hımm anladım canım, küçük POĞAÇA yani
Kalk birseyler ye kizz, zaten sen ben moni yaristayiz, kalk kalk bisiler yeben çoooook acıktım bugün yaaaaa açııııııııııııııııııııım
Kilona denk birinin yanına yerlestiriyorum canım, dün çok yoruldum yapamadım, bugün yaparımBen listede bile yokum
Aa yeni listemi yapcan ablaaKilona denk birinin yanına yerlestiriyorum canım, dün çok yoruldum yapamadım, bugün yaparım
daha 2 gün var , valla tartı söylemese bile kıyafetlerim rahatlamaya başladı, bence kilo verdim ben ama ödem gitmedi
bu akşam süper bir menü ile geleceğim,
Kalk birseyler ye kizz, zaten sen ben moni yaristayiz, kalk kalk bisiler ye
Sarjim bitmeden menumu yazayim.Saraycamin menusu cok uzun dediniz benim ki de cok kisa olacak.Anoreksiya mi olcam ne.
Sabah : 1 yumurta
Ogle : Yok
Ara : 1 yumurta
Aksam : 1 kofte
1 seftali
Su 2 lt Spor 30 dk leslie
500ipli atladim. 22.187 adim.14.200 mt yurumusum
1 adet ben varım, istermisinben çoooook acıktım bugün yaaaaa açııııııııııııııııııııım
1 adet ben varım, istermisin
Sadece aylini yerlestirecem, gerisi sabit kalsınAa yeni listemi yapcan ablaa
Neden yokbiz üçümüzmü yarışıyoruz hiç haberim yok
Neden yokliste yapıp paylaştımya
Çekilin mortim geliyiiiidaha 2 gün var , valla tartı söylemese bile kıyafetlerim rahatlamaya başladı, bence kilo verdim ben ama ödem gitmedi
bu akşam süper bir menü ile geleceğim,
plates bantları aldım yumuşak ve orta sertlikte olanlardan kol ve bacak egzersizlerine başlıyorum bugünden itibaren
Superrr geciyor, cuma bomba gibi bildirimle geliyorum
Seninki doğruben fatma ve Ssy8491 eşleşmemişmiydik şimdi zehra sen ben moni diyince ondan haberim yok didim ne vuruyon kafama kafamı kırdın
Mavişim sabah 2 yumurta yemişsiz zati ekmeğe ne gerek vardı ?;(Dünkü menümü yazayim
Sabah 6.30 40 dakika pilates
8 kahvalti
1 bardak süt
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Bir dilim ekmek
Yeşillik
Arada 2 elma ve dondurma
Akşam yarım tabak kuru fasulya
Yarim tabak pirinç pilavi
Salata ve yoğurt
moni aeben gezegenfeza @ yasom7272
Seninki doğru
Zehra
Moni
Habibe 3 ü bir
buda zehraya
Sen ye lop lop pastırmaları pestilleri millet bu hafta ne kilolar verdi heyytt bea4 gözle bekliyorum
Yarismiyormuyuz yarisiyormuyuzbiz üçümüzmü yarışıyoruz hiç haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?