Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sporunda tamamsa 10 tam puan zehracım

10 tam puan yaseminim

Ay ben kilo veremiyom diye diye eriyon maşallah

bişey soracam siz çayları yazıyorsunuz ya şukadar çay içtim yani siyah çay ben yazmıyom çünkü zaten şekersiz içiyom miktarıda çok önemli olmammalı diye düşünüyorum.

Siyah çay sınırsız yeşil çay da beş fincana kadar içebilirsin dedi diyetisyenim şekersiz olmak koşuluyla

Bende menümü yazayım
Sabah
Bir dilim peynir
İki üç dilim salatalık ve domates
Bir fincan şekersiz yeşil çay

Öğle
İki kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Bir kase yoğurt

Ara
Bir tane dondurma

Ara
Bir fincan yeşil çay
10 tane çiğ badem

Akşam
Bir tabak bol sebzeli kıyma
İki kase cacık

Bir fincan yeşil çay daha içecem
Yatmadan öncede pulbiberli yoğurt kürü yapacam

Su 3 litre spor 45 dakika leslie

@Ssy8491
aeben
Antepia27
moni
gezegenfeza

bişey soracam siz çayları yazıyorsunuz ya şukadar çay içtim yani siyah çay ben yazmıyom çünkü zaten şekersiz içiyom miktarıda çok önemli olmammalı diye düşünüyorum.
Bende sekersiz iciyom, küçük bardakla içemem, kupayla içerim. Midede yer kapladığı için yazıyorum

Siyah çay sınırsız yeşil çay da beş fincana kadar içebilirsin dedi diyetisyenim şekersiz olmak koşuluyla
Ben bi keresinde 5 bardak yesil cay ictim, buyuk termosa yapmistim likir likir ictim o aksami kalpten gidecem sandim artik hergun1 veya 2 bardak iciyorum

Su haticini bende yazmıyorum
Hatta kızım soğan kürü yapıyor onla bende içiyorum.

Üzgünüm saram dondurma baya cız o yüzden 2 puanını alıyorum 8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…