- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Voronesim biraz saka yollu biraz da ciddiye almadigini dusunerek kizdim acikcasi.Guya 12:00 ye kadar bildirim yapilcak sarti konuyor.Su saat olmus borek aciyorum diyor.Takim kaptani olarak kurallara once kendi uymasi gerekir diye dusunuyorum.Biraz ortami gerdim sanirim kusura bakmayin lutfenAylinim canım. Bu mesaj şaka yollu mü yoksa sen gerildin mı birazcık anlamadim.
Bugünden itibaren başla canım. Hedef, kim daha fazla kilo verecek. Üstümüzde ki kaplumbağa hali kalksın diye böyle bir fikir sundum. Iyimi yaptim, kötümü yaptimAbla geçmiş yapıom ama daha anlayamadim. Ne zaman nasıl yarış . Hedef ney falan. Yarın dan basliyim mi ben dé menu yazmaya. Evde paketli cislar bitmisti. Buraya yazmiom ya. Gene saldirdim bugün markette . Bugün fenà oldu. . Napsam yaa
canım benim bende çok özledim siziHosgeldin yasemincim Yoklugun hissediliyordu bi tanem Dinlendikten sonra sobetini ve yorumlarini bekliyoruz canimcim
Senin o yeşil yazılarını severim. Özledik takımca her gittiğin yerde bu kadar seviliyor olmak nasıl nır duygu acaba
Canım hızlı bir giriş yaptım ama evvelinde (şarjım bittiydi burada) çok bocaladım. Umarım bu sefer olur. Iyi geceler canim
hb fatmacım bende çok özledim sizi çoçuklara hazırlık başladı demi çoçuklar hangi bölümü kazandı sormadımHoşgeldin canım özledik seni
Teşekkürler canısı
etipufum benim senin o deli dolu halin beni hayata bakışımı değiştiriyor okadar tatlısınki okadar içten ve samimisin senin bu halini çok seviyorum
canım benim bende çok özledim siziHosgeldin yasemincim Yoklugun hissediliyordu bi tanem Dinlendikten sonra sobetini ve yorumlarini bekliyoruz canimcim
Senin o yeşil yazılarını severim. Özledik takımca her gittiğin yerde bu kadar seviliyor olmak nasıl nır duygu acaba
Canım hızlı bir giriş yaptım ama evvelinde (şarjım bittiydi burada) çok bocaladım. Umarım bu sefer olur. Iyi geceler canim
hb fatmacım bende çok özledim sizi çoçuklara hazırlık başladı demi çoçuklar hangi bölümü kazandı sormadımHoşgeldin canım özledik seni
Teşekkürler canısı
etipufum benim senin o deli dolu halin beni hayata bakışımı değiştiriyor okadar tatlısınki okadar içten ve samimisin senin bu halini çok seviyorum
bu arada herkese günaydın rabbim her işinizi kolaylaştırsın
canım benim bende çok özledim sizi2günlük hem yolculuk hem kalabalık beni yordu zaten çabuk yoruluyorum akşam erkenden uyudum iyi geldi.
teşekkür edim canım benim
hb fatmacım bende çok özledim sizi çoçuklara hazırlık başladı demi çoçuklar hangi bölümü kazandı sormadım
etipufum benim senin o deli dolu halin beni hayata bakışımı değiştiriyor okadar tatlısınki okadar içten ve samimisin senin bu halini çok seviyorumokul başladı hadi hayırlısı sağlıkla git çoçuklarıda rabbim açıkta bırakmayacaküzülme.
73 u bi kirsam diyordun.Masallah 6 li rakamlara az kaldi cnmcimay iki defa gitmiş ekran donuyor nasıl bişey anlamadım
moni kaptanım dün kilomu veremedim ama giderken yazmıştım salı sabahı veririm diye
cuma 72 .00kg
salı 71.700kg
Amiinn canim insallahbu arada herkese günaydın rabbim her işinizi kolaylaştırsın
Sagol cnm insallahGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
Hayy masallah.Rabbim bahtlarini acik etsin insallahCanım biri mimarlık
Diğeri elektrik elektronik mühendisi
Rize'de ki mühendisliğe gidecek inşallah
Bugün Rize'de oda kayitini sildirmeye gitti
Menu
Sabah:
1 bardak siyah cay
1 dilim tb ekmek
1 kk peynir
1 haslanmis yumurta
Domates salata
Oglen
1 bardak yesil cay
Salata ( peynir ve 7 tane cig badem vardi icinde)
Su
Ara
2 bardak kahve
Aksam
1 kepce pirasa corbasi
2 etimek surme peynirli su
Ara
1 nectarin
Yarim bardak sut
Su: 2 bucuga tamamlarim
Spor; adimlarimi aksam yazarim isteyim suan
moni gezegenfeza aeben
9Bende menümü yazayım
Sabah ilaçlarım (hergün aynı)
Kahvaltı
1,5 yumurta içind e
Yarim kaşık çırpılmış badem
1, 5 dilim pastırma
Yarim kaşık yulaf
Yarim dilim kaşar peynir
2 mürdüm erik
Ara
1 küçük salkım üzüm
2 tatlı kaşığı yoğurt
Akşam
3 yemek kaşığı tavuklu mantar yemeği
1 kase cacık
2 lt su
4 kupa siyah çay
1 kupa kahve
3 kupa yeşil çay
Spor
600 ip atlama
10 tam puan saracım .Menümü yazayım
Sabah
Bir salatalık bir domates
Bir dilim peynir
İki tane yeşil biber
Ara
Bir fincan yeşil çay
Öğle
Bol baharatlı bir tabak mercimek çorbası
Bir kase yoğurt
İki kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Ara
Bir fincan yeşil çay
Üç tane çiğ fındık
Akşam
İki tane tavuk baget
Salata
Saat 21 gibi bir fincan yeşil çay daha içecem
Yatmadan iki saat öncede pulbiberli yoğurt yiyecem
Su 3 litre spor 30 dakika leslie yarım saat yürüyüş
aeben
moni
Antepia27
gezegenfeza
sporun olmadıgından 9 fatmacım .İyi akşamlar sevgili takımım
Bakalım ne yemisim
Sabah
Yumurta
Peynir
Salatalık
Bir kaşık kadar nohut
Öğle
3hurma
Bir avuç kadar taze Antep fıstığı
Akşam
Tavuk göğsü
Yoğurt
Şu,,2-2.5 lt civarında
,gezegenfeza ,,,# sara_28 moni aeben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?