Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aylinim canım. Bu mesaj şaka yollu mü yoksa sen gerildin mı birazcık anlamadim.
Voronesim biraz saka yollu biraz da ciddiye almadigini dusunerek kizdim acikcasi.Guya 12:00 ye kadar bildirim yapilcak sarti konuyor.Su saat olmus borek aciyorum diyor.Takim kaptani olarak kurallara once kendi uymasi gerekir diye dusunuyorum.Biraz ortami gerdim sanirim kusura bakmayin lutfen

Bugünden itibaren başla canım. Hedef, kim daha fazla kilo verecek. Üstümüzde ki kaplumbağa hali kalksın diye böyle bir fikir sundum. Iyimi yaptim, kötümü yaptim bakalım görecez

Hosgeldin yasemincim Yoklugun hissediliyordu bi tanem Dinlendikten sonra sobetini ve yorumlarini bekliyoruz canimcim
canım benim bende çok özledim sizi 2günlük hem yolculuk hem kalabalık beni yordu zaten çabuk yoruluyorum akşam erkenden uyudum iyi geldi.

teşekkür edim canım benim
Hoşgeldin canım özledik seni

Teşekkürler canısı
hb fatmacım bende çok özledim sizi çoçuklara hazırlık başladı demi çoçuklar hangi bölümü kazandı sormadım

He he ben dé severim yasom7272 candır ablam ya
etipufum benim senin o deli dolu halin beni hayata bakışımı değiştiriyor okadar tatlısınki okadar içten ve samimisin senin bu halini çok seviyorum okul başladı hadi hayırlısı sağlıkla git çoçuklarıda rabbim açıkta bırakmayacaküzülme.

Hosgeldin yasemincim Yoklugun hissediliyordu bi tanem Dinlendikten sonra sobetini ve yorumlarini bekliyoruz canimcim
canım benim bende çok özledim sizi 2günlük hem yolculuk hem kalabalık beni yordu zaten çabuk yoruluyorum akşam erkenden uyudum iyi geldi.

teşekkür edim canım benim
Hoşgeldin canım özledik seni

Teşekkürler canısı
hb fatmacım bende çok özledim sizi çoçuklara hazırlık başladı demi çoçuklar hangi bölümü kazandı sormadım

He he ben dé severim yasom7272 candır ablam ya
etipufum benim senin o deli dolu halin beni hayata bakışımı değiştiriyor okadar tatlısınki okadar içten ve samimisin senin bu halini çok seviyorum okul başladı hadi hayırlısı sağlıkla git çoçuklarıda rabbim açıkta bırakmayacaküzülme.

Canım biri mimarlık
Diğeri elektrik elektronik mühendisi
Rize'de ki mühendisliğe gidecek inşallah
Bugün Rize'de oda kayitini sildirmeye gitti

Günaydın sabahınız hayr olsun inşallah ....

Dün gelemedim kusuruma bakmayın eşim geldi şehir dışındaydıda .
Demiştim o gelince çok aktif olamam ye o yüzden menü puanlama işine ben olmadıgımda gezegen bacım ve yasemin el atsınlar lütfen .

Fırsat bulursam dünki menülere bakacam inş.

Benim dünki menüm

Sabah
1,5 yumurta
Domates salatalık .
Peynir
1-2 çatal pattıs

Günün geri kalanında 1 şeftali ,1 dl kavun .

Su az 1,5 ancadır
Sporda yok .

Sağlıksız bir menü biliyorum ama
Menü zorunlulugu oldugu için yazıyorum

Sporunuda yazdıysan 10 puan zehracım
Yapmadıysan 9

9
1 puanı sporun az vede kahvaltın fazla oldugundan kırdım bacım .
Düne göre çok çok iyi ama tebrikler ...

10 tam puan saracım .

Bu arada üzülme emi öperim seni

sporun olmadıgından 9 fatmacım .

Dip not olarakta : keske hafta sonu kaçırmasanda hafta içi buladar sıkı diyet yapmasan .
Lütfen bunu bir düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…