- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
sporunda tamamsa 10 tam puan zehracımKizlar ben ise gidiyorum simdiden menu yazayim:
Sabah:
2 bardak siyah cay
2 dilim tb ekmegi (1 dilim avuc ici kadardi kucuk yani)
1 peynir
Domates salata
1 yumurtadan omlet
Oglen
1 nectarin
1 kase yogurt
1 bardak yesil cay
Ara
1 bardak kahve
Aksam
2 kozlenmis kapya biber
Kofteli sebze yemegi ( icindekiler: 100 gr kiymadan kofte, yesil ve sari biber, 1 sogan, cay kasigindan az salca, 2 elma dilimi patates)
1 kase yogurt ve su
Son ara
2 bardak kahve ve su
Su: 1 lt bitti bile, aksama kasar 2 bucuga tamamlarim.
Spor: aksam eve gelince yazarim
moni
gezegenfeza
aeben
10 tam puan yaseminimslm hayırlı akşamlar kızlar ...
bugünki menüm
sabah 7.30
maydonozlu ve derotlu ve peynirli yumurta 4 zeytin yarım dilim tb ekmek 1 domates
öğlen12.30
yarım kase mercimek çorba 3 köfte ve yoğurt
ikindi
sütlü kahve şekersiz
akşam18.00
sebze çorbası yogurt
2.5 lt su
spor 100 ip atlama 7654 adım
Gelsin yenilerBende acaip yoğunum 4 kat dolanıp duruyom. Bugün oturma odası mobilyalarimla vedalastim
aeben bacım sabah tartıldım çok korkuyodum çok ödemim vardı ama 300gr gitmiş inşallah devam eder.10 tam puan yaseminim
Ay ben kilo veremiyom diye diye eriyon maşallah
bişey soracam siz çayları yazıyorsunuz ya şukadar çay içtim yani siyah çay ben yazmıyom çünkü zaten şekersiz içiyom miktarıda çok önemli olmammalı diye düşünüyorum.
aeben bacım sabah tartıldım çok korkuyodum çok ödemim vardı ama 300gr gitmiş inşallah devam eder.
Alırsak gelecek, daha almadık, bide bizim burda mobilyanın gelmesi 6 ile 8 hafta sürüyorGelsin yeniler
Bende sekersiz iciyom, küçük bardakla içemem, kupayla içerim. Midede yer kapladığı için yazıyorumbişey soracam siz çayları yazıyorsunuz ya şukadar çay içtim yani siyah çay ben yazmıyom çünkü zaten şekersiz içiyom miktarıda çok önemli olmammalı diye düşünüyorum.
Ben bi keresinde 5 bardak yesil cay ictim, buyuk termosa yapmistim likir likir ictim o aksami kalpten gidecem sandim artik hergun1 veya 2 bardak iciyorumSiyah çay sınırsız yeşil çay da beş fincana kadar içebilirsin dedi diyetisyenim şekersiz olmak koşuluyla
Ohh çok sevindim darısı benimkilere insallahBende acaip yoğunum 4 kat dolanıp duruyom. Bugün oturma odası mobilyalarimla vedalastim
Su haticini bende yazmıyorumbişey soracam siz çayları yazıyorsunuz ya şukadar çay içtim yani siyah çay ben yazmıyom çünkü zaten şekersiz içiyom miktarıda çok önemli olmammalı diye düşünüyorum.
Iyı hatırlattın, bende yapacaktım.Su haticini bende yazmıyorum
Hatta kızım soğan kürü yapıyor onla bende içiyorum.
Üzgünüm saram dondurma baya cız o yüzden 2 puanını alıyorum 8Bende menümü yazayım
Sabah
Bir dilim peynir
İki üç dilim salatalık ve domates
Bir fincan şekersiz yeşil çay
Öğle
İki kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Bir kase yoğurt
Ara
Bir tane dondurma
Ara
Bir fincan yeşil çay
10 tane çiğ badem
Akşam
Bir tabak bol sebzeli kıyma
İki kase cacık
Bir fincan yeşil çay daha içecem
Yatmadan öncede pulbiberli yoğurt kürü yapacam
Su 3 litre spor 45 dakika leslie
@Ssy8491
aeben
Antepia27
moni
gezegenfeza
Kızım yapmasa asla yapmam
Adet bittikten 2 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?