Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Balık hapı varmı o alıyor derler .
Bende sıcak su torbası koyarım ayaklara karın ve bel altına
Omega 3, her sabah içiyorum.
Sıcak su torbası 2 gündür koyuyordum, bu sefer erindim koymadım. Burda havalar soğuyor, ben donuyorum

Ankara yanıyor . Durdugum yerde terliyorsun bu sene daha bi garip oldu . Eskiden kuru sıcaktı.
Iyı iste tadını çıkarın.

Bu sene bişey farkettim. Tr.de terledigim zaman ter kokuyorduk. Hatta bi ara otobüste bi ara orhan gencebay çıkacak sandım Almanyaya geldiğimizde aşırı sıcaktı, yine terliyorduk ama hiç kokmadık

Hayırlı günler
Sabah günaydın yazdım göndermeden uyumus kalmışım :/

Sen içmeden durabilirsin de evdekiler nasıl içmiyor hayret
Eskiden kasa kasa alırdiniz
Baya bi gelişme var sizde
Eniştende içmiyor. Oğlanlarda kafalarına göre biseyler alıp içiyor. Yada mecbur kalırlarsa makinayla yapıyorum

oldu bitti ne meyve suyu nede gazlı içecekleri sevmem ama tek ramazanlarda canım isterdi sanırım şekerim düşüyordu tatlıda isterdim rabbime şükürler olsun 3 4 senedir aklıma bile gelmiyor bazen ikram ediyolar bir yudum bile içemiyom midem bulanıyor.ama oğlum hergün versen içerdi şükür oda bıraktı içmiyor.

Oh ne güzel, evde aramam ama yolculukta yada lokantada başka bişey içemiyorum. En sevdiğim uludağ gazoz

Sorma ablam hiç yakışmadı çok küfür değil de tabi. Dengesiz dedim bi dee gerizkl demiş olabilirm ay ne kötüyüm ya öf konuşmuyoruz hala ev çok skici

Cok haklisin cnm.Menulerim cok kotu bende cok kotuyum.Ne yedigimden mutluyum ne de yemedigimden.Buraya menu yazabilmek icin yiyorum desem yeri var.Bugunde bogazim sismis,vucudum kirgin hic halim yok yatiyorum.Hala hicbirsey yemedim.

Sağol ablam iyi ki varsınız. .

Cok haklisin cnm.Menulerim cok kotu bende cok kotuyum.Ne yedigimden mutluyum ne de yemedigimden.Buraya menu yazabilmek icin yiyorum desem yeri var.Bugunde bogazim sismis,vucudum kirgin hic halim yok yatiyorum.Hala hicbirsey yemedim.
Geçmiş olsun aylin .
Tam olarak neyin var?

afferim vucud direncini düşürdün neyse çok geçmiş olsun kalk güzel bir tavuk çorbası yap bol limonlu iç lütfen dikkat et diyet yapacam diye aç gezenlere çok kızıyom diyet aç gezmek değil sağlıklı temiz beslenmek bu lafım herkese.bana kızabilirsiniz ama sağlıksız diyetler böbreğinizi midenizi karaciğerinizi götürüyor lütfen dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…