Kac kilosinki sen, benim hayalim 60li rakamlar ama hayal tabi adi ustundebende hayalimi belirteyim 91.400 ama gerçekten hayal yani
Gunde iki kere yuruyorum saracim.Cok oturamam ben.Yemek yaparken,b.makinesini yerlestirirken,camasir asarken toplarken,utu yaparken...surekli leslie hareketlerini yapiyorum.2 mil leslie haric tabii ki.Bide 2 kere yuruyus yapinca 20 binleri buluyor.tatlım çok sağlıksız bir menü bunula verdiğin kilo yağdan olmaz sende biliyorsun kas kaybı yaşarsın bide o kadar adımı nasıl atıyorsun hergün kaç saat yürüyorsun ben masa başı çalıştığım için çok fazla adım atamıyorum
Kizlar nihayett vaktim oldu spordayim, ev isim var ama 3 gun calistiktan yogun tempodan sonra, spor ve kendime zaman ayirmak bana oncelik geldi
Kac kilosinki sen, benim hayalim 60li rakamlar ama hayal tabi adi ustunde
Gunde iki kere yuruyorum saracim.Cok oturamam ben.Yemek yaparken,b.makinesini yerlestirirken,camasir asarken toplarken,utu yaparken...surekli leslie hareketlerini yapiyorum.2 mil leslie haric tabii ki.Bide 2 kere yuruyus yapinca 20 binleri buluyor.
Sen ne is yapiyorsun saram
Ben ilk takımımın kapaklarını kırmıştım değiştirelim diye 1 yıl havalı havali kullandim
Güzel menü yalnız geçen duydum etle yogurt bir a re arada yenmemeli diye demiri öldürüyormuşslm hayırlı akşamlar kızlar ...
bugünki menüm
sabah 7.30
maydonozlu ve derotlu ve peynirli yumurta 4 zeytin yarım dilim tb ekmek 1 domates
öğlen12.30
yarım kase mercimek çorba 3 köfte ve yoğurt
ikindi
sütlü kahve şekersiz
akşam18.00
sebze çorbası yogurt
2.5 lt su
spor 100 ip atlama 7654 adım
Sara cim sıkıntılıyken bende tatli isterim Rabbim içine ferahlik versinBende menümü yazayım
Sabah
Bir dilim peynir
İki üç dilim salatalık ve domates
Bir fincan şekersiz yeşil çay
Öğle
İki kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Bir kase yoğurt
Ara
Bir tane dondurma
Ara
Bir fincan yeşil çay
10 tane çiğ badem
Akşam
Bir tabak bol sebzeli kıyma
İki kase cacık
Bir fincan yeşil çay daha içecem
Yatmadan öncede pulbiberli yoğurt kürü yapacam
Su 3 litre spor 45 dakika leslie
@Ssy8491
aeben
@Antepia27
moni
gezegenfeza
Ohh puanini da vermiş kendineMenüm
Sabah
Mantarlı omlet
Peynir
Domates
Salatalık
2 zeytin
Öğle
1 tb yeşil fasulya
Akşam
1 salatalık
1 domates
Az peynir
Su 2 lt
Spor yok
Puanım 9
Bende içtim çocuğum yokken yine başlamak istiyorumo soğan suyunu soğutup için yoksa içilmiyor bir ara bende adet için içmiştim akşam kaynatıyordum balkona bırakıp soğuyordu sabah içiyordum soguk içilebiliniyor gene yoksa kokusu çok rahatsız ediyor.
Menüleri görünce kendime kızıyorum ne cok yidim diye. ..geçmiş olsun. ..Sabah
İlaçlarım
Kahvaltı
1 lavastan peynirli pastırmalı tost
3 erik
Öğle
Tavuklu mantar yemeği
Akşam
Bikac yudum kefir
Çok az pestil
2 avuç çekirdek
2,5 lt su
2 kupa kahve
Temizlik yaparken belimi ağrıttım spor şimdilik yok. Ağrım geçerse zıplarım
Ben listede bile yokumA bak hatırlatma yapayım .
Gecegen bacım ne güzel eşleşme yaptı ama ben hiç sataşma takım için taciz vs göremiyorum canlar .
Ayrıca mortiler birbitinede yorum yapacak
Gezegen bacım nerdeydi mortiler listesi ?
hımm anladım canım, küçük POĞAÇA yaniakşam yemeğine ailecek parka girdik gece 10da geldik. Bimden aldim uzerinde oyle yaziyodu acma gibi kucuk pogca
daha 2 gün var , valla tartı söylemese bile kıyafetlerim rahatlamaya başladı, bence kilo verdim ben ama ödem gitmedi
canım göndermiş kadar oldun, bende yemiş kadar oldum,Kayserili olarak ben yollayivereyim baari.Ustelik annem yapiyo.Bi tarafin sisecek yoksa
Ben listede bile yokum
Dünkü menümü yazayim
Sabah 6.30 40 dakika pilates
8 kahvalti
1 bardak süt
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Bir dilim ekmek
Yeşillik
Arada 2 elma ve dondurma
Akşam yarım tabak kuru fasulya
Yarim tabak pirinç pilavi
Salata ve yoğurt
moni aeben gezegenfeza @ yasom7272
Ben unuttum soğan suyunuBen ilk takımımın kapaklarını kırmıştım değiştirelim diye 1 yıl havalı havali kullandim
Güzel menü yalnız geçen duydum etle yogurt bir a re arada yenmemeli diye demiri öldürüyormuş
Sara cim sıkıntılıyken bende tatli isterim Rabbim içine ferahlik versin
Ohh puanini da vermiş kendine
Bende içtim çocuğum yokken yine başlamak istiyorum
Menüleri görünce kendime kızıyorum ne cok yidim diye. ..geçmiş olsun. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?