- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Omega 3, her sabah içiyorum.Balık hapı varmı o alıyor derler .
Bende sıcak su torbası koyarım ayaklara karın ve bel altına
Varsa biraz taze nane ye canım, bilançoya iyi gelir diye duymuştumsağol canım benim allah razı olsun
hala bulaniyor midemm
Ankara yanıyor . Durdugum yerde terliyorsun bu sene daha bi garip oldu . Eskiden kuru sıcaktı.Omega 3, her sabah içiyorum.
Sıcak su torbası 2 gündür koyuyordum, bu sefer erindim koymadım. Burda havalar soğuyor, ben donuyorum
Iyı iste tadını çıkarın.Ankara yanıyor . Durdugum yerde terliyorsun bu sene daha bi garip oldu . Eskiden kuru sıcaktı.
Iyı iste tadını çıkarın.
Bu sene bişey farkettim. Tr.de terledigim zaman ter kokuyorduk. Hatta bi ara otobüste bi ara orhan gencebay çıkacak sandımAlmanyaya geldiğimizde aşırı sıcaktı, yine terliyorduk ama hiç kokmadık
1 haftadır sıcaklık arttı burdada sıcak sorun değil nem çok boguluyoz resmen bide ben 2 kat sıcaklığı hissediyorum.Ankara yanıyor . Durdugum yerde terliyorsun bu sene daha bi garip oldu . Eskiden kuru sıcaktı.
Kibar memleketIyı iste tadını çıkarın.
Bu sene bişey farkettim. Tr.de terledigim zaman ter kokuyorduk. Hatta bi ara otobüste bi ara orhan gencebay çıkacak sandımAlmanyaya geldiğimizde aşırı sıcaktı, yine terliyorduk ama hiç kokmadık
Sen içmeden durabilirsin de evdekiler nasıl içmiyor hayretEve kola almıyorum. Anca yapabilirdim, zaten geçti
Eniştende içmiyor. Oğlanlarda kafalarına göre biseyler alıp içiyor. Yada mecbur kalırlarsa makinayla yapıyorumHayırlı günler
Sabah günaydın yazdım göndermeden uyumus kalmışım :/
Sen içmeden durabilirsin de evdekiler nasıl içmiyor hayret
Eskiden kasa kasa alırdiniz
Baya bi gelişme var sizde
Oh ne güzel, evde aramam ama yolculukta yada lokantada başka bişey içemiyorum. En sevdiğim uludağ gazozoldu bitti ne meyve suyu nede gazlı içecekleri sevmem ama tek ramazanlarda canım isterdi sanırım şekerim düşüyordu tatlıda isterdim rabbime şükürler olsun 3 4 senedir aklıma bile gelmiyor bazen ikram ediyolar bir yudum bile içemiyom midem bulanıyor.ama oğlum hergün versen içerdi şükür oda bıraktı içmiyor.
ayran iç ayranOh ne güzel, evde aramam ama yolculukta yada lokantada başka bişey içemiyorum. En sevdiğim uludağ gazoz
Sorma ablam hiç yakışmadıvorones Olur arada öyle şeyler büyütmemeye çalış .
Zamane bebeleri gerçekten öyle . Bizlerin zamanında yoktu ama zManla birlikte çoçuklarda değişti .
Çoçukları biraz serbest bıraktıgımız doğru ama .
FatmAnın dediği gibi büyüdükçe toparlarlar merak etme .
Kalabalıga fazla girme derim .
Karşılıklı küfürleşmeyi yakıştıramadım .ne erkek ne bayan fark etmez.hele birde ben daha fazla diyorsun . Bir bayanın ağzına küfür yakışırmı helede eşine. Çok kızdım sana ...
Küsmek yerine kendi yaşadıgın zorlukları eşine BEN diliyle anlata bilirsin .
Cok haklisin cnm.Menulerim cok kotu bende cok kotuyum.Ne yedigimden mutluyum ne de yemedigimden.Buraya menu yazabilmek icin yiyorum desem yeri var.Bugunde bogazim sismis,vucudum kirgin hic halim yok yatiyorum.Hala hicbirsey yemedim.aylinim afiyet olsun menülerin çok kötü yakın olsam dövecem seni neden dersen aç geziyon sen ameliyat olmuşsun az sık sık her besin grubundan yemen lazım ki bunu ameliyat olduğunda diyetisyenin anlatmıştır sanırsam lütfen dikkat et sağlığından olma.
Sağol ablam iyi ki varsınız. .vorones Olur arada öyle şeyler büyütmemeye çalış .
Zamane bebeleri gerçekten öyle . Bizlerin zamanında yoktu ama zManla birlikte çoçuklarda değişti .
Çoçukları biraz serbest bıraktıgımız doğru ama .
FatmAnın dediği gibi büyüdükçe toparlarlar merak etme .
Kalabalıga fazla girme derim .
Karşılıklı küfürleşmeyi yakıştıramadım .ne erkek ne bayan fark etmez.hele birde ben daha fazla diyorsun . Bir bayanın ağzına küfür yakışırmı helede eşine. Çok kızdım sana ...
Küsmek yerine kendi yaşadıgın zorlukları eşine BEN diliyle anlata bilirsin .
Geçmiş olsun aylin .Cok haklisin cnm.Menulerim cok kotu bende cok kotuyum.Ne yedigimden mutluyum ne de yemedigimden.Buraya menu yazabilmek icin yiyorum desem yeri var.Bugunde bogazim sismis,vucudum kirgin hic halim yok yatiyorum.Hala hicbirsey yemedim.
Birkaç güne geçer üzülmeSağol ablam iyi ki varsınız. .
Cok haklisin cnm.Menulerim cok kotu bende cok kotuyum.Ne yedigimden mutluyum ne de yemedigimden.Buraya menu yazabilmek icin yiyorum desem yeri var.Bugunde bogazim sismis,vucudum kirgin hic halim yok yatiyorum.Hala hicbirsey yemedim.
Sagol canimsin.Bogazim cok sismis yutkunmakta bile zorluk cekiyorum.Ne bileyim iste bi mutsuzluk varGeçmiş olsun aylin .
Tam olarak neyin var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?