- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Işte bende öyle yapıyordum ama eşim bu sene fazla almış. Eniştemde baya almış. Öyle olunca bitmedi gittiBende olsa 2 gunde bitirir kurtulurdum pestilden
Döv hakettin bu gün. Ama güzel yani paketli tatlıları yemedimVuuuuu nittinnn sen gııı
Evde ne var ne yok sildin süpürdün mü
Tmm seni kıracağıma kafamı kırarım'ye kız afiyet olsun
Kaç para olduğunu bile bilmiyorumAnavatanindasiniz, sizin yerinizde olsam evden eksik etmem
Alın yeyinZaten zar zor geliyor
Tmm ama buraya yollayamamsenin zar dediğin acaba nasıl yarın fotosunu görelim
Kırma kız bizim yerimize ye senTmm seni kıracağıma kafamı kırarım
Yok tatlım, hazır pakette, burdan marketten aldımGayseriden mi aldın yoksa
Olsun ben bitirirdim onuIşte bende öyle yapıyordum ama eşim bu sene fazla almış. Eniştemde baya almış. Öyle olunca bitmedi gitti
Yok bana illa kayseriden hediye gelmesi lazım. Ancak öyle yerimYok tatlım, hazır pakette, burdan marketten aldım
evime almam ben çemenden nefret ederim heleki vucutta bıraktığı koku ayAnavatanindasiniz, sizin yerinizde olsam evden eksik etmem
Alın yeyinZaten zar zor geliyor
evime almam ben çemenden nefret ederim heleki vucutta bıraktığı koku ayparasını demiyom biz zengin değilik gezegen bacım hergün pastırma yiyek euro ile çalışmıyoz
Tatlım, pozitif düşün, herşeyin yoluna girmesi için demekki biraz daha vakte ihtiyaç var. Eşimin bir yakını, ne zaman konuşsak, ben şanssızım, ben kadersizim, hiç yüzüm gülmedi der dururdu. Ne zaman öyle demeyi bıraktı, şansıda bahtida açıldı, işleri düzene girdi.Haklsin ablacim hiç öyle düşünmedim cocuklarima bakacak kimsem yok.ev sahiplerim bir anormaller.annem yok zaten kaynanam köyde iş güç hepsi memleket de nasıl yaparım bilmem bogazimda çok sayıda noduller var hiç baktirmadim da esim izinli olsa yillik izne çıksın olmazsa o zaman baktirayim bari.beni en çok ne uzuyo biliyormusun abalm hayatımda hicbirseyin ras gitmemesi hiç sandim olmaysi
Çok pahalı deyil, gramını hatırlamıyorum 400 yada 500 olabilir 9 tl idiKaç para olduğunu bile bilmiyorum
O kadar lafın üstüne yerken utanırımKırma kız bizim yerimize ye sen
Valla son paketi kızıma ayirmistim. Onun gideceği belli olunca açıp yedim. Yoksa biteli 1,5 hafta olduyduOlsun ben bitirirdim onu
habibecim sen şansın ne olduğunu biliyonmu ?anneni yeni kaybetmişssin bu yaşına kadar anne sevgisini almışssın çok şükür hiç annesini tanımayan insanlar var 2tane sağlıklı evladın var olmayanları düşün ev hanımısın çoçuklarına istediğin kadar ilgi ve alaka gösterebilirsin biz çoçuklarımızı yeri geliyor aylarca göremiyoz bak saraycaya bakacak adamı yok kaynansında çoçuklar 3aydır . bunlar senin için şans şansızım deme çok şükür eşininde iyi veya kötü geçerli bir mesleği var eve para getiriyor belki süper bir hayatın yokmuş gibi düşünsende çoğu kişiye göre şanslısın.Haklsin ablacim hiç öyle düşünmedim cocuklarima bakacak kimsem yok.ev sahiplerim bir anormaller.annem yok zaten kaynanam köyde iş güç hepsi memleket de nasıl yaparım bilmem bogazimda çok sayıda noduller var hiç baktirmadim da esim izinli olsa yillik izne çıksın olmazsa o zaman baktirayim bari.beni en çok ne uzuyo biliyormusun abalm hayatımda hicbirseyin ras gitmemesi hiç sandim olmaysi
Onu pek sevmedim, hem yağı çok oluyor, hemde kalın kesiliyorYok bana illa kayseriden hediye gelmesi lazım. Ancak öyle yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?