Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yoğurt olsaymiş iymis kankim
Yarım lt su daha iç yatana kadar
Çok yemek yemekten iyidir az yemek

Hoşgeldin canım özledik seni

Maşallah canım vallahi özendim menülerine ne kadar güzel ya düzenli

Kızzz bana mı diyon uzaylı arkadaşım

Yok daha neler
Bana deme

Teşekkürler canısı

Zaten ortalardada yok
Bacim bu ne bicim kaptan ne bicim yarisci.Korktugundan midir nedir anlayamadim ama hic ciddiyet yok.Biz burda evcilik oynamiyoruz Kendimiz icin birseyler yapabilmek icin cabaliyoruz.Birbirimizi motive ederek yardimci olmaya calisiyoruz.Yarisma isin eglencesi ve motivasyonu

Geçse olsa geldi canım, belki işi yoğundur

vorones ben de 70 almışım yetecek gibi duruyor bakalım branş sıralamaları asıl önemli olan onların açıklanmasını bekliyorum
Ooy iyi iyi hadi insallahh . Kizzz dönelim artık dimi. Duydum ki kilon kiloma denk olmuş baya . Gelmişin yamacima. Yarışma kabul eden mi

He he ben dé severim yasom7272 candır ablam ya

Herkesé iyi geceler. . Okul basladi benim. Bugün 2 bebekle düştüm yollara. Bakıcı bulamadim gönlüme göre k. Valide ye rica ettik gelecek bakalım . Her şey güzel olsun yaa. Gene stresi sıkıntısı oyyy. Ama hersey güvenli ve huzurla birakibilmem için yavrularimi. Yoksa evde onlarla bi kış daha geçirmek zor . Hele ki bu kez. Tam eylül dönem başından baslicaz . Sağlık olsun ..

Aylinim canım. Bu mesaj şaka yollu mü yoksa sen gerildin mı birazcık anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…