HarikasinKendi menümü yorumlamamışım .
Kötü aç gezmişim 7
Hayirdır canımKendimi kötü hissediyorum bu sabah ya
Hayy masallah.Rabbim bahtlarini acik etsin insallah
sporun olmadıgından 9 fatmacım .
Dip not olarakta : keske hafta sonu kaçırmasanda hafta içi buladar sıkı diyet yapmasan.
Lütfen bunu bir düşün
Kendimi kötü hissediyorum bu sabah ya
Tuzlu yemişsindir, suyu az icmissindir, uykunu almamışsındır, karbon fazladır, regl yakındır, stresin vardır .tünaydın kızlar, işler var sabah uğrayamadım.
bu sabah kilom artı idi hem de 500 gr kadar, dün menüme bakarsanız gayet az, spor yok, bu artı neden olmuş olabilir anlayamadım.neyse üzülmek yok yola devam.
yok hiç birini yapmadım, tuzlu yemedim, karbon neredeyse hiç yok, stres yok, uykumu aldım, sadece spor yapmadım. dediğim gibi dikkat ettiğimi biliyorum içim rahat nasılsa bu gün olmazsa yarın, olmazsa diğer gün, bir şekilde inecek tartımTuzlu yemişsindir, suyu az icmissindir, uykunu almamışsındır, karbon fazladır, regl yakındır, stresin vardır .
Seç beğen al
Bunlardan biri yada birkaçı olabilir. Stres yapma bugün daha dikkat edersen o fazlalık gidecektir
Kaptan yaşlı ve yorgun bi kadın aaaa lütfen
Senin yaşlı halini yerimKaptan yaşlı ve yorgun bi kadın aaaa lütfen
Bi bırakmadınız ki dinleneyim
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.Herkesé iyi geceler. . Okul basladi benim. Bugün 2 bebekle düştüm yollara. Bakıcı bulamadim gönlüme göre k. Valide ye rica ettik gelecek bakalım . Her şey güzel olsun yaa. Gene stresi sıkıntısı oyyy. Ama hersey güvenli ve huzurla birakibilmem için yavrularimi. Yoksa evde onlarla bi kış daha geçirmek zor . Hele ki bu kez. Tam eylül dönem başından baslicaz . Sağlık olsun ..
Tekrar dan hoşgeldingünaydınn güzel bir gün olsun herkese
moni kaptanim nerelerdesin gel bı ortam senlensin
Senin yaşlı halini yerim
Dinlenmek yok, bizi bırakmak yok, yaşasın moni
Teşekkürler canım deneyim biEymenliakifli resimlerde ok işaretli yerlere tikliycan
Önce tabiki mesajları çoklu alıntı olarak seç
Tmm abla, annenin ellerinden öperimKızçelerim vegezegenfeza 2. Takımla olan yarışımız sadece 1 haftalık olsun. 4 hafta uzun bir süre, zor olur takımlara yetişmek.
Bu cuma sonuçlansın ve iyi olan kazansın.
Ben size güveniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?