Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Anavatanindasiniz, sizin yerinizde olsam evden eksik etmem
Alın yeyin Zaten zar zor geliyor
evime almam ben çemenden nefret ederim heleki vucutta bıraktığı koku ay parasını demiyom biz zengin değilik gezegen bacım hergün pastırma yiyek euro ile çalışmıyoz

Tatlım, pozitif düşün, herşeyin yoluna girmesi için demekki biraz daha vakte ihtiyaç var. Eşimin bir yakını, ne zaman konuşsak, ben şanssızım, ben kadersizim, hiç yüzüm gülmedi der dururdu. Ne zaman öyle demeyi bıraktı, şansıda bahtida açıldı, işleri düzene girdi.
Sen hayata nasıl bakarsan onu yaşarsın, güzel bak, güzel yaşa.

habibecim sen şansın ne olduğunu biliyonmu ?anneni yeni kaybetmişssin bu yaşına kadar anne sevgisini almışssın çok şükür hiç annesini tanımayan insanlar var 2tane sağlıklı evladın var olmayanları düşün ev hanımısın çoçuklarına istediğin kadar ilgi ve alaka gösterebilirsin biz çoçuklarımızı yeri geliyor aylarca göremiyoz bak saraycaya bakacak adamı yok kaynansında çoçuklar 3aydır . bunlar senin için şans şansızım deme çok şükür eşininde iyi veya kötü geçerli bir mesleği var eve para getiriyor belki süper bir hayatın yokmuş gibi düşünsende çoğu kişiye göre şanslısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…