Canımsın düşünmemen yeterKız zar gibi incecik zaten, yumurtanın tadı değişsin diye koyuyorum, yoksa yumurta yiyemiyorum. Kahvaltıdaysa 1 dilim yine zar gibi incecik, protein niyetine yedim. Gönderilecek gibi olsa gönderirdim canım, feda olsun sana
pestil gamze pestil nerdeyse 2ay olacak buraya geldiğim hergün yiyor bu kemikkıran bunları canı istermi demiyor dağıtmıyor bizede gizli gizli yiyor
gamze21 kankim menü yazdın mı.
Bende olsa 2 gunde bitirir kurtulurdum pestilden
Biz yiyemiyorum bari foto bakalim
Işte bende öyle yapıyordum ama eşim bu sene fazla almış. Eniştemde baya almış. Öyle olunca bitmedi gitti
Döv hakettin bu gün. Ama güzel yani paketli tatlıları yemedim
Niye o kadar uzun surede geliyorsa cok ilgincAlırsak gelecek, daha almadık, bide bizim burda mobilyanın gelmesi 6 ile 8 hafta sürüyor
Valla son paketi kızıma ayirmistim. Onun gideceği belli olunca açıp yedim. Yoksa biteli 1,5 hafta olduydu
Aslında oda şanslı olduğunun farkında. Bazen bi havalanıyor , sonra havası sönüyor
Say bakiyim bugün kaç dilim ekmek olmuş
2 dilim sabah
2 dilim öğle
1 dilim akşam
Pestilleri bi bitiremedinSabah
İlaçlarım
Kahvaltı
1 lavastan peynirli pastırmalı tost
3 erik
Öğle
Tavuklu mantar yemeği
Akşam
Bikac yudum kefir
Çok az pestil
2 avuç çekirdek
2,5 lt su
2 kupa kahve
Temizlik yaparken belimi ağrıttım spor şimdilik yok. Ağrım geçerse zıplarım
Hazırda depoda yoksa(genelde olmuyor) sipariş ediliyor. Genelde mobilyalar polonyadan geliyor. Onun için gelmesi uzun sürüyorNiye o kadar uzun surede geliyorsa cok ilginc
Gecmis olsun canimSabah
İlaçlarım
Kahvaltı
1 lavastan peynirli pastırmalı tost
3 erik
Öğle
Tavuklu mantar yemeği
Akşam
Bikac yudum kefir
Çok az pestil
2 avuç çekirdek
2,5 lt su
2 kupa kahve
Temizlik yaparken belimi ağrıttım spor şimdilik yok. Ağrım geçerse zıplarım
Yok kız pestil pastırma deyil.Çöktün tepesine pastırmanın hemen yani
Bendeİyi barı çorbada icmicez artık
Tokatlayasın var senin bence beni
Bizimkini de atıverse keske.Ama beli agriyor gezegen bacimin kiyamayiz ki biz ona
Bugün söndü, yemin ederim. Belki kızıma ısmarlarım, ama sizlerden gözüm korktu yavPestilleri bi bitiremedin
Himm anladim cnm.Hazırda depoda yoksa(genelde olmuyor) sipariş ediliyor. Genelde mobilyalar polonyadan geliyor. Onun için gelmesi uzun sürüyor
Az önce 250 ip atladım, biraz zorlandım ama oldu şükür. Teşekkür ederimGecmis olsun canim
Seve seve atarım, yaşasın yenilikBizimkini de atıverse keske.Ama beli agriyor gezegen bacimin kiyamayiz ki biz ona
Valla cok alem kadinsin yaa.Hepsini birbirinin yerine geciverdinLavaş büyüktü, beyazdı
Pestili kızıma ayırmıştım, tr. Gidecek. Alsın kendine. Bitti yani daha yok. Salata yapmaya vaktim olmadı. Hazırda cacık vardı, onuda yiyemedim, bikac yudum kefir içtim. Yoğurt yerine sayılmaz mı ?
Tavuklu mantarın içinde domates ve biber vardı, salata yerine geçmez mi?
Ipli mi ipsiz mi atliyorsun.Ben ipli atliyorum baya bi terletiyorAz önce 250 ip atladım, biraz zorlandım ama oldu şükür. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?