Zehra kuzum kolay gelsinSelam arkadaslar, size bi aciklama yapmak zorunda hissediyorum kendimi, cunku kilo aldigimnicin vicdanim el vermiyor. Bi kac haftadir aktif degilim beni taniyan arkadaslar bilir, menu olsun bildirimler yapardim, neyse uzatmiyayim. Aktif olamamin nedeni, kv ve kp Turkiyeden misafir geldiler, ilk defa. Bu yuzden cok yogun geciyor gunlerim, misafirlerim oluyor tanidik es dost akraba uzaktan yatili gelen akrabalar oluyor bunun yanindanbide calisiyorum, saglik oldugu icin hafta sonu aksam sabah hafta ici dengesiz bir sekilde calisiyorum, 2 tane cocugum var, bu yuzden menu bildiremiyorum. Bildiremeyincede ipin ucu kacti, spor yapamiyorum, takatim kalmiyor veya zamanim olmuyor, bazen zorluyorum. Zaten hareketli geciyor gunlerim, mesela suan anca nefes alabildim diyebilirim ve yorgunum. Bunlarin hepsinin ustune birde regli oldum ve bununda verdigi siskinlikle kilom dahada artida oldugunu dusunuyorum. Uzun lafin kisasi, cok yogun zaman zaman stresli ve bazen sinirli gunler bile geciriyorum. Hepinizden, kaptanimdan ve kendimden ozur diliyorum hepinizi opuyorum buyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden opuyorum mucukkkkkk
Bu arada burda adet, trden gelenlerenhem gormeye gidilir hemde davet edilir, yani hemde yemek davetlerine gidiyoruz buda varSelam arkadaslar, size bi aciklama yapmak zorunda hissediyorum kendimi, cunku kilo aldigimnicin vicdanim el vermiyor. Bi kac haftadir aktif degilim beni taniyan arkadaslar bilir, menu olsun bildirimler yapardim, neyse uzatmiyayim. Aktif olamamin nedeni, kv ve kp Turkiyeden misafir geldiler, ilk defa. Bu yuzden cok yogun geciyor gunlerim, misafirlerim oluyor tanidik es dost akraba uzaktan yatili gelen akrabalar oluyor bunun yanindanbide calisiyorum, saglik oldugu icin hafta sonu aksam sabah hafta ici dengesiz bir sekilde calisiyorum, 2 tane cocugum var, bu yuzden menu bildiremiyorum. Bildiremeyincede ipin ucu kacti, spor yapamiyorum, takatim kalmiyor veya zamanim olmuyor, bazen zorluyorum. Zaten hareketli geciyor gunlerim, mesela suan anca nefes alabildim diyebilirim ve yorgunum. Bunlarin hepsinin ustune birde regli oldum ve bununda verdigi siskinlikle kilom dahada artida oldugunu dusunuyorum. Uzun lafin kisasi, cok yogun zaman zaman stresli ve bazen sinirli gunler bile geciriyorum. Hepinizden, kaptanimdan ve kendimden ozur diliyorum hepinizi opuyorum buyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden opuyorum mucukkkkkk
yeni hafta yeni umutlar olsun canım bu tempoda bol su ic hicbirsey kalmaz siskinliklerin giderSelam arkadaslar, size bi aciklama yapmak zorunda hissediyorum kendimi, cunku kilo aldigimnicin vicdanim el vermiyor. Bi kac haftadir aktif degilim beni taniyan arkadaslar bilir, menu olsun bildirimler yapardim, neyse uzatmiyayim. Aktif olamamin nedeni, kv ve kp Turkiyeden misafir geldiler, ilk defa. Bu yuzden cok yogun geciyor gunlerim, misafirlerim oluyor tanidik es dost akraba uzaktan yatili gelen akrabalar oluyor bunun yanindanbide calisiyorum, saglik oldugu icin hafta sonu aksam sabah hafta ici dengesiz bir sekilde calisiyorum, 2 tane cocugum var, bu yuzden menu bildiremiyorum. Bildiremeyincede ipin ucu kacti, spor yapamiyorum, takatim kalmiyor veya zamanim olmuyor, bazen zorluyorum. Zaten hareketli geciyor gunlerim, mesela suan anca nefes alabildim diyebilirim ve yorgunum. Bunlarin hepsinin ustune birde regli oldum ve bununda verdigi siskinlikle kilom dahada artida oldugunu dusunuyorum. Uzun lafin kisasi, cok yogun zaman zaman stresli ve bazen sinirli gunler bile geciriyorum. Hepinizden, kaptanimdan ve kendimden ozur diliyorum hepinizi opuyorum buyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden opuyorum mucukkkkkk
Dogru diyosun, burayi takip edebildigim kadar ediyorum, yorumlari okuyorum tam yazicam mesela araya birsey giriyor kaliyor, daha dikkatli olcam inshallahZehra kuzum kolay gelsin
Lakin menü yazmak 10 dk buna vakit ayır yoksa dediğin gibi ipin ucu kaçarrrf
Aktif olmasanda akşam menünü bekliyorum
Seni en iyi ben anlarım canım. ( yurtdışında yaşayan biri olarak) buranın düzeni filan tr.den baya farklı. Yinede sen akşam dikkat etmeye çalışSelam arkadaslar, size bi aciklama yapmak zorunda hissediyorum kendimi, cunku kilo aldigimnicin vicdanim el vermiyor. Bi kac haftadir aktif degilim beni taniyan arkadaslar bilir, menu olsun bildirimler yapardim, neyse uzatmiyayim. Aktif olamamin nedeni, kv ve kp Turkiyeden misafir geldiler, ilk defa. Bu yuzden cok yogun geciyor gunlerim, misafirlerim oluyor tanidik es dost akraba uzaktan yatili gelen akrabalar oluyor bunun yanindanbide calisiyorum, saglik oldugu icin hafta sonu aksam sabah hafta ici dengesiz bir sekilde calisiyorum, 2 tane cocugum var, bu yuzden menu bildiremiyorum. Bildiremeyincede ipin ucu kacti, spor yapamiyorum, takatim kalmiyor veya zamanim olmuyor, bazen zorluyorum. Zaten hareketli geciyor gunlerim, mesela suan anca nefes alabildim diyebilirim ve yorgunum. Bunlarin hepsinin ustune birde regli oldum ve bununda verdigi siskinlikle kilom dahada artida oldugunu dusunuyorum. Uzun lafin kisasi, cok yogun zaman zaman stresli ve bazen sinirli gunler bile geciriyorum. Hepinizden, kaptanimdan ve kendimden ozur diliyorum hepinizi opuyorum buyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden opuyorum mucukkkkkk
Amin inshaAllah canim sagol, valla su sisesi gezdiriyorum yanimdayeni hafta yeni umutlar olsun canım bu tempoda bol su ic hicbirsey kalmaz siskinliklerin gider
en basta saglik ve huzurun olsun inşallah
Şöyle yapalım : sen gruplara ayırıyorsunya 3-4 kişilik bu arkadaşlar birbirlerini takip edecek . Menü gelmedimi hemen soracak yorumlayacak ve yarış içinde olacakAslolan o ama arkadaşlar sağ olsun kendi menülerini nazlanarak yazıyor ( yazanları tenzih ediyorum.) Bide arkadasininkine yorum yapacak hemi?
Harika olurŞöyle yapalım : sen gruplara ayırıyorsunya 3-4 kişilik bu arkadaşlar birbirlerini takip edecek . Menü gelmedimi hemen soracak yorumlayacak ve yarış içinde olacak
Nasıl olur?
Evet abla biliyorsunSeni en iyi ben anlarım canım. ( yurtdışında yaşayan biri olarak) buranın düzeni filan tr.den baya farklı. Yinede sen akşam dikkat etmeye çalış
Ben Menü vereli çok oldu gaptanım
@MorVampirellakilo bildirmedin, menüde yok
Antepia27 hani menü
@voroneshani menü
aeben hani menü
@mavili38hani menü
Aylin42Konya hani menü
@zeynepleyyakilo bildirmedin,menüde yok
GÖZÜMDEN KAÇAN VARSA HATIRLATSIN LÜTFEN.
@MorVampirellakilo bildirmedin, menüde yok
Antepia27 hani menü
@voroneshani menü
aeben hani menü
@mavili38hani menü
Aylin42Konya hani menü
@zeynepleyyakilo bildirmedin,menüde yok
GÖZÜMDEN KAÇAN VARSA HATIRLATSIN LÜTFEN.
İstiycem mecbur hakedersem hiç acımaDu bakim menüne
Bende yıldız yok yanlız sopa var istenmi
Mantıyı kahvaltıda yesem olurmu hojamGüçlü bir kahvaltı yapmışsın
Manti zati cisss
Meyven çok fazla ve hepsini akşam yemişsin .
İyi kilo bermek isteyen biri günde 1 ğordiyon hafi bilemedin 2 porsiyon öeyve yiyebilir oda gün içinde yanında yogurt sütle .
Üzgünüm morti can daha çokk gr gr kilo verirsin böyle
Su ve sporun
Genel olarak 6-7 puan .
Ben sıfırcı hocayım kusuruma bakmayın
Mantida Bir senelik hakkın dolmuş yemeİstiycem mecbur hakedersem hiç acıma
Mantıyı kahvaltıda yesem olurmu hojam
Bide meyve bu hafta sadece bugün yedim
Elimden dolayı yapamıyorumMantida Bir senelik hakkın dolmuş yeme
Ciddiyim mortim iyi kilo vermek istiyorsan bu menülerle olmaz
bugünkü menüm
sabah 11 de
domates
peynir
recel
bir dilim ekmek
aksam 6 da
kurufasulye etli
mantar sote
3 tane yaprak sarma
gun icinde 1 lt su
bir avuç tuzsuz cekirdek
moni
pazartesi gününden sonraya bende menü verebilirmiyim kilomuda yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?