Monişim çok dengeli bir menü, diger öğünler karbon almadıgın için öğlenki domatesli makarnan dengeli olmuş
Selam kızlar menü bırakıp yatıyorum. Hayırlı geceler.
Bugünkü menüm
sabah uyanınca
ballı limonlu ılık su
kahvaltı 10 gibi
2 yumurtadan omlet
1 kk. b.peynir
2 çeri domates
yarım minik salatalık
maydanoz
1 minnak biber
Avakado dan ezme yaptık tamamen uydurup, 1 tatlı kaşığı kadar.
ara 11,30
1 dilim ananas
1 çay b. Süt.
öğlen 13,30
1 tabak kepekli, domatesli makarna.
ara 15,30
1 kupa filtre kahve
1 hurma
akşam 18,30
1 yumurtalı ıspanak
Domates salatası
ara 20
1 ananaslı aktivia
su: 2,5
spor : 45 dk yürüyüş
Monişim çok dengeli bir menü, diger öğünler karbon almadıgın için öğlenki domatesli makarnan dengeli olmuş
Tek takıldıgım aktivia çünki meyveli olanlarda yogun şeker oluyor , ben tatlı niyetine sayıyorum bazan ...
Puanın 9 canım
A bak hatırlatma yapayım .sen yaptın canım hatta dondurma cıs dedinetiketlediğim diğer arkidişler yapmadı yorum
dimi ama
Evet onlarda eser miktarda şeker sanırım ama meyveli olanlar % 12 yahut 15 miydi ? Yani 2-3 kesme şekere eş deger .benim diyetisyenimde sade activia yada yulaflı olanından ye dedi bana
Evet onlarda eser miktarda şeker sanırım ama meyveli olanlar % 12 yahut 15 miydi ? Yani 2-3 kesme şekere eş deger .
Ha şunuda diyim monişim menüsü ve kilosu bu şeker miktarını kaldırır , sorun olmaz yani onuda diyim .
Ama ben 10 tam puanı kusursuz menülere veriyoreee
heee menden 2 puan kestin sıfırcı hoca aeben
akşam yemeğine ailecek parka girdik gece 10da geldik. Bimden aldim uzerinde oyle yaziyodu acma gibi kucuk pogcaKanepe neafiyet olsun. Onun yerine salata yoğurt yeseydin ac kalmazdın (bu yazdigima gülüyorum kendi menümden sonra sana böyle yazmam manidar )
Zehracım nasıl gidiyor gittimi geçen haftaki artılarcok tatlisin yaa
ey 10 puantı hak etmek kolay olmamalı
Superrr geciyor, cuma bomba gibi bildirimle geliyorumZehracım nasıl gidiyor gittimi geçen haftaki artılar
Hep senin uyumadı bekliyorlar saracimSizi gidi gece kuşları bütün gün duruyorsunuz saat 11 den sonra yani ben uyuduktan sonra sohbete başlıyorsunuz 
Hep senin uyumadı bekliyorlar saracim
ArkalardaA bak hatırlatma yapayım .
Gecegen bacım ne güzel eşleşme yaptı ama ben hiç sataşma takım için taciz vs göremiyorum canlar .
Ayrıca mortiler birbitinede yorum yapacak
Gezegen bacım nerdeydi mortiler listesi ?
Bu cumaki listeyi merakla bekliyorumSuperrr geciyor, cuma bomba gibi bildirimle geliyorum
Ben hedef belirtiyim cumaya 71 300ne kadar hayalde olsa
Harika olcakkBu cumaki listeyi merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?