Şu an hiçbir şey belli değil canımcım.Kaptanim yarın listeye girecekmiyim
Şu an hiçbir şey belli değil canımcım.
bacım aslında aynı şeyi konuşuyoz ama sana ufak gelen ona fazla ona ufak gelen sıkıntı sana fazla gelebilir elbette her sıkıntıda ilaç almamalıyız ama bazen başa çıkamıyor insanlar ruhu hastalanıyor çıkmaya çalıştıkça batıyor bende o durumlardan bahsediyom.Ekstrem durumlar dışında diye belirtmiştim. insanlar öyle şeyler yaşıyorki nasil kafayi yemeden durabiliyorlar diyorum. Benim kasdettiğim, her ufak durumda(buda yanlış anlaşılmasın, geçici hissiyat değişikliği) ilaç alınmasın. Sadece psikolojik ilaçlar için demiyorum, tüm ilaçlar için geçerli
Güveç ıyide yanında salata, cacık yesen daha iyi olurdu.Kahvaltı
1 su bardağı süt
3 yemek kaşığı cornflakes
Akşam üzeri (15.30)
1 tabak güveç
4-5 yemek kaşığıkadar pilav
Yemek yemem artık.Akşam da su ve sporu yazarım.Su da çok içemem ama korkuyorumHaftasonu kaçamağını anca anca verebildim
Inşallahbacım aslında aynı şeyi konuşuyoz ama sana ufak gelen ona fazla ona ufak gelen sıkıntı sana fazla gelebilir elbette her sıkıntıda ilaç almamalıyız ama bazen başa çıkamıyor insanlar ruhu hastalanıyor çıkmaya çalıştıkça batıyor bende o durumlardan bahsediyom.
aylinde ameliyat olmuş şehir değişikliği yaşamış eşi emekli olmuş derken birden boşluğa düşmüş bence bu sefer ne yapmış gece yemelerine başlamış ve bununla başedememiş üstüne ameliyat olmuş kilo alma korkusu yaşamaya başlamış gene aynı şeylerimi yaşayacam korkusu vsvs benim aylinin anlatımlarından bunu çıkardım belki yanlışım bilmiyom ama ve içinden çıkamıyor ruhu hastalanmış inşallah düzelecek .
bol suda iciyormusun canım inşallah iyi sonuç alirsinGezegen başkan burdayken menü yazayım
Sabah
Kabaklı omlet
Ara
10 fındık
Akşam
Yoğurt lu kabak
Az oldu ama bugüne özel
İnşallah yarın bukadar sıkıntımı değecek bir rakam görürüm
gezegenfeza sara_28
Inşallah canım, yarın bende yemeye başlarımGezegen başkan burdayken menü yazayım
Sabah
Kabaklı omlet
Ara
10 fındık
Akşam
Yoğurt lu kabak
Az oldu ama bugüne özel
İnşallah yarın bukadar sıkıntımı değecek bir rakam görürüm
gezegenfeza sara_28
bol suda iciyormusun canım inşallah iyi sonuç alirsin
huu ne yapıyonuz bakimyemek yemiyonuz inşallah yarın tartı günü açlıktan karnınız midenize yapıştı yada
sesiniz çıkmıyor
Aylin42Konya nasıl oldun canım @Bizumut55 sen nasılsın canım?
hamdolsun fatmam iyiyim oğlum gitti 3ünde sınavı var inş bitecek okul . arkadaşım kahveye geldi epey oturduk gitti başıma bir ağrı saplandı midem bulandı korktum migrenim tutar diye hemen ilaç içtim şimdi iyiyim şükür.İyiyiz cAnim hamdolsun sen nasılsın ne yapiyorsun
hamdolsun fatmam iyiyim oğlum gitti 3ünde sınavı var inş bitecek okul . arkadaşım kahveye geldi epey oturduk gitti başıma bir ağrı saplandı midem bulandı korktum migrenim tutar diye hemen ilaç içtim şimdi iyiyim şükür.
allah razı olsun fatmacım cümlesinin çoçuğu için. bugün üniversite sınav sonuçları gece açıklanır galiba ay biredn heyecan bastıGeçmiş olsun canım
Oglusuna başarılar diliyorum
Hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versinallah razı olsun fatmacım cümlesinin çoçuğu için. bugün üniversite sınav sonuçları gece açıklanır galiba ay biredn heyecan bastı
allah razı olsun fatmacım cümlesinin çoçuğu için. bugün üniversite sınav sonuçları gece açıklanır galiba ay biredn heyecan bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?