- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Iyı yapmışsınYok gitmediler, cocugu okulanbiraktim digerinide uyuttum ciktim
Sarayca aeben abla @kuzularinannesi nasılsınız . ben bir ara yoğun bir şekilde çalıştığım için hiç fırsat bulamadım kk ya girmeye MAŞALLAH elif çocuklar büyümüş benim oğlumda 5,5 yaşına oldu bu sene ana sınıfına gidiyoruz.
İyi seyirler canım
hamile kaldınmı
bende kalmak istiyorumdakocaylada küsüz bu gece barışmam lazım
Bide sipariş veriyoretli olacakmış, butlu olacakmış şiş-man olacakmış. Hayhay efendim, karakaş karagözde istermisin
O ihtimal yok aylinim, bağlıyımGezegen bacim sogan suyunu icerken hamile filan kalmayasiniz
Şu an ben içiyorumda
Bence de saracim.Sadece kendine ediyorsun.Kimin umurunda hic kimsenin.Ben de cok esimden dolayi cok sıkıntı cektim.Asker olunca cok kati acimasiz kuralci disiplinli...olunca bana cok cektirdi.Yetmiyormus gibi 11 yilda kayinvalidemle ayni evde oturduk.Anasi icin ölürdü ben bir hictim.Coookk dayak yedim.Ama cok sukur simdi cok iyiyiz.Bana asiri duskun saygili ve sevgili.
Bu durumlari yasarken bile bana ne kadar pozitifsin derlerdi.Esin dahi olsa kimse icin uzulmeye kendini yiyip bitirmeye degmez.Sen boyle yaptikca onlar daha da mutlu oluyorlar.Takmamaya calis bi tanem
4 sene ince ictim o ay hamile kaldim ama bos gebelik oldu.Gecen senede tekrar denedim ilac tedavisi yumurta takibi progestan testleri catlatma ignesi vs ama olmadi.Cunku su anda 47 yasindayim.
Kesin barismalisin.Yumurtlama zamanini kacirma sakin.Garanti olsun diye 2 gun oncesi ve 2 sonrasi da calisin.Gonlunu yaparsin sen esinin.Bi espiri patlatirsin barisiverir.Kahve seviyorsa o istemeden guzel bir kahve yap.Sigara iciyorsa onu da yanina koy bide cikolata tmm dir bu is.
Bide sipariş veriyoretli olacakmış, butlu olacakmış şiş-man olacakmış. Hayhay efendim, karakaş karagözde istermisin
Ayy canım hoşgeldin Fatma ablan Antep'ten sana takımın gizli kahramanı derdim 2015te acaip spor yapardın
Tekrar hoşgeldin kuzum
Ayy kiyamazmisfatmacina bizim kankaligimiz 70kadar enaz ondan sonra ikinci baharımizi yasariz
Antep çok sicak saçmalama sebebim olabilir
Soğan suyunu içip kocayla barisiyosunmuthis bı plan
TLC ağır yasamlar var Acaip takipçisiyim gidip gaza gelip lesli yapayım insallah
OooooooŞu an ben içiyorumda
Çekilin mortim geliyiiii
4 gözle bekliyorum
Bende 19 sene beraber oturdum. Benim eşimde annesine çok düşkündü. O kadarki ev almayı düşünürken bile eğer ben önce ölürsem anneme kalacak derdiBence de saracim.Sadece kendine ediyorsun.Kimin umurunda hic kimsenin.Ben de cok esimden dolayi cok sıkıntı cektim.Asker olunca cok kati acimasiz kuralci disiplinli...olunca bana cok cektirdi.Yetmiyormus gibi 11 yilda kayinvalidemle ayni evde oturduk.Anasi icin ölürdü ben bir hictim.Coookk dayak yedim.Ama cok sukur simdi cok iyiyiz.Bana asiri duskun saygili ve sevgili.
Bu durumlari yasarken bile bana ne kadar pozitifsin derlerdi.Esin dahi olsa kimse icin uzulmeye kendini yiyip bitirmeye degmez.Sen boyle yaptikca onlar daha da mutlu oluyorlar.Takmamaya calis bi tanem
hoşgeldin naz cım nerelerdesin, hedef kilona ulaştın unuttun mu buraları yoksa,Sarayca aeben abla @kuzularinannesi nasılsınız . ben bir ara yoğun bir şekilde çalıştığım için hiç fırsat bulamadım kk ya girmeye MAŞALLAH elif çocuklar büyümüş benim oğlumda 5,5 yaşına oldu bu sene ana sınıfına gidiyoruz.
Yazık yaa, çok korkarım ama zararda gelsin istemem. Insanlar nasıl özgür dolaşıyorsa bıraksınlar onlarda özgür dolaşsın. Ne merhametsiz insanlar varTamam kızlar cuma burdayım şimdi yine ekşın üstündeyim gelicem komşumun köpeğini zehirlemişler onunla uğraşıyoruz ne kadar vicdansız bi insanlık olduk böyle
o programı benim kızımda çok seviyor, izliyoruz bazenTLC ağır yasamlar var Acaip takipçisiyim gidip gaza gelip lesli yapayım insallah
Bende 19 sene beraber oturdum. Benim eşimde annesine çok düşkündü. O kadarki ev almayı düşünürken bile eğer ben önce ölürsem anneme kalacak derdi.
Sonuç ? Tapunun yarısı benim
hoşgeldin canımTamam kızlar cuma burdayım şimdi yine ekşın üstündeyim gelicem komşumun köpeğini zehirlemişler onunla uğraşıyoruz ne kadar vicdansız bi insanlık olduk böyle
Aramızı bozamazssin kara kedi Şerafettin
Ayy nekadar gicigim ya
Seviyoruz başkanım seni
şerafettin , ama ben kuralım kara deyilim
Yazık kıyamamTamam kızlar cuma burdayım şimdi yine ekşın üstündeyim gelicem komşumun köpeğini zehirlemişler onunla uğraşıyoruz ne kadar vicdansız bi insanlık olduk böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?