Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

saraycam menüne yorum yapayım sabah iyi yemediğin için akşama saldırmışssın sabah güzel kahvaltı yap mesela cevizi sabah kahvaltıda ye ekmek yemiyorsun yumurtanı eksik etme tok tutsun
sabah kahvaltıda ekmek yememişsin akşama ekmeği dayamışssın yulaf kepeği hem omlet hemde sütle yedin galiba et kavurmanın yanına bol salata ayran içseydin daha tok olurdun.
şeker ne alaka meyveleride sen biliyosun zaten yoğurdun içene doğra ye baride gı değeri düşsün.

saraycam menüne yorum yapayım sabah iyi yemediğin için akşama saldırmışssın sabah güzel kahvaltı yap mesela cevizi sabah kahvaltıda ye ekmek yemiyorsun yumurtanı eksik etme tok tutsun
sabah kahvaltıda ekmek yememişsin akşama ekmeği dayamışssın yulaf kepeği hem omlet hemde sütle yedin galiba et kavurmanın yanına bol salata ayran içseydin daha tok olurdun.
şeker ne alaka meyveleride sen biliyosun zaten yoğurdun içene doğra ye baride gı değeri düşsün.

Ay alakasız oldu. Aslında akşam tek amacim 2 yumurta yulaf kepeği ve peynir yemekti. Diğerleri sonradan geldi. Şeker ve meyvelerde bi gazla yedim maalesef.
Sabah yumurta haşlamaya üşeniyorum bu ara çok geç gidiyorum işe. Peyniri nile zor hazırlıyorum.

Ama düzene koyacağım inşallah. Doyurucu bir kahvaltı şart yoksa olmuyor

bu neyyy saraycam
Senden hiç bukadar uzun menü almadıydım.

Yarına güzel menüyle al artık 10 puant

Puanın 6
Akşamın çokkkk fazla

saraycam şu yumurta pişirme makineleri varya 2 3 dakkada pişiriyor onlardan al ucuz onlar 25 lira falan üstünü giyerken koy giyinenene kadar pişer.

demek yeniyenikapı bana uzakmissin ablamben uskudarday

bişey soracam siz çayları yazıyorsunuz ya şukadar çay içtim yani siyah çay ben yazmıyom çünkü zaten şekersiz içiyom miktarıda çok önemli olmammalı diye düşünüyorum.

Çayı bende yazmıyorum yasom
Şekersiz içtiğimiz için kalori yok diye düşünüyorum

Y Ya habibi güzelim sana bişey soracam senin ruh halin dalgalanmalı bazen çok neşeli bazen çökkün oluyorsun hiç dr gittinmi troidlerine bir baktır sana tavsiyem.
Valla benim troit problemim var zaten ablam hamilelikte çok ilaç kullandım haklsin kendimi tanıyamaz oluyorum bazen.bazen de sinirlerim bosaliyo agliyorum.son günlerde cok fenayım.eşimin işi cok sitresli oda hep sitresli hep benden cikariyo.bende bunaliyorum ama kimseye birşey diyemiyorum.maddi sıkıntılar imkansiliklar.ailemin bana hiç destek olmaması çok fenayım abla.önceden böyle durumlarda yemek yerdim yiyemiyorum oda sinir yapıyor bende.ablam gokkusagi gibiyim

okadar diyon yanihadi ben tembelim sana ne oldu kız sen pire gibiydin.
Yasemin çocuklar yok ya ben bi tembellestim. Fırsat bu fırsat deyip hiç bi ıs yapmıyorum yan gelip yatıyorum. Inşallah cuma dan sonra gidip alacağız minnakları o zaman mecburen kahvaltı hazırlamak zorundayım okul başlıyor

Allah yar ve yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…