Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayy canım hoşgeldin Fatma ablan Antep'ten sana takımın gizli kahramanı derdim 2015te acaip spor yapardın
Tekrar hoşgeldin kuzum

İyi seyirler canım

Ayy kiyamazmisfatmacina bizim kankaligimiz 70kadar enaz ondan sonra ikinci baharımizi yasariz

Antep çok sicak saçmalama sebebim olabilir
hamile kaldınmı

bende kalmak istiyorumda kocaylada küsüz bu gece barışmam lazım

Soğan suyunu içip kocayla barisiyosunmuthis bı plan

Şu an ben içiyorumda

inşallah sende hamile kalırsın

seni çok iyi anlıyorum canım sevginiz saygınız hep daim olsun bitanem Allah kimsenin evinini huzurunu bozmasın

Kaldıki analarını atsınlar demiyoruzki bende sadece kaynana olsa iyi kaynana evlenmemiş görümceler evli olanların çocukları onların çocukları yani yeğen yeğen çocuğu gına geldi ama şu an için yapacak bişey yok çünkü evim tadilatta olduğundan mecburen kaynanamlarda kalıyorum delirmeden evime geçersem dahada bişey olmaz heralde o yüzden kendi akıl ve ruh sağlığım için herşeyi boşvermeye görmemeye takmamaya karar verdim geçici bugünler geçecek inanıyorum ben hoş kendi evimdeykende bunlardan kurtuluş yoktu ama en azından bu kadar sık görmüyordum kendi düzenim vardı ooof oooof yine çenem düştü

4 sene ince ictim o ay hamile kaldim ama bos gebelik oldu.Gecen senede tekrar denedim ilac tedavisi yumurta takibi progestan testleri catlatma ignesi vs ama olmadi.Cunku su anda 47 yasindayim.

anladım canım menopoza girmediysen hala umut vardır sende çalış bu akşam noluy nolmaz

taktir süper kendi evimizde olsak neler yapardım da şartlar pek müsait değil

Bide sipariş veriyor etli olacakmış, butlu olacakmış şiş-man olacakmış. Hayhay efendim, karakaş karagözde istermisin

heee gidip soğan suyu kaynatayım soran olursada aşeriyom derim soğan suyuna

tabi kıyamam sen benim kankamsın seninle didişmek bile güzel niyeyse hiç görmediğim halde sninle elektriğimiz çok tuttu gibi

TLC ağır yasamlar var Acaip takipçisiyim gidip gaza gelip lesli yapayım insallah

yap yap ben sabah 15 dakika akşamda 30 dakika leslie yapıyorum

Bende 19 sene beraber oturdum. Benim eşimde annesine çok düşkündü. O kadarki ev almayı düşünürken bile eğer ben önce ölürsem anneme kalacak derdi.
Sonuç ? Tapunun yarısı benim

hoşgeldin naz cım nerelerdesin, hedef kilona ulaştın unuttun mu buraları yoksa,

Tamam kızlar cuma burdayım şimdi yine ekşın üstündeyim gelicem komşumun köpeğini zehirlemişler onunla uğraşıyoruz ne kadar vicdansız bi insanlık olduk böyle
Yazık yaa, çok korkarım ama zararda gelsin istemem. Insanlar nasıl özgür dolaşıyorsa bıraksınlar onlarda özgür dolaşsın. Ne merhametsiz insanlar var

Bende 19 sene beraber oturdum. Benim eşimde annesine çok düşkündü. O kadarki ev almayı düşünürken bile eğer ben önce ölürsem anneme kalacak derdi.
Sonuç ? Tapunun yarısı benim

Vallamı benimkide ev alırsam önce anamlara alırım diyor ne kadar da benziyolar nasıl başardın kız banada anlat

Tamam kızlar cuma burdayım şimdi yine ekşın üstündeyim gelicem komşumun köpeğini zehirlemişler onunla uğraşıyoruz ne kadar vicdansız bi insanlık olduk böyle
Yazık kıyamam . İçinde rabbımın yarattıgı canlıya sevgisi olmayanı anlayamıyorum

Ekşın ahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…