sağol canım benim allah razı olsun iyiki varsiniz isal istiğfar oldum mide bulantisiyla simdilik nane limon içiyorum ama hala iyi olmadim acik havada oturuyorum gecmezsse hastaneye giderim .geçmiş olsun canım burdan ilaç ismi yazmak yasak hatırladığım kadarıyla acile git canım bekleme bitkisel bişey aklıma gelmedi gelsede geçiçi olur bekleme dr git.
sağol canım benimGeçmiş olsun canım
Artarak devam ederse doktora git bekleme
nane limon içiyorum suanVarsa biraz taze nane ye canım, bilançoya iyi gelir diye duymuştum
Çok geçmiş olsun canım, bir şey dokunmuş olabilir.sağol canım benim allah razı olsun iyiki varsiniz isal istiğfar oldum mide bulantisiyla simdilik nane limon içiyorum ama hala iyi olmadim acik havada oturuyorum gecmezsse hastaneye giderim .
Çoğunluğu beyinde bitiyor.Emin olun ki değil.
evet kaptanim cok teşekkür ederim sağolasinÇok geçmiş olsun canım, bir şey dokunmuş olabilir.
herkes senin kadar şanslı olmayabilir bacım sen bununla başedebiliyorsun ama başedemeyen insanlarda var.....Çoğunluğu beyinde bitiyor.
Eğer kendi kendimi rahatlatmasaydim. Kutu kutu o ilaçlara maruz kalırdım
Canım bu tüm takımdakilerin listesi. Ana listede olanlar sırf takımda değil, hepiniz takımın parçasısınız.kaptanım beni listeyemi aldın?
Kızartma haDünkü menüm
Sabah :elma sirkeli ballı su
Kahvaltı : peynir zeytin
domates salatalık
Birkaç parça patates kızartması
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: Hindistan cevizi yağli neskafe
Akşam saat 4.5 : 1 tabak kısır bol yeşillikli
Su :3lt
Spor yok
Canım bu tüm takımdakilerin listesi. Ana listede olanlar sırf takımda değil, hepiniz takımın parçasısınız.
Selam kaptanSelam kızlar,
Tüm yazılanları okuyorum cevaplamıyorum. Evimdeyim fakat hala bilgisayarım yok o yüzden çok zorlanıyorum yazarken.
Bu hafta tekrar köye gitme durumum var. Tam düzene eylül sonu ekim başı gibi girebilicem.
Bu süreçte birbirinize destek olmanız çok önemli, birbirinizi takip edin uyarın.
Umarım bu haftayı güzel geçirip dnegelemişsinizidr zira yarın liste günü.
Selam kaptan
Ekstrem durumlar dışında diye belirtmiştim. insanlar öyle şeyler yaşıyorki nasil kafayi yemeden durabiliyorlar diyorum. Benim kasdettiğim, her ufak durumda(buda yanlış anlaşılmasın, geçici hissiyat değişikliği) ilaç alınmasın. Sadece psikolojik ilaçlar için demiyorum, tüm ilaçlar için geçerlislm
mesaj cevabı olarak yazmayımda ortaya konuşayım burda bazen hepimiz dertlerimizi anlatıyoz yaşadığımız sıkıntılarımız oluyor. belli bir kısmını paylaşıyoruzAylin42Konya ben hep yanlızlıktan şikayet eder bazen kendime dert eder psikoljim bozulurdu burda bir arkadaşım gerçekten ismini versemmiki ? benim için çok değerli hepiniz değerlisiniz ama onun benim hayatımda çok önemli yeri vardır dediki yasemin rabbim belki yanlız kalmanda bir hayır görmüştür o yüzden yanlızssın dank etti evet haklı dedim o günden sonra şikayet etmedim . Rabbim kimseye çekmeyeceği yük vermez.
Evet ilaç konusuna değinmek istiyorumgezegenfeza bacim evet maneviyat çok güzel ve insani kesinlikle ferahlatıyor ve rabbimize sığınmak çok güzel . Zaten ondan baska sığınacak limanımız yok. Fakat ben o tur ilaçları soyle değerlendiriyorum mideniz agridi dr gittiniz yada bacaginiz agridi dr gittiniz ilaç verdi sorgusuz ilaç kullanıyorsunuz degilmi insanın ruhu da hastalanabiliyor bir destek almak istiyor bazen konuşarak bazende ilaç kullanarak yani bu ilaçları kullanmak kötü birşey değil.
Çok uzun oldu kusuruma bakmayin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?