Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayy masallah.Rabbim bahtlarini acik etsin insallah

Teşekkürler aylinim

sporun olmadıgından 9 fatmacım .

Dip not olarakta : keske hafta sonu kaçırmasanda hafta içi buladar sıkı diyet yapmasan .
Lütfen bunu bir düşün

Yaa haklisin canım bakalım eğer böyle verebilirsem bı böyle gideyim
Mesela ortanca oğlumla bir simit sarayı planımız vardı çok önce yaptık hayatımı yiycem günlere göre ayarlıyorum fıstık toplamayı kaç kişinin planını değiştirdim köfte yemek istediğimden

Kendimi kötü hissediyorum bu sabah ya

Hayırdır canım

tünaydın kızlar, işler var sabah uğrayamadım.

bu sabah kilom artı idi hem de 500 gr kadar, dün menüme bakarsanız gayet az, spor yok, bu artı neden olmuş olabilir anlayamadım. neyse üzülmek yok yola devam.

Tuzlu yemişsindir, suyu az icmissindir, uykunu almamışsındır, karbon fazladır, regl yakındır, stresin vardır .
Seç beğen al
Bunlardan biri yada birkaçı olabilir. Stres yapma bugün daha dikkat edersen o fazlalık gidecektir

yok hiç birini yapmadım, tuzlu yemedim, karbon neredeyse hiç yok, stres yok, uykumu aldım, sadece spor yapmadım. dediğim gibi dikkat ettiğimi biliyorum içim rahat nasılsa bu gün olmazsa yarın, olmazsa diğer gün, bir şekilde inecek tartım

Hakkınızda hayırlısı olsun canım.
Güzel bir yıl diliyorum. Dediğin gibi her şey evlatlar için.
Güvende olurlar babaanneleriyle, gözün arkada kalmaz. Şükredelim iyiki varlar.
Bol sabır diliyorum sana, çok görme duyma kuzum.
Dünya çok boş, yaşam iyi ve kötü ani gelişen sürprizlerle dolu. Rabbim hep iyi şeyler göstersin inşallah hepimize.
Baya bir süredir, amannn üç günlük boş dünya modundayım.

Evett geçmişi bitirdim
Kızlar bugün köye annemin yanına gidiyordum, hazırlandım ayakkabılarımı giyerken oğlum aradı. Çok trafik var yetişemessin dedi.(13 feribotuyla Yenikapı'dan Bandırma'ya gidecektim.ee benim ev de Edirne'ye hallice olunca ) geri soyundum. Yarın gidicem, 10 gün kadar kalırım sanırım Allah nasip ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…