Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kahvaltı
1 su bardağı süt
3 yemek kaşığı cornflakes

Akşam üzeri (15.30)
1 tabak güveç
4-5 yemek kaşığıkadar pilav

Yemek yemem artık.Akşam da su ve sporu yazarım.Su da çok içemem ama korkuyorum Haftasonu kaçamağını anca anca verebildim

bacım aslında aynı şeyi konuşuyoz ama sana ufak gelen ona fazla ona ufak gelen sıkıntı sana fazla gelebilir elbette her sıkıntıda ilaç almamalıyız ama bazen başa çıkamıyor insanlar ruhu hastalanıyor çıkmaya çalıştıkça batıyor bende o durumlardan bahsediyom.
aylinde ameliyat olmuş şehir değişikliği yaşamış eşi emekli olmuş derken birden boşluğa düşmüş bence bu sefer ne yapmış gece yemelerine başlamış ve bununla başedememiş üstüne ameliyat olmuş kilo alma korkusu yaşamaya başlamış gene aynı şeylerimi yaşayacam korkusu vsvs benim aylinin anlatımlarından bunu çıkardım belki yanlışım bilmiyom ama ve içinden çıkamıyor ruhu hastalanmış inşallah düzelecek .

Güveç ıyide yanında salata, cacık yesen daha iyi olurdu.
15: 30 çok erken, akşam yoğurt, ayran, salata, seç birini ye

Inşallah

bol suda iciyormusun canım inşallah iyi sonuç alirsin

Inşallah canım, yarın bende yemeye başlarım

İyiyiz cAnim hamdolsun sen nasılsın ne yapiyorsun

İyiyiz cAnim hamdolsun sen nasılsın ne yapiyorsun
hamdolsun fatmam iyiyim oğlum gitti 3ünde sınavı var inş bitecek okul . arkadaşım kahveye geldi epey oturduk gitti başıma bir ağrı saplandı midem bulandı korktum migrenim tutar diye hemen ilaç içtim şimdi iyiyim şükür.

Geçmiş olsun canım
Oglusuna başarılar diliyorum

allah razı olsun fatmacım cümlesinin çoçuğu için. bugün üniversite sınav sonuçları gece açıklanır galiba ay biredn heyecan bastı
Hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versin
Sanada geçmiş olsun

Bende biraz çamaşır katlayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…