Hee, senin üstüne gül kokluyor , hatta her çiçekten bal alıyor
Kıııız aramızı bozma o benim güzel Fatmam tatlı Fatmam cici Fatmam
BananeKıııız aramızı bozma o benim güzel Fatmam tatlı Fatmam cici Fatmam
TabikideDegilmi başkanım sen bana yenisini bulursun demi
Kandıramazsın meni
Nayır nolanaz bitti karadenizlim buraya kafarmis
Tabikide
Degilmi başkanım sen bana yenisini bulursun demi
Kandıramazsın meni
Nayır nolanaz bitti karadenizlim buraya kafarmis
Bananesende herkese yeşil ışık yakma
Başkanım hirslusindan sismanindan.sara gibi olsun çok alustim
Yok gitmediler, cocugu okulanbiraktim digerinide uyuttum ciktimMisafirlerin gittimi
Film saatimiz bana iyi seyirler size kolay gelsin mutluluklar
Çok sori soriSporu yukarda yazmış 40 dakika plates
Puanı tekrar ayarla öyle yazıyım
Ahucan hoşgeldinmerhaba arkadaşlar
Bayramda neler yediniz içtiniz kilolar nasıl
Ben bayramda tatildeydim kk ya sık gelemedim haber de verdim takıma artı üstüne tartı gününde ovülasyon günüme denk geldi eksi 200 bildirdim bi baktım beni izne ayırmışlar..nazi kampı mübarek..neyse yapacak bişey yok saygılarımı sundum çıktım şimdi hiç canım istemiyo oraya yazmayı..burda dostlarım var kk nın özü burda bende fırsat buldukca sizinle paylaşımda bulunmak istiyorum kabul ederseniz.
Bu arada @vorones kreş işini ne yaptın biraz geç kaldım sana dönmekte
NazlımSarayca aeben abla kuzularinannesi nasılsınız . ben bir ara yoğun bir şekilde çalıştığım için hiç fırsat bulamadım kk ya girmeye MAŞALLAH elif çocuklar büyümüş benim oğlumda 5,5 yaşına oldu bu sene ana sınıfına gidiyoruz.
abla sanırım bir 3 sene falan olmuştur buraya uğramayalı . maşallah takım kalabalık baya eskilerden herkes buralarda .Nazlım
Oldumu oğluş 5,5 yaşında , kaç senedir yoksun sen bakimm.
Burdayız canım bekleriz .
anaaam gene liste krizi tuttu aylinimin tızım sen listedesin ya daha hangi listeye girmek istiyon
Gulme sesimi nerdeyse ust komsu duyacak.Ayy hala guluyorum valla."anaaamm gene liste krizi tuttu" burda koptum iste.Cok tatlisiniz yaa.Yarisma icin yapilan eslestirme listesinde yokum.
Takimda kiminle yarisiyom ben soyle hadii
menün güzel ama akşam pilav yeme tızım hemde pirinç olmaaaaaz
Komik bayan cok guldurdun beni bugun.Aciiiimmm diye yirtma kendini Tarcinli yogurt ye acligini bastirir.ben çoooook acıktım bugün yaaaaa açııııııııııııııııııııım
Gezegen bacim sogan suyunu icerken hamile filan kalmayasinizBen unuttum soğan suyunu
Kilona denk birinin yanına yerlestiriyorum canım, dün çok yoruldum yapamadım, bugün yaparım
Komik bayan cok guldurdun beni bugun.Aciiiimmm diye yirtma kendini Tarcinli yogurt ye acligini bastirir.
Bende az once kabagi rendeledim Yagsiz soteledim yogurt ve dereotunu da koydum karistirdim.Cok guzel oldu,cok da doyurucu oldu.Nihayet bugun biraz aciktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?