Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

habibecim eğer gidebiliyorsan dr git aile hekimine bile gidebilirsin çünkü tahamülsüzlüğün troidlerinden olma ihtimali fazla evet yaşadığın sıkıntıları çoğu insan yaşıyor kolay değil tabiki maddi imkansızlıklar ama sen üstesinden gelebileck düzeyde olduğunu düşünüyorum .

Su pastırmadan ayrılnda gel artık gezegenimmm
Bitiremiyorsan bana yolla
Senin için kendimi feda ederim napim

Sabah
Mantarlı biberli omlet
Şekersiz cay

Ara
Şekersiz türk kahvesi

Öyle
Eristee çorbası
Salata

Ara
Bitki cayi 1kupa

Akşam
2kanepe

Spor
30 dk yürüyüş
150 ip atlama
2.5litre su
Kanepe ne afiyet olsun. Onun yerine salata yoğurt yeseydin ac kalmazdın (bu yazdigima gülüyorum kendi menümden sonra sana böyle yazmam manidar )

Sen.olur dersen olur

Su pastırmadan ayrılnda gel artık gezegenimmm
Bitiremiyorsan bana yolla
Senin için kendimi feda ederim napim
Kız zar gibi incecik zaten, yumurtanın tadı değişsin diye koyuyorum, yoksa yumurta yiyemiyorum. Kahvaltıdaysa 1 dilim yine zar gibi incecik, protein niyetine yedim. Gönderilecek gibi olsa gönderirdim canım, feda olsun sana

Kız zar gibi incecik zaten, yumurtanın tadı değişsin diye koyuyorum, yoksa yumurta yiyemiyorum. Kahvaltıdaysa 1 dilim yine zar gibi incecik, protein niyetine yedim. Gönderilecek gibi olsa gönderirdim canım, feda olsun sana
senin zar dediğin acaba nasıl yarın fotosunu görelim

Haklsin ablacim hiç öyle düşünmedim cocuklarima bakacak kimsem yok.ev sahiplerim bir anormaller.annem yok zaten kaynanam köyde iş güç hepsi memleket de nasıl yaparım bilmem bogazimda çok sayıda noduller var hiç baktirmadim da esim izinli olsa yillik izne çıksın olmazsa o zaman baktirayim bari.beni en çok ne uzuyo biliyormusun abalm hayatımda hicbirseyin ras gitmemesi hiç sandim olmaysi

pestil gamze pestil nerdeyse 2ay olacak buraya geldiğim hergün yiyor bu kemikkıran bunları canı istermi demiyor dağıtmıyor bizede gizli gizli yiyor
Anavatanindasiniz, sizin yerinizde olsam evden eksik etmem
Alın yeyin Zaten zar zor geliyor

Vuuuuu nittinnn sen gııı

Evde ne var ne yok sildin süpürdün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…