Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunde iki kere yuruyorum saracim.Cok oturamam ben.Yemek yaparken,b.makinesini yerlestirirken,camasir asarken toplarken,utu yaparken...surekli leslie hareketlerini yapiyorum.2 mil leslie haric tabii ki.Bide 2 kere yuruyus yapinca 20 binleri buluyor.

Kac kilosinki sen, benim hayalim 60li rakamlar ama hayal tabi adi ustunde

şuanda 95 kilo civarındayım canım

Gunde iki kere yuruyorum saracim.Cok oturamam ben.Yemek yaparken,b.makinesini yerlestirirken,camasir asarken toplarken,utu yaparken...surekli leslie hareketlerini yapiyorum.2 mil leslie haric tabii ki.Bide 2 kere yuruyus yapinca 20 binleri buluyor.

hmmmm anladım canım yürüyüş çok iyi yaaa ama ben pek yapamıorum leslie yiartırdım günde 45 dakikaya çıkardım bugünden itiberende plates bantlarıyla kol bacak egzersizleri yapacam

gezegenfeza bacım geçmiş olsun bizim evede gelde yatak odasını camdan aşşağı atıver
Ben ilk takımımın kapaklarını kırmıştım değiştirelim diye 1 yıl havalı havali kullandim
Güzel menü yalnız geçen duydum etle yogurt bir a re arada yenmemeli diye demiri öldürüyormuş
Sara cim sıkıntılıyken bende tatli isterim Rabbim içine ferahlik versin
Menüm

Sabah
Mantarlı omlet
Peynir
Domates
Salatalık
2 zeytin

Öğle
1 tb yeşil fasulya

Akşam
1 salatalık
1 domates
Az peynir

Su 2 lt
Spor yok

Puanım 9
Ohh puanini da vermiş kendine
Bende içtim çocuğum yokken yine başlamak istiyorum
Menüleri görünce kendime kızıyorum ne cok yidim diye. ..geçmiş olsun. ..
gezegenfeza bacım geçmiş olsun bizim evede gelde yatak odasını camdan aşşağı atıver

daha 2 gün var , valla tartı söylemese bile kıyafetlerim rahatlamaya başladı, bence kilo verdim ben ama ödem gitmedi

bu akşam süper bir menü ile geleceğim,

Ben listede bile yokum

anaaam gene liste krizi tuttu aylinimin tızım sen listedesin ya daha hangi listeye girmek istiyon

menün güzel ama akşam pilav yeme tızım hemde pirinç olmaaaaaz

Ben unuttum soğan suyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…