Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Amin, bi ara baya korktum, enisten kızıyordu, köpürecek şimdi dedim ama baya sakin. Hazır oda boşalmışken halısıyla boyasınıda yaptiriyim dedi
Eniştem şanslı adam ama bunun farkında degil
Ya benim gibi biriyle evlenseydi dir dir dir
Boşuna benim adamın saçlarını agartmadim hergun çenemi çekiyor zavallı

o soğan suyunu soğutup için yoksa içilmiyor bir ara bende adet için içmiştim akşam kaynatıyordum balkona bırakıp soğuyordu sabah içiyordum soguk içilebiliniyor gene yoksa kokusu çok rahatsız ediyor.

Eniştem şanslı adam ama bunun farkında degil
Ya benim gibi biriyle evlenseydi dir dir dir
Boşuna adamın saçlarını agartmadim hergun çenemi çekiyor zavallı
Aslında oda şanslı olduğunun farkında. Bazen bi havalanıyor , sonra havası sönüyor

Tmm. Aslında soğan sevmem ama bi deneyecem

Güzel menü canım su ve sporda öyle

Bende acaip yoğunum 4 kat dolanıp duruyom. Bugün oturma odası mobilyalarimla vedalastim

Yeniler şimdiden hayırlı olsun

Ben bi keresinde 5 bardak yesil cay ictim, buyuk termosa yapmistim likir likir ictim o aksami kalpten gidecem sandim artik hergun1 veya 2 bardak iciyorum

Nasıl bir etki yaptı kalbine canım merak etttim

Üzgünüm saram dondurma baya cız o yüzden 2 puanını alıyorum 8

Öğleden sonra saat 14 gibi yemiştim akşam 45 dakika leslie yaptım erimemişmidir canım ya bide diyetisyenim haftada dört topa kadar dondurma yiyebilirsin dediği için yemiştim ama artık yemem kaç gündür canım çok sıkkın olduğunu için azıcık moral olsun didimdi

Sabah
İlaçlarım
Kahvaltı
1 lavastan peynirli pastırmalı tost
3 erik
Öğle
Tavuklu mantar yemeği
Akşam
Bikac yudum kefir
Çok az pestil
2 avuç çekirdek
2,5 lt su
2 kupa kahve
Temizlik yaparken belimi ağrıttım spor şimdilik yok. Ağrım geçerse zıplarım

Sağol baby, daha bakmaya bile gidemedim.

lavaş ne kadar çapı kaç ?tambugdağmı ?pestil bidevuuuuu öğlenle akşamı değiştirseydin sankim daha sağlıklı olurdu hani salata yoğurt?

lavaş ne kadar çapı kaç ?tambugdağmı ?pestil bidevuuuuu öğlenle akşamı değiştirseydin sankim daha sağlıklı olurdu hani salata yoğurt?
Lavaş büyüktü, beyazdı
Pestili kızıma ayırmıştım, tr. Gidecek. Alsın kendine. Bitti yani daha yok. Salata yapmaya vaktim olmadı. Hazırda cacık vardı, onuda yiyemedim, bikac yudum kefir içtim. Yoğurt yerine sayılmaz mı ?
Tavuklu mantarın içinde domates ve biber vardı, salata yerine geçmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…