Bu imojiler benim , seninki buAyy valla adım çıkmış, kız orda dayak atan emini varmı? Kendimden şüphe eder oldumarada bunlarida veriyomya
Git yat hadi sabah uykunu bari alO moninin, benimki bu
fatoşun menü yok
Bende görmedim .
Onun bugun kaçırma günü inşallah çok kaçırmamıştır
Yarında fıstık toplamaya gidecekmiş .
artık kaçırma günü yok, cuma dahil kaçamak istemiyorum.
kilomuzu verip mutlu olucaz inşallah.
Antepia27 duydun mu fatmam
teşekkürlerr canım benim ahanda yoldayizUmut sende aşagıdasın , hayırlı yolculuklar dilerim
menün çok güzel görünüyor.
ekmeklerin esmer olduğunu düşünüyorum.
akşam yediğin üzüm ve karpuzla kan şekerini zıplatmışsın, yanında süt ya da yoğurt tüketseydin dengelerdi.
spor niye yok
aebenim,çorbanın unsuz olduğunu düşünmek istiyorum, menün genel olarak güzel.
spor neden yok
aslında menün göze hoş geliyor ama dengeli değil.
sabah güzel.
elma her ne kadar küçükte olsa fazla olmuş , ayranla dengelemende güzel.
akşama bakınca yediğin fazla bir şey yok ama dediğim gibi dengesiz. tarhana unlu zaten yanında bezelye gi si yüksek olduğu için olmamış ve en önemlisi de bu öğün akşam yemeği için uygun değil.
kuzum su miktarını arttırman lazım.
menün güzel, seninde dediğin gibi pilav olmamalıydı
menünün sadece lapadan ibaret olmasının sebebini açıkladığın için yorum yapmıyorum. sağlıklı olmadığının farkındasındır zaten.
aylinim, kuruyemişi çiğ tercih etmişsindir umarım.
yaptığımız hatalardan birisi akşam pirinç tüketmek, miktarı az dahi olsa kan şekerini oynatıyor. bunun olmasını istemeyiz çünkü bizi acıktırır ve tüm günümüzü çöpe atar
suyumuzu arttıralım kuzum
neyin ödülü acabaideal kilomuza geldik de ben mi bilmiyorum.
sabah bildiğin bandıra bandıra kahvaltı etmişsin 3 dilim ekmekle.
top kek
neyseki lahmacun onların yanında masum kaldı ona bişi demicem.
ahh ahhh..güzelim menüyü akşam ne hale getirmişşş
diyette mantı ne kızbide akşam yemiş
meyvelerde lüp lüp yenip, kan şekeri fırlatılmış.
güzelim spora yazık ettin ahh ahhh
böyle menüye sen nasıl kilo aldın kızyoksa ekmekleri yazmadın mı
tabiiki kuzum.
korumada olan için güzel menü
yoğurt ve salata da yemelisin.
suyu arttırmalısın
Monicim menüme yorum yapmana çok sevindim seninde artık listede ve takımda aktif olman hepimizi daha çok motive edecek hoşgeldin
Menüme gelince çok haklısın bende farkındayım tatil düzenimi bozdu ama pazartesinden itibaren yine eskisi gibi istikrarlı sara oluyorum diyet listeme harfiyen uyacam eylil ayının sonuna doğru 80 li kiloları terk etmeyi düşünüyorum
Aynen yaa, eli maşalı gorunsemde kıyamıyordum hicbirineze. Şimdi benim yavrularıma kıyacaklar
Beklerizgünaydın hayırlı sabahlar çok kıskandım hepinizi ne sohbet etmişssinizben bayıldım hemen evde olaydım keşke.
herkese yorum yapacak vaktim yok kısaca hepinizi seviyorum arada uğramaya çalışırım.
yaaa di mi.Son cümlen yüzünden eşim uykudan uyanacaktı. Ne kadar vicdan azabı cektim ama belli etmedim, arkadaşlarıma feda olsun dedim, bumu karşılığı
Aynen yaa, eli maşalı gorunsemde kıyamıyordum hicbirineze. Şimdi benim yavrularıma kıyacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?