Oooooooenistede yeni geldi
Hazırlanın millet, yeğen geliyor
bende sarışınım
Ben bişey yapmadım, ya banka yada tapu o şartı koymuş .Vallamıbenimkide ev alırsam önce anamlara alırım diyor ne kadar da benziyolar nasıl başardın kız banada anlat
Hiç işte olmayacak duaya amin diilerr
Deli yaaaBen bişey yapmadım, ya banka yada tapu o şartı koymuş .
Üstelik geçen sene tr. Den ev aldik, işyeri izin vermediği için ben yalnız gittim. O evin hepsi benim
Ayy kankam seni hiç sarışın hayal etmemiştim
Ben bişey yapmadım, ya banka yada tapu o şartı koymuş .
Üstelik geçen sene tr. Den ev aldik, işyeri izin vermediği için ben yalnız gittim. O evin hepsi benim
Hiç işte olmayacak duaya amin diilerr
Tahmin etmiştim
Eğtagfirullarniye kız sonradan olma değil anadan doğma sarışınım hemide
darısı başıma inşallah
niye kız o kadar safmı duruyom
Allah gönlüne göre versin canımniye kız sonradan olma değil anadan doğma sarışınım hemide
darısı başıma inşallah
niye kız o kadar safmı duruyom
6. Hissin bana ne diyor diyecemEğtagfirullarbenim 6. His biraz kuvvetlidir ne bilim içime doğmuş birde avatar resmindeki bebikler sarışınya öyle içime doğdu demekki
Eve kuzum baya eski arkadaş var .
Sen nasılsın ? Kilo durumları falan
Eğtagfirullarbenim 6. His biraz kuvvetlidir ne bilim içime doğmuş birde avatar resmindeki bebikler sarışınya öyle içime doğdu demekki
Ayy canım hoşgeldin Fatma ablan Antep'ten sana takımın gizli kahramanı derdim 2015te acaip spor yapardın
Tekrar hoşgeldin kuzum
Ayy kiyamazmisfatmacina bizim kankaligimiz 70kadar enaz ondan sonra ikinci baharımizi yasariz
Antep çok sicak saçmalama sebebim olabilir
Soğan suyunu içip kocayla barisiyosunmuthis bı plan
hoşbuldum sarayca yok valla unutmadım da bir ara çok yoğundu işler ondan hiç bakmaya fırsatım olmuyordu . şuanda hedef kilomda bile değilim :)hoşgeldin naz cım nerelerdesin, hedef kilona ulaştın unuttun mu buraları yoksa,
şimdilik güzel gidiyor, eve yürüyerek gideceğimBugun 10 puant geliyor sanırım he moetim
sen istersen yaparsın,hoşbuldum sarayca yok valla unutmadım da bir ara çok yoğundu işler ondan hiç bakmaya fırsatım olmuyordu . şuanda hedef kilomda bile değilim :)
hoşbuldum fatma ablacığım valla artık spor yapamıyorum hiç . sen nasılsın sende durumlar nasıl kurtudun mu 3 lü rakamlardan
Eger yoğ yoğ yogurtsa tam 10 puant fatmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?