- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Yumurtanin beyazi kas yapar.Keske yiyebilseydin cnmYarın bende yumurta kaynarsam iyi olurda, beyazını yiyemiyorum yav, sade sarışını yemem lazım
Kayserili olarak ben yollayivereyim baari.Ustelik annem yapiyo.Bi tarafin sisecek yoksaYok bana illa kayseriden hediye gelmesi lazım. Ancak öyle yerim
Gezegen bacim 9 tl miÇok pahalı deyil, gramını hatırlamıyorum 400 yada 500 olabilir 9 tl idi
Ben ben@vorones 'di galiba
Ya biliyomya yoğurt ve salata sorulacak. Bende elimde olanları saydımValla cok alem kadinsin yaa.Hepsini birbirinin yerine geciverdin
Iple atlayacak yerim yok malesefIpli mi ipsiz mi atliyorsun.Ben ipli atliyorum baya bi terletiyor
Çocukken tiksindim, odur budur yiyemiyorum malesefYumurtanin beyazi kas yapar.Keske yiyebilseydin cnm
Tmm canımgezegenfeza 7508 adim
Pestille pastırma karıştı. O pestilin fiyatıydı, pastırmanın 100 gr mı 3 euro. Hemen tl çeviriyorum 23.18 tl. Yani kilosu 232 tl yapıyorGezegen bacim 9 tl mi.Burda marketlerde 100-150 arasi degisiyor
Haa simdi anlasildi.Cok sasirmistim Almanyada ne kadar ucuzmus diyePestille pastırma karıştı. O pestilin fiyatıydı, pastırmanın 100 gr mı 3 euro. Hemen tl çeviriyorum 23.18 tl. Yani kilosu 232 tl yapıyor
Iyi geceler cnmIyı geceler kızlar
Bu nasil menu boyle giiizz birsey yememisinkiSarjim bitmeden menumu yazayim.Saraycamin menusu cok uzun dediniz benim ki de cok kisa olacak.Anoreksiya mi olcam ne.
Sabah : 1 yumurta
Ogle : Yok
Ara : 1 yumurta
Aksam : 1 kofte
1 seftali
Su 2 lt Spor 30 dk leslie
500ipli atladim. 22.187 adim.14.200 mt yurumusum
Sarjim bitmeden menumu yazayim.Saraycamin menusu cok uzun dediniz benim ki de cok kisa olacak.Anoreksiya mi olcam ne.
Sabah : 1 yumurta
Ogle : Yok
Ara : 1 yumurta
Aksam : 1 kofte
1 seftali
Su 2 lt Spor 30 dk leslie
500ipli atladim. 22.187 adim.14.200 mt yurumusum
Canim hicbirsey yemek istemiyor zehracim.isin ilginc yani acikmiyorum da.Cok yanlis biliyorum ama yemek goresim yok bu aralar.Menuyu de korka korka yazdim zatenBu nasil menu boyle giiizz birsey yememisinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?