mutsuz oluyoruz zaten birsürü hayatın içinde sıkıntılarımız var.

Cok haklisin cnm.Menulerim cok kotu bende cok kotuyum.Ne yedigimden mutluyum ne de yemedigimden.Buraya menu yazabilmek icin yiyorum desem yeri var.Bugunde bogazim sismis,vucudum kirgin hic halim yok yatiyorum.Hala hicbirsey yemedim.
Geçmiş olsun canım

Ayy aşk olsun gelin hemen konuşalım.Belki derdiniz bile yoktur.Bazen bir şeyleri çok büyütüyoruz gözümüzde.Önümüzdeki dev aynalarını arkadaşlarımız kaldırır böyle durumlarda

Sacmalamiyorsun cnm.Gercekten de eski kiloma doncem korkusunun stresi var.Herkesi ne kadar iyi tanimisin.Evdede bi duzen yok.Esim hep evde tembel tembel yatiyo,pc ve tw karsisinda sabahi ediyo.Geceleri oturuyo gunduzleri uyuyor.Bi amac yok gaye yok is yok.. Ne bileyim erkegin evde olmasi hic iyi olmuyor.Bana hic zarari yoktur,cok da duskundur bana.Bana olan askini butun sulale bilir.Ama hayat sadece gezme tozma tw pc den ibaret degil.Calismak istiyorum onada izin vermiyor.Psikiyatriye gittik depresyon dedi antidepresan verdi.Mutluluk ilacida denirmis ama bana ters tepti herhalde.Halime sukrediyorum.Daha ne sıkıntısı ne hastaligi olanlar var.Sadece kendimi toplamam gerekiyor

Ayy aşk olsun gelin hemen konuşalım.Belki derdiniz bile yoktur.Bazen bir şeyleri çok büyütüyoruz gözümüzde.Önümüzdeki dev aynalarını arkadaşlarımız kaldırır böyle durumlarda
Sagol mimarim.Evet ben biraz buyutuyorum galiba.Hayatin tadini cikarmayi bilmiyorum sanirim.Ben calismayi seviyorum.O da tam tersi ev kuşu.Tatil gezme de hemen kosar.Calisalim evimizi alalim,24 yasinda oglum var dugunu dernegi vs.Agustos bocegi derim ben hep ona.Bende kul kedisi

Kullandığınız ilaç pr... olsa gerek.Ben de kullandım bir ara.Geri falan tepmemiştir düzenli kullanım ister yalnızca.Doktorunuz ne diyorsa dinleyin.Hormonal dengeniz oturunca yavaş yavaş bırakırsınız tabii ki doktor kontrolünde.Aman ha doktorsuz bırakmayın ben iyileştim diye sonrası çok daha kötü olur.Kendinize hobi edinseniz mis gibi olur.

Fotoğrafçılık,kitap okuma kulüpleri de var hem sosyalleşirsiniz.En kötü ihtimal yetişkinler için boyama kitapları var ben çok seviyorum.Onlardan alın güzel kafa dağıtılıyor.Bol bol da müzik dinleyin.Ama canınızı sıkan türden değil.En önemlisi unutmayın ki bu dönemi herkes atlatıyor.Ben 18 yaşında yaşadım.Hayatımda en çok hedef amacım olması gereken yıl.Sınav senemdi.Neyse ki kazandım ben.Demek ki içimizde birikenler dışarı çıkmak için en savunmasız anı bekliyor.Kısacası panik yapmayın geçecek

Evet cnm kullandigim ilac pr.... 1.kutu bitene kadar 1 tablet,2.kutuya gecinde sabah 2 tane,3.kutuya gecincede 3 tanesini birden icicekmisim.Cok degil mi diyorum ama dedigini aynen uygulucam.
Tavsiyelerin icin tsk ederim dikkate alicam yapmaya calisicam.Evde tw nin sesi bile beni rahatsiz ediyor.Hic ses istemiyorum.Calismadigim icin ev benim psikolojimi bozuyor.Insansiz yasayamazdim ben.Sosyal biriydim simdi kimseyi gormek,hicbiryere gitmek istemiyorum.Zorla yuruyuse cikiyorum gezegenfeza sopayi eline alcak diye o da
Okulunu kazanmisin tebrik ederim cnm.Mimarlik mi okuyorsun

Evet mimarlık okuyorum.Okulu kazandıktan sonra depresyona girecek vakit bulamadım Yabancı dizi izleseniz aslında.Sadece zaman geçirmek için demiyorum benim yaşam şeklimi bile değiştirenler var Game of thrones,black mirror kesinlikle tavsiye ederim Unutmadan how i met your mother da var

3 de not aldim mimar kizim.En kisa zamanda izlicem tsk ederim

Bana kızmayın ama çok ekstrem durumlar olmadığı sürece psikolojik ilaçlar kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Tamamen benim görüşüm, açık havada yürüyüş yapmak, sevdiğin insanlara kısa ziyaretler, bol dua, ve kuran okumak( yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama yazmadanda duramadım). Bunlar zaten psikolojinin bozulmasına engel.
Bazende insan hormonlardan geçici bi süre böyle hissedebiliyor.
Neden illada kimyasal alıyorsunuz

Hepimizin ayrı zorlukları güzellikleri var hayatta
Daraldigim zamanlarda
Hayatımız sukredecegimiz ve sabredecegimiz konularla ilgili bazen sabredecegimiz konulara okadar çok takılıp sukredeceklerimuzi goremiyoruz ve bunalım kaçınılmaz oluyor haliyle
Mevlana Hz bir sözü var senin derdini nimet sayanlarda var
Bizim dert ettiğimiz eş çocuk vs .olmasını dileyen nice insanlar var
Rabbim dünyada da ahirette de güzellikler iyilikler versin inşallah
Şimdi böyle yazıyorum ama cçoğk bunaldigimiz kirildigimiz kirginlar var yüreğimizin bir köşesinde

Selam kızlar,
Tüm yazılanları okuyorum cevaplamıyorum. Evimdeyim fakat hala bilgisayarım yok o yüzden çok zorlanıyorum yazarken.
Bu hafta tekrar köye gitme durumum var. Tam düzene eylül sonu ekim başı gibi girebilicem.
Bu süreçte birbirinize destek olmanız çok önemli, birbirinizi takip edin uyarın.
Umarım bu haftayı güzel geçirip dnegelemişsinizidr zira yarın liste günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…