bacım benimki üniversiteyi bitiriyor ama sonuç bekleyen arkadaşlar akrabalar var onlara heyecanlandımHayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versin
Sanada geçmiş olsun
Bende biraz çamaşır katlayım
Ya tamam, benim jeton köşeli bilmiyonmubacım benimki üniversiteyi bitiriyor ama sonuç bekleyen arkadaşlar akrabalar var onlara heyecanlandımbiz çok şükür o heyecanı atlattık.
senin jetonunu sevsinlerYa tamam, benim jeton köşeli bilmiyonmuherkes için hayırlısı olsun
Evet cnm kullandigim ilac pr.... 1.kutu bitene kadar 1 tablet,2.kutuya gecinde sabah 2 tane,3.kutuya gecincede 3 tanesini birden icicekmisim.Cok degil mi diyorum ama dedigini aynen uygulucam.
Tavsiyelerin icin tsk ederim dikkate alicam yapmaya calisicam.Evde tw nin sesi bile beni rahatsiz ediyor.Hic ses istemiyorum.Calismadigim icin ev benim psikolojimi bozuyor.Insansiz yasayamazdim ben.Sosyal biriydim simdi kimseyi gormek,hicbiryere gitmek istemiyorum.Zorla yuruyuse cikiyorum gezegenfeza sopayi eline alcak diye o da
Okulunu kazanmisin tebrik ederim cnm.Mimarlik mi okuyorsun
Neyi duymamalıyım bi bakimmm
Selam kızlar,
Tüm yazılanları okuyorum cevaplamıyorum. Evimdeyim fakat hala bilgisayarım yok o yüzden çok zorlanıyorum yazarken.
Bu hafta tekrar köye gitme durumum var. Tam düzene eylül sonu ekim başı gibi girebilicem.
Bu süreçte birbirinize destek olmanız çok önemli, birbirinizi takip edin uyarın.
Umarım bu haftayı güzel geçirip dnegelemişsinizidr zira yarın liste günü.
Kızçelerim, yarın listede tüm % ler 2'ye bölünecek. Geçen etap bayram sebebi ile bildirim yapılmadığı için.
ben iyi olamadim her yerim agriyor üşüme tuttu hastaneye gidiyorum yoldayim ..huu ne yapıyonuz bakimyemek yemiyonuz inşallah yarın tartı günü açlıktan karnınız midenize yapıştı yada
sesiniz çıkmıyor
@Aylin42Konya nasıl oldun canım @Bizumut55 sen nasılsın canım?
Kuzum öğrenmeniz açısından sizin yapmanız iyi olur. Ben zaten kontrol ediyorum.Yarın yüzdeyi biz mi bölüyoruz hesaplama yaparken monicimmmoni
Canım bu kadar neden bekledin ki zaten, hayırlı haberlerle dön inşallah.ben iyi olamadim her yerim agriyor üşüme tuttu hastaneye gidiyorum yoldayim ..
inşallah biran once iyi oluruz..
ah canım neden gitmedin şimdiye kadar neyse geçmiş olsun haber et nasıl olduğunuben iyi olamadim her yerim agriyor üşüme tuttu hastaneye gidiyorum yoldayim ..
Geçmiş olsun canımben iyi olamadim her yerim agriyor üşüme tuttu hastaneye gidiyorum yoldayim ..
Ah umut geç bile kaldınben iyi olamadim her yerim agriyor üşüme tuttu hastaneye gidiyorum yoldayim ..
Son durumu bildir canım.ben iyi olamadim her yerim agriyor üşüme tuttu hastaneye gidiyorum yoldayim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?