Kumral, gözlüklü, füzeli ,alımlı çalımlı D6. Hissin bana ne diyor diyecem
Desemmi demesemmi bilemedim şimdi
Çok fazka değilmişsinlakin sana 5 li rakamlar iyi oluyordubende iyiyim ablacığım çok şükür . kilomda 63-66 arası gidip geliyor. sen nasılsın yoğunlukların devam mı ?
Tey tey teyİyiyim canım hamdolsun
Canım Ocak ayında ulaştım çok şükür
98 kadar düştüm sonra izne çıktım şimdi 106 civarında yim canım gitme buralardan yine 99 partisi yapalım @Sarayca m müzikleri hazırlar bizde oynarız
Amin inşallah
Amann sarada inşallah demiş. Susun dua saatine denk gelir mazallah
Rabbım burdaki tüm arkadaşlarıma bede @saydin78 Bacıma nasip etsin inşallah .
Bize artık torun sevmek yakışır
Ayyy yasom yine ıyi 4 çeşit çıkıyor orada. Burada 3 çeşit baya zorlaniyorum. Evde hazırlayıp götürmek istiyorum ama hem sabah hem öğlen zor olur. Önceki şirket en azından tatlı vs. Oluca ayran oluyordu şimdi oda yokslm hayırlı akşamlar arkadalar umarım herkes iyidir?
divinity canım öğlen yemeklerini hastanede yiyorum ne çıkarsa dün pilav çorba sebzeli köfte yoğurt vardı mecbur onu yedim. etle yoğurt başka alternetifim yok
@Ahu06812 canım kardeşim hgdin
N Naz ablam hgdin beni unutmuşsun ama ben seni unutmadım
aeben bacım bunlar nediyo yakında kaynana olacağız hamile kal diyolar gezegen kalsın oda bağlatmış töhh
rabbim olmayanlara sağlıkla kucağına versin rabbim.
Afiyet olsun ablaslm hayırlı akşamlar
divinity canım öğlen yemeklerini hastanede yiyorum ne çıkarsa dün pilav çorba sebzeli köfte yoğurt vardı mecbur onu yedim. etle yoğurt başka alternetifim yok
evet canım bugün hem tatlı hem mantı hem kavun vardı nasıl diyetisyense sinir oluyom haftanın 1günü sırf karbon çıkartıyor genede şükür kızsamda hazır yemek yiyoruz .Ayyy yasom yine ıyi 4 çeşit çıkıyor orada. Burada 3 çeşit baya zorlaniyorum. Evde hazırlayıp götürmek istiyorum ama hem sabah hem öğlen zor olur. Önceki şirket en azından tatlı vs. Oluca ayran oluyordu şimdi oda yok
Benim zamanımda biri vardı aynı kisimi acabaevet canım bugün hem tatlı hem mantı hem kavun vardı nasıl diyetisyense sinir oluyom haftanın 1günü sırf karbon çıkartıyor genede şükür kızsamda hazır yemek yiyoruz .
Evet rakibiz şansına ben düştüm
Ee neden pas vermiyon o zamanEvet rakibiz şansına ben düştüm
yok senin zamanında hopadaki diyetisyen vardı sanırsam şimdi hastanenin kendi diyetisyeni ama hastane ne alırsa onu yapıyorlardır diyede düşünüyorum.Benim zamanımda biri vardı aynı kisimi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?