Zehra bu hafta aylin ve sen bireyselde geçerseniz beni fururum siziYarismiyormuyuz yarisiyormuyuz
Zehra bu hafta aylin ve sen bireyselde geçerseniz beni fururum sizi
Suan spordayim 1 saat yurudum kol hareketleri yapcam fena taktim bu hafta,Zehra bu hafta aylin ve sen bireyselde geçerseniz beni fururum sizi
Benim menüme niye yorum yapmıyorsunuz o kadar kötümü yani
Canım dün gece abimler de menunu okudum şarjım bitti ondan yazamadım supersin yine canim
Yarismiyormuyuz yarisiyormuyuz
ben fatma ve Ssy8491 eşleşmemişmiydik şimdi zehra sen ben moni diyince ondan haberim yok didim ne vuruyon kafama kafamı kırdın
Sizinlede yarışırım tatlım benim tüm takımlada yarışırım
Sizinlede yarışırım tatlım benim tüm takımlada yarışırım
Meni aldatıyor musun baskalariyla
Aynen canım oyle
Vayy ve işte özlenen saram aranan saraya ulasildi
Sporu yukarda yazmış 40 dakika platesMavişim sabah 2 yumurta yemişsiz zati ekmeğe ne gerek vardı ?;(
Yarım tb. Pirinç pilavı
Ve dondi
Su ve sporda bildirilmemiş .
Üzgünüm puanın 6,5
YimedimSen ye lop lop pastırmaları pestilleri millet bu hafta ne kilolar verdi heyytt bea
Misafirlerin gittimiSuan spordayim 1 saat yurudum kol hareketleri yapcam fena taktim bu hafta,
Meni aldatıyor musun baskalariyla
Oysa menimle ne sisimanlar ne zaiflar yarışmak istedimisti
Hee, senin üstüne gül kokluyor , hatta her çiçekten bal alıyorMeni aldatıyor musun baskalariyla
Buyur gel canım, arada deyil, sürekli yaz, cuma tartı bekliyoruz, sonra senide bi gruba yerlestireyimmerhaba arkadaşlar
Bayramda neler yediniz içtiniz kilolar nasıl
Ben bayramda tatildeydim kk ya sık gelemedim haber de verdim takıma artı üstüne tartı gününde ovülasyon günüme denk geldi eksi 200 bildirdim bi baktım beni izne ayırmışlar..nazi kampı mübarek..neyse yapacak bişey yok saygılarımı sundum çıktım şimdi hiç canım istemiyo oraya yazmayı..burda dostlarım var kk nın özü burda bende fırsat buldukca sizinle paylaşımda bulunmak istiyorum kabul ederseniz.
Bu aradavorones kreş işini ne yaptın biraz geç kaldım sana dönmekte
Hee, senin üstüne gül kokluyor , hatta her çiçekten bal alıyor
merhaba arkadaşlar
Bayramda neler yediniz içtiniz kilolar nasıl
Ben bayramda tatildeydim kk ya sık gelemedim haber de verdim takıma artı üstüne tartı gününde ovülasyon günüme denk geldi eksi 200 bildirdim bi baktım beni izne ayırmışlar..nazi kampı mübarek..neyse yapacak bişey yok saygılarımı sundum çıktım şimdi hiç canım istemiyo oraya yazmayı..burda dostlarım var kk nın özü burda bende fırsat buldukca sizinle paylaşımda bulunmak istiyorum kabul ederseniz.
Bu aradavorones kreş işini ne yaptın biraz geç kaldım sana dönmekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?