- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Hic istahim yok gamzem.Hic aclik hissetmiyorum.Cikolata,kek,biskuvi dondurmavs bu tur seylere hic dayanam.Ama hicbirini gormek bile istemiyorum.Yarim saat once ilk ogunumu yedim.Birazcik midem kazindi.Kabagi yagsiz soteledim yogurtla onu yedim.Normal degil ama gecicidir.Anoreksiya falan olmayim da Allah korusunİştahın mı yoktu...
Bilerek mi yemedin
Eve kuzum baya eski arkadaş var .abla sanırım bir 3 sene falan olmuştur buraya uğramayalı . maşallah takım kalabalık baya eskilerden herkes buralarda .
Hic istahim yok gamzem.Hic aclik hissetmiyorum.Cikolata,kek,biskuvi dondurmavs bu tur seylere hic dayanam.Ama hicbirini gormek bile istemiyorum.Yarim saat once ilk ogunumu yedim.Birazcik midem kazindi.Kabagi yagsiz soteledim yogurtla onu yedim.Normal degil ama gecicidir.Anoreksiya falan olmayim da Allah korusun
Saracim masallah bugun bakiyorum da keyifler iyi.HavandasinAylin42Konya sende bizim gruba gel hep beraber yarışalım
gel vatandaş gel gel geeeeel bizim gruba geeeeel
Gezegen bacim sogan suyunu icerken hamile filan kalmayasiniz
Saracim masallah bugun bakiyorum da keyifler iyi.Havandasin
Dogru ya sen calisiyordun bir an aklimdan cikmis cnmiş yerinde tarçınlı yoğurdu nereden bulayım 7 tane çiğ badem yedimde accık bastırdım midemi öğlende doyurdum aç karnımı
Afferim böyle ol iştenapıyım canım sinir stres bi yere kadar olan hep kendimize oluyor mideme vuruyor boyun fıtığım var hasta oluyorum değmeyecek insanlar için bişeyleri değiştiremiyorsam en azından kendim için bişeyler yapıp moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum Allah büyük hiç bir dert kalıcı değil bugünler geçecek elbet
3 gunde kilo verebildin mi komikcim.Ama tadi cook guzel ben bayildim.Gunde kac ogun yemistin. En aksam da yemek istiyorum da.anoreksiyada yediklerini istemsiz çıkarırsın senin varmı öyle durumun Allah korusun hem bide yaptığın yoğurtlu kabağı bana diyetisyenim kabak detoksu diye yaptırdı üç gün boyunca ödem attırması için ben üzerine pul biberde ekleyip yiyordum sende öyle yap acı seviyosan eğer
Neyyy derken? Korktun mu sevindin mi sekercim.Evet hamile biraka biliyor.gecen sene ben cok icmistim.
3 gunde kilo verebildin mi komikcim.Ama tadi cook guzel ben bayildim.Gunde kac ogun yemistin. En aksam da yemek istiyorum da.
Yediklerimi istemsiz cikarma yok da midem cok bulaniyo.Cikardim cikaracam durumuna geliyorum bazen.
He ablm ya haklisinSeninki doğru
Zehra
Moni
Habibe 3 ü bir
buda zehraya
Neyyy derken? Korktun mu sevindin mi sekercim.Evet hamile biraka biliyor.gecen sene ben cok icmistim.
Şu an ben içiyorumdaNeyyy derken? Korktun mu sevindin mi sekercim.Evet hamile biraka biliyor.gecen sene ben cok icmistim.
Bence de saracim.Sadece kendine ediyorsun.Kimin umurunda hic kimsenin.Ben de cok esimden dolayi cok sıkıntı cektim.Asker olunca cok kati acimasiz kuralci disiplinli...olunca bana cok cektirdi.Yetmiyormus gibi 11 yilda kayinvalidemle ayni evde oturduk.Anasi icin ölürdü ben bir hictim.Coookk dayak yedim.Ama cok sukur simdi cok iyiyiz.Bana asiri duskun saygili ve sevgili.napıyım canım sinir stres bi yere kadar olan hep kendimize oluyor mideme vuruyor boyun fıtığım var hasta oluyorum değmeyecek insanlar için bişeyleri değiştiremiyorsam en azından kendim için bişeyler yapıp moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum Allah büyük hiç bir dert kalıcı değil bugünler geçecek elbet
4 sene ince ictim o ay hamile kaldim ama bos gebelik oldu.Gecen senede tekrar denedim ilac tedavisi yumurta takibi progestan testleri catlatma ignesi vs ama olmadi.Cunku su anda 47 yasindayim.hamile kaldınmı
bende kalmak istiyorumdakocaylada küsüz bu gece barışmam lazım
Kesin barismalisin.Yumurtlama zamanini kacirma sakin.Garanti olsun diye 2 gun oncesi ve 2 sonrasi da calisin.Gonlunu yaparsin sen esinin.Bi espiri patlatirsin barisiverir.Kahve seviyorsa o istemeden guzel bir kahve yap.Sigara iciyorsa onu da yanina koy bide cikolata tmm dir bu is.hamile kaldınmı
hamile kaldınmı
Bide sipariş veriyorolmaz nolamaaaaaz bırakmam gidemezsin başkalarına
abooooow şimdidee sen benimi aldatıyon hemde göz göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?