Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben yıldızlı 9 aldım
Sende verecenmi yıldız

Aminn

Menün güzel zehracım afiyet olsun.
Bir hatırlatma ögünlerinden yogurdu eksik etme

Hanımlar yogurt içindeki kalsıyum yağ emilimini engeller bilginiz olsun .
Fakat kansızlıgınız varsa öğünde değilde öğün aralarında yogurdunuzu yiyin

Bakıyomda topu atacak yer arıyordun fırsatı değerlendirdin

Bacım menüye yorum herkes yapmalı tek kişilik bişi değil bu
Aslolan o ama arkadaşlar sağ olsun kendi menülerini nazlanarak yazıyor ( yazanları tenzih ediyorum.) Bide arkadasininkine yorum yapacak hemi?

Güçlü bir kahvaltı yapmışsın
Manti zati cisss
Meyven çok fazla ve hepsini akşam yemişsin .
İyi kilo bermek isteyen biri günde 1 ğordiyon hafi bilemedin 2 porsiyon öeyve yiyebilir oda gün içinde yanında yogurt sütle .

Üzgünüm morti can daha çokk gr gr kilo verirsin böyle
Su ve sporun

Genel olarak 6-7 puan .

Ben sıfırcı hocayım kusuruma bakmayın

Telefonunun uykusu gelmiş, ne dediği anlaşılmıyor

Sabah kalkacanki kafa göz mosmor, ben vuracam sonra yorulup bırakacak aeben vuracak, oda yorulup bırakacak moni vuracak
Ve gamze nakavt
hiçte öle değil gamze kuzum oaşalar gibi kilosu verdi bu hafta . Bugun izin günüydü yarın tekrar sıkmaya başlayacak niye yesin dayak ?
Sen kendine bak pastayı gömdün heeee

Selam arkadaslar, size bi aciklama yapmak zorunda hissediyorum kendimi, cunku kilo aldigimnicin vicdanim el vermiyor. Bi kac haftadir aktif degilim beni taniyan arkadaslar bilir, menu olsun bildirimler yapardim, neyse uzatmiyayim. Aktif olamamin nedeni, kv ve kp Turkiyeden misafir geldiler, ilk defa. Bu yuzden cok yogun geciyor gunlerim, misafirlerim oluyor tanidik es dost akraba uzaktan yatili gelen akrabalar oluyor bunun yanindanbide calisiyorum, saglik oldugu icin hafta sonu aksam sabah hafta ici dengesiz bir sekilde calisiyorum, 2 tane cocugum var, bu yuzden menu bildiremiyorum. Bildiremeyincede ipin ucu kacti, spor yapamiyorum, takatim kalmiyor veya zamanim olmuyor, bazen zorluyorum. Zaten hareketli geciyor gunlerim, mesela suan anca nefes alabildim diyebilirim ve yorgunum. Bunlarin hepsinin ustune birde regli oldum ve bununda verdigi siskinlikle kilom dahada artida oldugunu dusunuyorum. Uzun lafin kisasi, cok yogun zaman zaman stresli ve bazen sinirli gunler bile geciriyorum. Hepinizden, kaptanimdan ve kendimden ozur diliyorum hepinizi opuyorum buyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden opuyorum mucukkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…