- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Amin, bi ara baya korktum, enisten kızıyordu, köpürecek şimdi dedim ama baya sakin. Hazır oda boşalmışken halısıyla boyasınıda yaptiriyim dediOhh çok sevindim darısı benimkilere insallah
Kızım asla yapmazKızım yapmasa asla yapmam
Pişmiş soğan sevmem. Sadece denemek için yapiyim dedimKızım yapmasa asla yapmam
Eniştem şanslı adam ama bunun farkında degilAmin, bi ara baya korktum, enisten kızıyordu, köpürecek şimdi dedim ama baya sakin. Hazır oda boşalmışken halısıyla boyasınıda yaptiriyim dedi
O vakit yarınAdet bittikten 2 gün sonra
Kızın kaç yaşındaKızım yapmasa asla yapmam
Sabah akşam 2 kere içecen aç karnınaO vakit yarın
Aslında oda şanslı olduğunun farkında. Bazen bi havalanıyor , sonra havası sönüyorEniştem şanslı adam ama bunun farkında degil
Ya benim gibi biriyle evlenseydi dir dir dir
Boşuna adamın saçlarını agartmadim hergun çenemi çekiyor zavallı
Tmm. Aslında soğan sevmem ama bi deneyecemo soğan suyunu soğutup için yoksa içilmiyor bir ara bende adet için içmiştim akşam kaynatıyordum balkona bırakıp soğuyordu sabah içiyordum soguk içilebiliniyor gene yoksa kokusu çok rahatsız ediyor.
Valla ne kadar şişse yeriAslında oda şanslı olduğunun farkında. Bazen bi havalanıyor , sonra havası sönüyor
slm hayırlı akşamlar kızlar ...
bugünki menüm
sabah 7.30
maydonozlu ve derotlu ve peynirli yumurta 4 zeytin yarım dilim tb ekmek 1 domates
öğlen12.30
yarım kase mercimek çorba 3 köfte ve yoğurt
ikindi
sütlü kahve şekersiz
akşam18.00
sebze çorbası yogurt
2.5 lt su
spor 100 ip atlama 7654 adım
Bende acaip yoğunum 4 kat dolanıp duruyom. Bugün oturma odası mobilyalarimla vedalastim
Ben bi keresinde 5 bardak yesil cay ictim, buyuk termosa yapmistim likir likir ictim o aksami kalpten gidecem sandim artik hergun1 veya 2 bardak iciyorum
Üzgünüm saram dondurma baya cız o yüzden 2 puanını alıyorum 8
Sağol baby, daha bakmaya bile gidemedim.Güzel menü canım su ve sporda öyle
Yeniler şimdiden hayırlı olsun
Nasıl bir etki yaptı kalbine canım merak etttim
Öğleden sonra saat 14 gibi yemiştim akşam 45 dakika leslie yaptım erimemişmidir canım ya bide diyetisyenim haftada dört topa kadar dondurma yiyebilirsin dediği için yemiştim ama artık yemem kaç gündür canım çok sıkkın olduğunu için azıcık moral olsun didimdi
lavaş ne kadar çapı kaç ?tambugdağmı ?pestil bideSabah
İlaçlarım
Kahvaltı
1 lavastan peynirli pastırmalı tost
3 erik
Öğle
Tavuklu mantar yemeği
Akşam
Bikac yudum kefir
Çok az pestil
2 avuç çekirdek
2,5 lt su
2 kupa kahve
Temizlik yaparken belimi ağrıttım spor şimdilik yok. Ağrım geçerse zıplarım
Lavaş büyüktü, beyazdılavaş ne kadar çapı kaç ?tambugdağmı ?pestil bidevuuuuu öğlenle akşamı değiştirseydin sankim daha sağlıklı olurdu hani salata yoğurt?
Benimkileri atmadimki, sattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?