habibecim eğer gidebiliyorsan dr git aile hekimine bile gidebilirsin çünkü tahamülsüzlüğün troidlerinden olma ihtimali fazla evet yaşadığın sıkıntıları çoğu insan yaşıyor kolay değil tabiki maddi imkansızlıklar ama sen üstesinden gelebileck düzeyde olduğunu düşünüyorum .Valla benim troit problemim var zaten ablam hamilelikte çok ilaç kullandım haklsin kendimi tanıyamaz oluyorum bazen.bazen de sinirlerim bosaliyo agliyorum.son günlerde cok fenayım.eşimin işi cok sitresli oda hep sitresli hep benden cikariyo.bende bunaliyorum ama kimseye birşey diyemiyorum.maddi sıkıntılar imkansiliklar.ailemin bana hiç destek olmaması çok fenayım abla.önceden böyle durumlarda yemek yerdim yiyemiyorum oda sinir yapıyor bende.ablam gokkusagi gibiyim
Sabah
İlaçlarım
Kahvaltı
1 lavastan peynirli pastırmalı tost
3 erik
Öğle
Tavuklu mantar yemeği
Akşam
Bikac yudum kefir
Çok az pestil
2 avuç çekirdek
2,5 lt su
2 kupa kahve
Temizlik yaparken belimi ağrıttım spor şimdilik yok. Ağrım geçerse zıplarım
Allah yar ve yardımcın olsun canım[/QUOTE
Kanepe neSabah
Mantarlı biberli omlet
Şekersiz cay
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Öyle
Eristee çorbası
Salata
Ara
Bitki cayi 1kupa
Akşam
2kanepe
Spor
30 dk yürüyüş
150 ip atlama
2.5litre su
Lavaş büyüktü, beyazdı
Pestili kızıma ayırmıştım, tr. Gidecek. Alsın kendine. Bitti yani daha yok. Salata yapmaya vaktim olmadı. Hazırda cacık vardı, onuda yiyemedim, bikac yudum kefir içtim. Yoğurt yerine sayılmaz mı ?
Tavuklu mantarın içinde domates ve biber vardı, salata yerine geçmez mi?
Ya ama pastırma pro bence yenebilirSu pastırmadan ayrılnda gel artıkgezegenimmm
Bitiremiyorsan bana yolla
Senin için kendimi feda ederim napim
Kız zar gibi incecik zaten, yumurtanın tadı değişsin diye koyuyorum, yoksa yumurta yiyemiyorum. Kahvaltıdaysa 1 dilim yine zar gibi incecik, protein niyetine yedim. Gönderilecek gibi olsa gönderirdim canım, feda olsun sanaSu pastırmadan ayrılnda gel artıkgezegenimmm
pestil gamze pestil nerdeyse 2ay olacak buraya geldiğim hergün yiyor bu kemikkıran bunları canı istermi demiyor dağıtmıyor bizede gizli gizli yiyorSu pastırmadan ayrılnda gel artıkgezegenimmm
Bende olsa 2 gunde bitirir kurtulurdum pestildenpestil gamze pestil nerdeyse 2ay olacak buraya geldiğim hergün yiyor bu kemikkıran bunları canı istermi demiyor dağıtmıyor bizede gizli gizli yiyor
'ye kız afiyet olsunKız zar gibi incecik zaten, yumurtanın tadı değişsin diye koyuyorum, yoksa yumurta yiyemiyorum. Kahvaltıdaysa 1 dilim yine zar gibi incecik, protein niyetine yedim. Gönderilecek gibi olsa gönderirdim canım, feda olsun sana
Hiç valla yani yedigimde kayda değer miktar olsa için yanmazYa ama pastırma pro bence yenebilir
senin zar dediğin acaba nasıl yarın fotosunu görelimKız zar gibi incecik zaten, yumurtanın tadı değişsin diye koyuyorum, yoksa yumurta yiyemiyorum. Kahvaltıdaysa 1 dilim yine zar gibi incecik, protein niyetine yedim. Gönderilecek gibi olsa gönderirdim canım, feda olsun sana
Gayseriden mi aldın yoksaHiç valla yani yedigimde kayda değer miktar olsa için yanmaz
Biz yiyemiyorum bari foto bakalimsenin zar dediğin acaba nasıl yarın fotosunu görelim
habibecim eğer gidebiliyorsan dr git aile hekimine bile gidebilirsin çünkü tahamülsüzlüğün troidlerinden olma ihtimali fazla evet yaşadığın sıkıntıları çoğu insan yaşıyor kolay değil tabiki maddi imkansızlıklar ama sen üstesinden gelebileck düzeyde olduğunu düşünüyorum .
Anavatanindasiniz, sizin yerinizde olsam evden eksik etmempestil gamze pestil nerdeyse 2ay olacak buraya geldiğim hergün yiyor bu kemikkıran bunları canı istermi demiyor dağıtmıyor bizede gizli gizli yiyor
Iyi akşamlar hanımlar
Bu gün fazla kaçtı
Sabah
Peynir
7 zeytin
Domates biber
Ara
3 ceviz
Öğlen
1 karnıyarık
Yoğurt
Ara
3 ceviz
Yarım şeftali
Çeyrek elma
1 mürdüm eriği
2 küçük şeker yedim
Akşam
Yulaf kepeği 2 yumurta ile omlet ve 1.5 kk peynir
Yarım kase yulaf ezmesi
Yarım kase et kavurma
Yarım kase çekirdek (ne alakaysa)
Su 2 lt
Sor 30 dk tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?