- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Tabii ki devam gamzem.Tmm bu bir yaris ama herkes once kendi icin yapiyor ne yapiyorsa.Gozu korktu herhalde ki kayiplara karisti.Dur bakalim cikacak elbetteAylinimm gözü korktu senden
Sen bozma kendini aynen devam
Menü vereyim bende
Sabah
Peynir
Domates
Öğlen
1 kepçe et sote
Tarhana çorba
Akşam
1 tabak bamya
Su 2 lt
Spor yok
Evetaeben im bu menüye değil 10 ancak 5.5 verirsin . Kahvaltı zayıf. Öğlen akşam salata yoğurt yok ve spor yok
slm kızlar hayırlı akşamlar ........
hepinizi özledim 1saatir geçmişe bakındım ama alıntı yapamadım .bugün saat 2de geldim eve ama 2gündür uyuyamadım hem sıcaktı hende yorucuydu geldiğim gibi duş alıp uyudum öyle şişmişimki hele ayaklarım dün bütün gün spor ayakkabıdan başka bişey giymeyen yasemin topuklu ayakkabı giyince ayaklarım mahvolmuş durumda . düğün çok güzeldi elit bir düğün yani çoçuklar çok eğlendiler bende ayıp olmasın diye oynadım ama ayaklarım şişmişti .tabi düzgünde beslenemedim tuvalete bile gidmedimkarnım davul olmuştu. yarından itibaren düzgün belenmeye devam inşallah .
gezegenfeza bacım sen böyle yemeye devam et tamam 1aya 50 kilo olursun kız ne o neler yiyon öyle aeben bacım iyi puan vermiş gene .
aeben bacım bende çok özledim sizi düğün anne baba doktor tek çoçuk çokk şık bir düğün yaptılar gelin yani bizim kızda doktor damatta doktor gelen çoçuklarda doktordu ne eğlendiler ne eğlendiler maşallah ben onların eğlenmesine eğlendim izmirde beraber çalıştığım anestezi doktorları vardı 20 yıl sonra onlarla karşılakmakta güzel oldu epey sohbet ettim onlarla .sabah 9.45te uçağa bindim 2de anca eve geldim.
@Sarayca canım diyete hızlı bir giriş yapmışsın çok sevindim abur cuburu kesersen zaten kilo verirsin sen .
moni kaptanım beni etiketlemişsin menü vermedin diye ama hafta sonu yoktum ve kalabalık bir ortamda telefonu elime alacak vaktım yoktu . verecek menüde yoktu zaten
Maşallah canım vallahi özendim menülerine ne kadar güzel ya düzenli
Kızzz bana mı diyon uzaylı arkadaşım
Yok daha neler
Bana deme
Yok kızMaşallah canım vallahi özendim menülerine ne kadar güzel ya düzenli
Kızzz bana mı diyon uzaylı arkadaşım
Yok daha neler
Bana deme
Yok gamzecim yaa isin ciddiyetinde degil.Menu spor yaz diye kendimi yirtiyorum Borek aciyorum diyor yaa.Ama senin dedigin gibi korktu isi dalgaya vuruyorAylinimm gözü korktu senden
Sen bozma kendini aynen devam
Bacim bu ne bicim kaptan ne bicim yarisci.Korktugundan midir nedir anlayamadim ama hic ciddiyet yok.Biz burda evcilik oynamiyoruz Kendimiz icin birseyler yapabilmek icin cabaliyoruz.Birbirimizi motive ederek yardimci olmaya calisiyoruz.Yarisma isin eglencesi ve motivasyonuZaten ortalardada yok
Geçse olsa geldi canım, belki işi yoğundurBacim bu ne bicim kaptan ne bicim yarisci.Korktugundan midir nedir anlayamadim ama hic ciddiyet yok.Biz burda evcilik oynamiyoruz Kendimiz icin birseyler yapabilmek icin cabaliyoruz.Birbirimizi motive ederek yardimci olmaya calisiyoruz.Yarisma isin eglencesi ve motivasyonu
Ooy iyi iyi hadi insallahh . Kizzz dönelim artık dimi. Duydum ki kilon kiloma denk olmuş baya . Gelmişin yamacima. Yarışma kabul eden mivorones ben de 70 almışım yetecek gibi duruyor bakalım branş sıralamaları asıl önemli olan onların açıklanmasını bekliyorum
Denk deyil. Birebir aynıOoy iyi iyi hadi insallahh . Kizzz dönelim artık dimi. Duydum ki kilon kiloma denk olmuş baya . Gelmişin yamacima. Yarışma kabul eden mi
He he ben dé severimSenin o yeşil yazılarını severim. Özledik takımca her gittiğin yerde bu kadar seviliyor olmak nasıl nır duygu acaba
Canım hızlı bir giriş yaptım ama evvelinde (şarjım bittiydi burada) çok bocaladım. Umarım bu sefer olur. Iyi geceler canim
He he yok ben p.tesi bildirim yapayim. 59.4 çıktım @MorVampirellaDenk deyil. Birebir aynı
Abla geçmiş yapıom ama daha anlayamadim. Ne zaman nasıl yarış . Hedef ney falan. Yarın dan basliyim mi ben dé menu yazmaya. Evde paketli cislar bitmisti. Buraya yazmiom ya. Gene saldirdim bugün markette . Bugün fenà oldu. . Napsam yaaDenk deyil. Birebir aynı
Ayyy ben bu yorumları çok özledim. Hemen menu yazmaliyimmmmhabibecim hep glisemik indeksi yüksek yiyecekler yemişiisn kavun elma şeftali kurufasülye bulgur pilavı
gerçi takım kaptanlarımız daha doğru yorum yapacaktır
Aylinim canım. Bu mesaj şaka yollu mü yoksa sen gerildin mı birazcık anlamadim.Bacim bu ne bicim kaptan ne bicim yarisci.Korktugundan midir nedir anlayamadim ama hic ciddiyet yok.Biz burda evcilik oynamiyoruz Kendimiz icin birseyler yapabilmek icin cabaliyoruz.Birbirimizi motive ederek yardimci olmaya calisiyoruz.Yarisma isin eglencesi ve motivasyonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?