- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bende ayda 200 gr alıyorum. Yani bizde zengin deyiliz, çok şükür durumumuz eskisinden iyi sadece. Evimizin borcu bitti, büyük oğlum çalışıyor, bize masrafı yok, hatta yardımı oluyor. Küçük de bu hafta çalışmaya başladı. Onun için ıyiyiz.evime almam ben çemenden nefret ederim heleki vucutta bıraktığı koku ayparasını demiyom biz zengin değilik gezegen bacım hergün pastırma yiyek euro ile çalışmıyoz
Ben onu pestil için dediydim. Pastırma sürekli yenmezkievime almam ben çemenden nefret ederim heleki vucutta bıraktığı koku ayparasını demiyom biz zengin değilik gezegen bacım hergün pastırma yiyek euro ile çalışmıyoz
Amin canım iyi gecelerIyi geceler hanımlar yarın hepimizin tüm sıkıntısı bitsin gitsin. Mutlu bir güne uyanalım. Öpüldünuz
deli kız takılıyom rabbim kimseyi gördüğünden geri koymasın afiyet olsun canım benimBende ayda 200 gr alıyorum. Yani bizde zengin deyiliz, çok şükür durumumuz eskisinden iyi sadece. Evimizin borcu bitti, büyük oğlum çalışıyor, bize masrafı yok, hatta yardımı oluyor. Küçük de bu hafta çalışmaya başladı. Onun için ıyiyiz.
Noktasına virgülüne kadar katılıyorumhabibecim sen şansın ne olduğunu biliyonmu ?anneni yeni kaybetmişssin bu yaşına kadar anne sevgisini almışssın çok şükür hiç annesini tanımayan insanlar var 2tane sağlıklı evladın var olmayanları düşün ev hanımısın çoçuklarına istediğin kadar ilgi ve alaka gösterebilirsin biz çoçuklarımızı yeri geliyor aylarca göremiyoz bak saraycaya bakacak adamı yok kaynansında çoçuklar 3aydır . bunlar senin için şans şansızım deme çok şükür eşininde iyi veya kötü geçerli bir mesleği var eve para getiriyor belki süper bir hayatın yokmuş gibi düşünsende çoğu kişiye göre şanslısın.
Bu gün inanılmaz zorlandım kendimi ancak böyle tutabildim
aAma yarin daha iyi olacak.
iyi geceler canım amin inş güzel bir gün olur yarın benim için yorucu olacak çok ameliyat var hadi hayırlısı.Iyi geceler hanımlar yarın hepimizin tüm sıkıntısı bitsin gitsin. Mutlu bir güne uyanalım. Öpüldünuz
Sağol canım, böyle olduğumuza bakmayın, bizde zor dönemlerden geçtik. Maddi, manevi. Çok şükür hepsi geride kaldıdeli kız takılıyom rabbim kimseyi gördüğünden geri koymasın afiyet olsun canım benim
Allah kolaylık versiniyi geceler canım amin inş güzel bir gün olur yarın benim için yorucu olacak çok ameliyat var hadi hayırlısı.
hepimizin oluyor gezegen bacım kimse 4 4lük değil hepimizin hayatında inişli çıkışlı geçişler oluyor dediğim gibi rabbim kimseyi gördüğünden geri koymasın.Sağol canım, böyle olduğumuza bakmayın, bizde zor dönemlerden geçtik. Maddi, manevi. Çok şükür hepsi geride kaldı
aminAllah kolaylık versin
yoğurt ye yada süt içKizlar birazdan eve gecicem ama ben aciktim sanki ya
Ya ama pastırma pro bence yenebilir
Amin, amin gene aminhepimizin oluyor gezegen bacım kimse 4 4lük değil hepimizin hayatında inişli çıkışlı geçişler oluyor dediğim gibi rabbim kimseyi gördüğünden geri koymasın.
Tamam yav tamam yarın yemiyom, sözHergun hergun yerse dokunur diye
Dedim kankim
Başka bir niyetim yok
Say bakiyim bugün kaç dilim ekmek olmuşMenüm yazayım geç olmadan
Sabah
Peynir
5 zeytin
Domates
1 yumurta
2 dilim ekmek
Öğlen
4 kaşık bulgur pilavı
3 tane yeşil biber
Akşam
1 kase çorba
1 bardak ayran
Su 2 buçuk lt
Spor yok
Vur kafayı yat, zaten saat kaç olmuş. Bende oğlumu bekliyim, gelsin yemeğini verip yatacamKizlar birazdan eve gecicem ama ben aciktim sanki ya
Iyı geceler tatlımamin
hadi bende yatar uykum geldi hayırlı geceler herkese.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?