Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İştahın mı yoktu...
Bilerek mi yemedin
Hic istahim yok gamzem.Hic aclik hissetmiyorum.Cikolata,kek,biskuvi dondurmavs bu tur seylere hic dayanam.Ama hicbirini gormek bile istemiyorum.Yarim saat once ilk ogunumu yedim.Birazcik midem kazindi.Kabagi yagsiz soteledim yogurtla onu yedim.Normal degil ama gecicidir.Anoreksiya falan olmayim da Allah korusun

anoreksiyada yediklerini istemsiz çıkarırsın senin varmı öyle durumun Allah korusun hem bide yaptığın yoğurtlu kabağı bana diyetisyenim kabak detoksu diye yaptırdı üç gün boyunca ödem attırması için ben üzerine pul biberde ekleyip yiyordum sende öyle yap acı seviyosan eğer

Saracim masallah bugun bakiyorum da keyifler iyi.Havandasin

napıyım canım sinir stres bi yere kadar olan hep kendimize oluyor mideme vuruyor boyun fıtığım var hasta oluyorum değmeyecek insanlar için bişeyleri değiştiremiyorsam en azından kendim için bişeyler yapıp moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum Allah büyük hiç bir dert kalıcı değil bugünler geçecek elbet

Afferim böyle ol işte

3 gunde kilo verebildin mi komikcim.Ama tadi cook guzel ben bayildim.Gunde kac ogun yemistin. En aksam da yemek istiyorum da.
Yediklerimi istemsiz cikarma yok da midem cok bulaniyo.Cikardim cikaracam durumuna geliyorum bazen.

3 gunde kilo verebildin mi komikcim.Ama tadi cook guzel ben bayildim.Gunde kac ogun yemistin. En aksam da yemek istiyorum da.
Yediklerimi istemsiz cikarma yok da midem cok bulaniyo.Cikardim cikaracam durumuna geliyorum bazen.

üç günde bu kabak detoxunun yanında günde 3 litrede su içerek vede yeşil çay ödemlerimden kurtulmuştum 2 kilo vermiştim canım akşamda yiyebilirsin ben öğlen akşam sadece bunu yedim sabahlarda iki haşlanmış yumurta domates salatalık peynir ve şekersiz çay

Bence de saracim.Sadece kendine ediyorsun.Kimin umurunda hic kimsenin.Ben de cok esimden dolayi cok sıkıntı cektim.Asker olunca cok kati acimasiz kuralci disiplinli...olunca bana cok cektirdi.Yetmiyormus gibi 11 yilda kayinvalidemle ayni evde oturduk.Anasi icin ölürdü ben bir hictim.Coookk dayak yedim.Ama cok sukur simdi cok iyiyiz.Bana asiri duskun saygili ve sevgili.
Bu durumlari yasarken bile bana ne kadar pozitifsin derlerdi.Esin dahi olsa kimse icin uzulmeye kendini yiyip bitirmeye degmez.Sen boyle yaptikca onlar daha da mutlu oluyorlar.Takmamaya calis bi tanem

hamile kaldınmı

bende kalmak istiyorumda kocaylada küsüz bu gece barışmam lazım
4 sene ince ictim o ay hamile kaldim ama bos gebelik oldu.Gecen senede tekrar denedim ilac tedavisi yumurta takibi progestan testleri catlatma ignesi vs ama olmadi.Cunku su anda 47 yasindayim.

hamile kaldınmı

bende kalmak istiyorumda kocaylada küsüz bu gece barışmam lazım
Kesin barismalisin.Yumurtlama zamanini kacirma sakin.Garanti olsun diye 2 gun oncesi ve 2 sonrasi da calisin.Gonlunu yaparsin sen esinin.Bi espiri patlatirsin barisiverir.Kahve seviyorsa o istemeden guzel bir kahve yap.Sigara iciyorsa onu da yanina koy bide cikolata tmm dir bu is.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…