saraycam menüne yorum yapayım sabah iyi yemediğin için akşama saldırmışssın sabah güzel kahvaltı yap mesela cevizi sabah kahvaltıda ye ekmek yemiyorsun yumurtanı eksik etme tok tutsunIyi akşamlar hanımlar
Bu gün fazla kaçtı
Sabah
Peynir
7 zeytin
Domates biber
Ara
3 ceviz
Öğlen
1 karnıyarık
Yoğurt
Ara
3 ceviz
Yarım şeftali
Çeyrek elma
1 mürdüm eriği
2 küçük şeker yedim
Akşam
Yulaf kepeği 2 yumurta ile omlet ve 1.5 kk peynir
Yarım kase yulaf ezmesi
Yarım kase et kavurma
Yarım kase çekirdek (ne alakaysa)
Su 2 lt
Sor 30 dk tempolu yürüyüş
saraycam menüne yorum yapayım sabah iyi yemediğin için akşama saldırmışssın sabah güzel kahvaltı yap mesela cevizi sabah kahvaltıda ye ekmek yemiyorsun yumurtanı eksik etme tok tutsunIyi akşamlar hanımlar
Bu gün fazla kaçtı
Sabah
Peynir
7 zeytin
Domates biber
Ara
3 ceviz
Öğlen
1 karnıyarık
Yoğurt
Ara
3 ceviz
Yarım şeftali
Çeyrek elma
1 mürdüm eriği
2 küçük şeker yedim
Akşam
Yarım kase yulaf ezmesi
Yarım kase et kavurma
Su 2 lt
noldu canım ya
Ay alakasız oldu. Aslında akşam tek amacim 2 yumurta yulaf kepeği ve peynir yemekti. Diğerleri sonradan geldi. Şeker ve meyvelerde bi gazla yedim maalesef.saraycam menüne yorum yapayım sabah iyi yemediğin için akşama saldırmışssın sabah güzel kahvaltı yap mesela cevizi sabah kahvaltıda ye ekmek yemiyorsun yumurtanı eksik etme tok tutsun
sabah kahvaltıda ekmek yememişsin akşama ekmeği dayamışssın yulaf kepeği hem omlet hemde sütle yedin galiba et kavurmanın yanına bol salata ayran içseydin daha tok olurdun.
şeker ne alakameyveleride sen biliyosun zaten yoğurdun içene doğra ye baride gı değeri düşsün.
Yarının güzel geçsin o zaman . Sağ tarafından kalk bu seferNe bilim canm sol tarafından mi kalktım cocuklar ne yapsa batti bana bütün gün sınırlı gecti
bu neyyy saraycamIyi akşamlar hanımlar
Bu gün fazla kaçtı
Sabah
Peynir
7 zeytin
Domates biber
Ara
3 ceviz
Öğlen
1 karnıyarık
Yoğurt
Ara
3 ceviz
Yarım şeftali
Çeyrek elma
1 mürdüm eriği
2 küçük şeker yedim
Akşam
Yarım kase yulaf ezmesi
Yarım kase et kavurma
Su 2 lt
saraycam şu yumurta pişirme makineleri varya 2 3 dakkada pişiriyor onlardan al ucuz onlar 25 lira falan üstünü giyerken koy giyinenene kadar pişer.Ay alakasız oldu. Aslında akşam tek amacim 2 yumurta yulaf kepeği ve peynir yemekti. Diğerleri sonradan geldi. Şeker ve meyvelerde bi gazla yedim maalesef.
Sabah yumurta haşlamaya üşeniyorum bu ara çok geç gidiyorum işe. Peyniri nile zor hazırlıyorum.
Ama düzene koyacağım inşallah. Doyurucu bir kahvaltı şart yoksa olmuyor
demek yeniyenikapıEvett geçmişi bitirdim
Kızlar bugün köye annemin yanına gidiyordum, hazırlandım ayakkabılarımı giyerken oğlum aradı. Çok trafik var yetişemessin dedi.(13 feribotuyla Yenikapı'dan Bandırma'ya gidecektim.ee benim ev de Edirne'ye hallice olunca ) geri soyundum. Yarın gidicem, 10 gün kadar kalırım sanırım Allah nasip ederse.
Her şey o 1 arada yediğim cevizden oldubu neyyy saraycam
Senden hiç bukadar uzun menü almadıydım.
Yarına güzel menüyle al artık 10 puant
Puanın 6
Akşamın çokkkk fazla
Kız ona koymaya da üşenirim bensaraycam şu yumurta pişirme makineleri varya 2 3 dakkada pişiriyor onlardan al ucuz onlar 25 lira falan üstünü giyerken koy giyinenene kadar pişer.
Bende beğenmedim, anca bu kadar olduNe salata var ne yogurt
0 verdim otur
8 cancazım çok begene edim menünü.
iyi kahvaltı etmediğin için saldırmışsın saraycam iyi kahvaltı et bak daha tok olacan .Her şey o 1 arada yediğim cevizden oldu
Yok bana 3 öğün dışında ara yapmak yakışmıyor. Doymak bilmedim
bişey soracam siz çayları yazıyorsunuz ya şukadar çay içtim yani siyah çay ben yazmıyom çünkü zaten şekersiz içiyom miktarıda çok önemli olmammalı diye düşünüyorum.
okadar diyon yaniKız ona koymaya da üşenirim ben
Tamam canım yarin yumurta hasliycam ama evde hiç sebze kalmadı. Biber var sadece artık onları doğrarım yumurta yanınaiyi kahvaltı etmediğin için saldırmışsın saraycam iyi kahvaltı et bak daha tok olacan .
Valla benim troit problemim var zaten ablam hamilelikte çok ilaç kullandım haklsin kendimi tanıyamaz oluyorum bazen.bazen de sinirlerim bosaliyo agliyorum.son günlerde cok fenayım.eşimin işi cok sitresli oda hep sitresli hep benden cikariyo.bende bunaliyorum ama kimseye birşey diyemiyorum.maddi sıkıntılar imkansiliklar.ailemin bana hiç destek olmaması çok fenayım abla.önceden böyle durumlarda yemek yerdim yiyemiyorum oda sinir yapıyor bende.ablam gokkusagi gibiyim
Yasemin çocuklar yok ya ben bi tembellestim. Fırsat bu fırsat deyip hiç bi ıs yapmıyorum yan gelip yatıyorum. Inşallah cuma dan sonra gidip alacağız minnakları o zaman mecburen kahvaltı hazırlamak zorundayım okul başlıyorokadar diyon yanihadi ben tembelim sana ne oldu kız sen pire gibiydin.
Allah yar ve yardımcın olsun canımValla benim troit problemim var zaten ablam hamilelikte çok ilaç kullandım haklsin kendimi tanıyamaz oluyorum bazen.bazen de sinirlerim bosaliyo agliyorum.son günlerde cok fenayım.eşimin işi cok sitresli oda hep sitresli hep benden cikariyo.bende bunaliyorum ama kimseye birşey diyemiyorum.maddi sıkıntılar imkansiliklar.ailemin bana hiç destek olmaması çok fenayım abla.önceden böyle durumlarda yemek yerdim yiyemiyorum oda sinir yapıyor bende.ablam gokkusagi gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?